Week van OMF #44-2021

En toen was er alweer een week voorbij. Bizar eigenlijk dat we ineens wel heel hard richting de feestdagen gaan vind je niet? Ik was afgelopen week eigenlijk maar 1,5 dag op kantoor. Donderdag deed ik namelijk examen voor mijn opleiding en gunde ik mezelf een vrije middag na een week lang iedere avond in de boeken te hebben gezeten, en vrijdag was Cody jarig! Het was een week vol goed nieuws, zo fijn.

MAGGI noedelsoep staand

Maandag

Ik dook maandagochtend na een rondje boodschappen direct de keuken in voor een campagne. Die had een héle krappe deadline, dus gelijk aan de slag. Ik maakte een heerlijke noedelsoep met soja-eieren, dik de moeite waard. Je vindt het recept hier op mijn Instagram.

IMG 5231

De rest van de dag besteedde ik vooral veel aandacht aan het uploaden van tientallen foto’s en paraat zetten van artikelen. Ik heb de komende weken dan wel niet zoveel te koken maar wel héél veel om uit te werken.

IMG 5242

’s Avonds moest ik mezelf echt even oppeppen om de studieboeken in te duiken. Ik vind studeren heel goed te combineren met werk hoor, maar een week voor een tentamen is echt pittig.

IMG 5243

Dinsdag

De afspraak die ik met mezelf heb om op dinsdag- en vrijdagochtend te gaan sporten staat nog steeds en gaat heel goed.

IMG 5253

Ik zat de rest van de dag weer achter mijn pc en het werd alweer zo vroeg donker, wauw. Vind het dan wel altijd heel gezellig om op kantoor te zijn. Kaarsje aan, top.

IMG 5254

En ik was extra blij met mijn stoel- en stuurverwarming want ik had het de hele dag al koud, haha.

IMG 5258

Moments Mémorables kwam een heel mooi pakketje langs brengen met nieuwe bath shakers en douchegels. Ze roken waanzinnig lekker en staan ook zo mooi in de badkamer.

IMG 5266

Ik besloot de bath shakers direct te testen en hmm, zo lekker. Onder toeziend oog van alle dierenbekers trouwens, haha. Die bekers zijn ideaal voor de kindjes om mee te spelen in bad!

IMG 5273

Woensdag

Mamadag en samen met Cody deed ik wat boodschappen toen we Vic naar school hadden gebracht. Hij wilde ineens zelf met een karretje lopen. Voor het eerst, pff… zo groot wordt ‘ie.

IMG 5277

En daarna ging ik aan de slag met Cody’s traktatie voor bij de gastouder! In de cadeautjes zaten leuke folieballonnen en in het zakje een zebracakeje.

IMG 5285

Heel lang over getwijfeld en toch overstag gegaan: deze teddy van Noisy May is zó lekker en comfortabel. Laat het maar gauw nog wat kouder worden haha.

IMG 5294

Laatste avondje studeren, woohoooo!

IMG 5311

Donderdag

Dat vele studeren wierp zijn vruchten af want ik slaagde met een 8 voor mijn examen Organisatiepsychologie. Zo blij mee, het was mijn laatste theorie-examen voor mijn Propedeuse. Ik kocht een taartje voor mezelf om het te vieren.

IMG 5309

Bij Kruidvat spotte ik tamagotchi’s, ooomg wat een nostalgie.

IMG 5314

En ik gunde me de rest van de dag vrij want ik was eerlijk gezegd best een beetje moe van de volle dagen. Overdag Netflixen, wat een luxe.

IMG 5320

Donderdagavond kon ik de taart ophalen voor Cody’s verjaardag. Ik had Baking by Aimee gevraagd of zij een taart kon maken en waauuuuuw, alleen in de doos zag ‘ie er al zó leuk uit.

IMG 5323

Toen de kindjes eenmaal op bed lagen versierden Tim en ik vast de woonkamer. Cody vond de ballonnen toen hij vrijdagochtend beneden kwam echt zó gaaf, hij raakte er niet mee uitgespeeld haha.

IMG 5333

Vrijdag

Vic moest vrijdagochtend naar school en Cody vierde ’s ochtends zijn verjaardag bij de gastouder, dus ik dook nog even de sportschool in.

IMG 5334

Eenmaal thuis plantte ik mezelf nog even achter de laptop en er werd een kistje met een nieuw Hollands appelras geleverd! Tessa appels zijn hard, sappig en zoet. Ik proefde er direct een en inderdaad: lekker!

ce113308 563b 412c 8401 3463b0f3287e

Ondertussen kreeg ik foto’s toegestuurd van een zeer blije, feestvierende peuter.

IMG 5355

’s Middags vierden we Cody’s verjaardag thuis met oma en opa & oma. De taart werd aangesneden en Cody’s blik is het hele weekend zo blij geweest. Hij vond het zó leuk, al die cadeautjes, taart en dat iedereen speciaal voor hem kwam.

IMG 5357

Weekend

Nog een foto van de taart aan de binnenkant. Hij was gevuld met room en verse aardbeien. Gruwelijk lekker en precies genoeg voor iedereen.

IMG 5361

Voordat de feestgekte zaterdag begon liepen de kindjes een rondje mee met Senna. Uiteraard moest er een stop plaatsvinden bij de schommels.

IMG 5364

Tussen alle bedrijven door had ik ook alvast inpakpapier besteld voor Kerst en Sinterklaas bij Inpakken is een feestje. Het pakket kwam zaterdag binnen en ooohh, al helemaal zin om cadeaus in te pakken.

De rest van het weekend was gevuld met visite, blije en spelende kindjes en veel gezelligheid.

En nu weer over tot de orde van de dag na een feestweekend. Cody heeft het helemaal geweldig gehad en het was zo leuk om hem zo blij te zien met al het gezelschap, de taart en cadeaus.

Vandaag heb ik een afspraak staan bij de boekhouder en vanmiddag moet ik op kantoor nog even aan de slag. Morgen staat er een digitale meeting in mijn agenda en donderdag duik ik de keuken in voor de laatste kerstrecepten. Vrijdag zoals vanouds weer een hele dag aan de studie, aan de bak met de twee laatste vakken om mijn P te halen – zin in.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close