Week van OMF #3-2022

Ik denk dat we kunnen concluderen dat het niet onze allerbeste week was qua gezondheid. Tim begon de week met bijwerkingen van de boosterprik, hoewel we vermoeden dat dit gepaard ging met een buikgriepje want later in de week werd ik gevloerd door buikgriep/flinke buikpijnen. Mijn week werd dus aan het eind halsoverkop een beetje anders ingevuld, maar ja… dat heb je soms! Hierdoor werd wel mijn geplande kookdag verplaatst en daardoor stond ik vrij weinig in de keuken afgelopen week. Ik spendeerde vooral veel tijd achter de pc en laptop om dingen uit te werken, in te plannen etc. Een niet heel spannende week dus.

IMG 6675

Maandag

Mijn week begon met een computerdag. Er moesten flink wat recepten worden uitgewerkt en Reels worden geëdit voor Instagram. Altijd fijn om weer dingen klaar te hebben staan die allemaal kunnen worden ingepland.

IMG 6690

Ik had een bestelling gedaan bij Amazing Oriental en kon het niet laten om spekkoek met kokos mee te bestellen, zo lekker vind ik dat af en toe. Ik zal zelf ook eens aan de slag gaan met een recept.

IMG 6697

Dinsdag

Mijn dag was dinsdag in tweeën gehakt. Ik begon op kantoor waar ik aan de slag wilde met een recept. Dat mislukte grandioos overigens.

IMG 6698

Daarna naar huis voor een fotoshoot in de slaapkamer – hahah. Een bijzondere plek inderdaad, maar het was wel gewoon eten dat op de foto ging hoor.

IMG 6707

Tim was laat dinsdag dus ik was verantwoordelijk voor de hele avondspits. A.k.a: kinderen ophalen op twee verschillende adressen, eten koken, Senna uitlaten etc. Ik kreeg de kinderen alleen mee de deur uit om de hond uit te laten als ze hun paraplu’s mee mochten nemen. Prima, ook al regende het niet.

IMG 6713

Koffie met een kinderlepeltje, haha.

IMG 6716

Woensdag

Mamadag! Die was zoals altijd weer lekker productief. Cody en ik doken samen eerst een paar winkels in ’s ochtends toen we Vic naar school hadden gebracht. Na alle andere verplichtingen moest Vic ’s middags weer naar zwemles en ging ik met Cody weer even naar de kinderboerderij verderop in de straat. Toch handig hoor.

IMG 6718

Na zwemles was er taaaart! Ik kreeg namelijk goed nieuws afgelopen week: ik heb mijn Propedeuse Toegepaste Psychologie gehaald! Met een 8 gemiddeld dus die taart was wel op zijn plek vind ik.

IMG 6720

Ik had al een paar dagen last van mijn buik en ’s avonds werd de pijn toch wel echt heel hardnekkig. In plaats van studeren aan mijn bureau deed ik dat vanuit bad: flashcards herhalen die ik de afgelopen weken had gemaakt. Een flinke klus, gezien het aantal kaarten!

IMG 6722

Donderdag

Nul verbetering in de hele buiksituatie helaas dus in plaats van koken op kantoor bracht ik Vic gauw naar school en reed ik weer terug naar huis. Ik spendeerde de hele dag met mijn laptop en een warme kruik op de bank. Bah.

IMG 6726

Post van de uitgeverij! Hanya Yanagihara heeft mijn favoriete boek allertijden geschreven (Een klein leven) en dit is haar nieuwste boek. Zo tof dat ik ‘m opgestuurd kreeg! Ik ben er direct in begonnen afgelopen weekend.

IMG 6728

IMG 6729

Vic en ik waren gefascineerd door deze verschijning in de lucht. Dit ding, de streep ging namelijk récht omhoog de lucht in. Althans, zo leek het. We hebben een paar minuten ernaar gekeken en uiteindelijk was het (denk ik) gewoon een vliegtuig maar het zag er heel raar uit.

IMG 6734

Vrijdag

Ander uitzicht, zelfde situatie. Nog steeds enorm last van mijn buik, maar ik wilde echt graag studeren. De kruik ging dus gewoon mee naar boven.

IMG 6735

Vloerkleed! Senna wordt bijna 8, oude bejaarde.

IMG 6745

Weekend

Het weekend was vrij rustig. Sinds lange tijd gingen we zaterdagochtend weer eens naar de markt. Mede omdat we van de jongens pasfoto’s moesten laten maken voor hun paspoort. Vic lacht als een boer met kiespijn en lijkt niet eens meer op zichzelf, Cody heeft echt een mug shot. Top voor de komende vijf jaar, hahaha.

IMG 6746

Gezellige chaos! Er werd geknutseld, gespeeld en televisie gekeken dit weekend. Tim en Vic waren zaterdagmiddag nog op stap samen en ik deed gisteren boodschappen en ging wandelen met mijn moeder.

Omdat mijn kookdag van afgelopen week uitviel, sta ik aankomende week véél meer in de keuken. Als in: alle drie de dagen dat ik op kantoor ben. Jup, er wordt flink veel geproduceerd deze week en dat wordt opgevolgd door een weekend waarin ik, vrees ik, vrij weinig rust ga hebben dus buffelen it is.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close