Week van OMF #4

Hoewel de week over-all redelijk rustig verliep ging ik toch met drukte het weekend in. Vanuit het niets stapelden strakke deadlines zich op op vrijdag en dat betekende dat ik de afgelopen twee dagen aan de bak moest. Geeft niet, ik weet dat het erbij hoort en dat je als bloggers/zelfstandig ondernemer moet kunnen schakelen wanneer dit van je verlangt wordt. Ik sloot me dit weekend dus een aantal keer boven op kantoor op om rustig te kunnen knallen. Verder staat deze Week van OMF eigenlijk in het teken van gadgets! Ik kocht een handige SD kaart en een nog fijnere e-reader en kreeg een Jawbone UP24 thuisgestuurd om eens goed onder de loep te nemen. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

foto1

Op maandagochtend is het eerst tijd voor de boodschappen. Ik doe de boodschappen altijd alleen en hierdoor ben ik er aardig snel in geworden. Vaak kost het me nog geen uur om twee winkels af te gaan en alles weer in huis te hebben.

foto2

Tijd voor de boekhouding! Ik printte al mijn facturen en de rest van de administratie uit voor de boekhouder.

foto3

Daarna moet ik aan de slag met het opnemen van de donderdagvideo. Ik maakte gezondere kipnuggets! De video heb je afgelopen donderdag al kunnen zien.

foto4

Ik had nog een restje mosterdsoep over van de avond ervoor, dus die at ik lekker op als lunch.

foto5

Rondje hondje!

foto6

Om iets over drieën stapte ik in de auto naar de boekhouder om mijn administratie weg te brengen en het een en ander te bespreken.

Na het eten reed ik samen met Tim richting CrossFit voor een fijne workout.

Dinsdag

foto7

De dag begon goed met twee spiegeleitjes en uitgebakken bacon. Mijn favoriet!

foto8

De slowcooker zette ik ook alvast aan voor het avondeten!

foto9

Voor de lunch reed ik naar Decathlon waar ik een nieuwe sportoutfit scoorde + nog twee extra shirts. Eind februari neem ik deel aan een detox-/bootcampweekend op Ameland, dus wat extra sportoutfits kunnen geen kwaad.

foto10

Shakshuka for one, heerlijk dat thuiswerken en dus tijd kunnen besteden aan de lunch!

foto11

Ik ging ook nog even naar de Mediamarkt waar ik een Eye-Fi SD kaart kocht, een SD kaart met Wi-Fi waardoor foto’s direct van mijn camera op mijn telefoon kunnen worden gezet. En ik kocht na een tijdje wikken en wegen toch een e-reader! Ik heb al een iPad-mini die ik altijd mee op reis neem voor het kijken van films en series, maar boeken lezen vond ik er toch niet zo fijn op. Hopelijk werkt dit beter.

foto12

Na het eten (vrije avond!) moest ik de e-reader natuurlijk direct uitproberen. Fijn hoor, zo’n backlight. Zo kan ik ook lekker in het donker lezen.

Woensdag

foto13

Ik sprong tien gaten in de lucht en deed wel honderd dansjes woensdag. Na járen op mijn bucketlist te hebben gestaan kreeg ik van KitchenAid een mixer! Degenen die mijn YouTube-video’s kijken weten dat ik mijn oude vertrouwde Aldi apparaatje heel vaak gebruik/heb gebruikt dus ik ben waanzinnig blij met mijn nieuwe mixer. Ik kan niet wachten om ermee aan de gang te gaan.

foto14

Maar voordat ik hem een plekje gaf moest ik eerst nog even van mezelf aan het werk. Ik had zóveel artikelen om te schrijven…

foto15

Daar staat ‘ie dan *zucht*.. is ‘ie niet prachtig?

foto16

Ik besloot direct onze rommella maar even aan te pakken. Stukken beter, zo opgeruimd!

foto17

En zoals iedere woensdag was het ook afgelopen woensdagavond weer tijd om te CrossFitten. In mijn nieuwe sportoutfit, yeah!

Donderdag

Fruitsapje

Donderdag begon de dag met een sapje, zoals iedere ochtend!

foto18

Lidl stuurde een hilarisch stamppottenpakket met het nieuwste “Heel Holland Stampt” boek en fout servies dat het vooral heel goed doet op foto’s.

salade

Lekker lunchen met een restjes-salade!

foto19

Van een PR bureau kreeg ik de Jawbone Up24 thuisgestuurd om goed te testen. Stiekem weten we natuurlijk allemaal al dat het een heel handig bandje is om je stappen en slaap mee te tracken, maar er zit ook een functie op waarmee je je eetpatroon kunt bijhouden. Ik ga eens kijken hoe dat werkt.

foto20

Eind van de middag op een koud station wachten op de trein…

foto21

Maar gelukkig werd ik bij Het PR Bureau verrast met een supertoffe kist vol toppings voor over de havermout. Dankjewel Quaker! Binnenkort deel ik twee hele lekkere havermoutrecepten met jullie.

foto22

De streepjescode-scanfunctie van de Jawbone werkt in ieder geval top!

Vrijdag

foto23

Ik kan niet genoeg krijgen van inspirerende quotes. Dit is één van mijn favorieten.

foto24

Ik werkte de hele ochtend mijn mail weg en tikte nog wat artikelen. Om 11.00 uur stapte ik in de trein richting Den Haag voor een lunchafspraak met mijn mediabureau. We lunchten bij De Koets en ik koos voor de gerookte zalmsalade. Lekker, maar iets teveel.

foto25

De deadlines stapelden zich op dus ik werkte ’s avonds nog even door..

foto26

Charlie trok zich daar helemaal niets van aan.

Zaterdag

foto27

Zaterdag ging de wekker om 08.00 uur. Even naar buiten spieken of de grond niet te bevroren is om hard te lopen (dat zat in de WOD van zaterdag). EH OOPS? Nee, dat hardlopen werd hem niet. Verder was het wel een hele fijne workout trouwens.

foto28

Na CrossFit en het douchen daarna reden we naar de markt en de supermarkt voor inkopen. En vervolgens: aan het werk!

foto29

De rest van de middag sloot ik me boven in mijn kantoortje op zodat ik rustig kon werken terwijl Tim beneden aan het gamen was.

Zondag

Ik heb gisteren nauwelijks foto’s gemaakt, sorry! En dat terwijl ik wel heel veel heb gedaan.

Om te beginnen sliepen we uit tot 09.00 uur en daarna gingen we met het huishouden aan de slag, zoals iedere zondagochtend. Vervolgens dook ik achter de laptop om wat te werken en rond 12.30 uur reed ik naar mijn ouders.

foto30

Om 15.30 uur was ik weer thuis, tijd voor lunch! Maar die had ik al op voordat ik goed en wel een foto kon maken, oops! Ik nam sinds lange tijd weer eens een schaaltje yoghurt met zelfgemaakte granola en een banaan. Smaakte fantastisch. Kun je af en toe zin in hebben he.

foto31

Ook daarna ging ik weer aan het werk, tijd om aan de slag te gaan met een campagne. Ik maakte vier partyhapjes en BAM keuken ontploft! Overal afwas, hapjes, theedoeken, rommel… Foei. Het leven van een foodblogger is echt geen glamourleven, die afwas ruimt zichzelf niet op helaas haha. Uiteindelijk was ik na drie uur koken klaar met de hapjes en konden we eten.

De rest van de avond heb ik gewerkt. Ik schreef een advertorial, maakte dit artikel af, maakte mijn planning voor vandaag (ik heb vandaag een thuiswerkdag maar moet veel doen) en las nog een paar bladzijden in mijn boek voordat we gingen slapen.

Doordat ik het gros van het deadline-werk afgelopen weekend heb gedaan is deze week vrij rustig. Althans… dinsdag is rustig haha. Vandaag werk ik thuis en aankomende woensdag heb ik een afspraak in Apeldoorn met een YouTuber om te kijken of we iets met elkaar kunnen doen. Op donderdag heb ik vervolgens bij Google in Amsterdam weer een sessie bij YouTube en op vrijdag rijd ik doodleuk nog een keer naar Amsterdam voor twee afspraken.  Genoeg te doen! Ik verveel me nog steeds niet, als fulltime blogger ;)

Fijne (werk)week!

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Die KitchenAid! Ik kan me helemaal voorstellen dat je daar heel erg blij mee bent!

 2. Mirjam says:

  Ik heb een ipad, heb daar een tijd boeken op gelezen. Vond het principe ereader wel fijn maar ipad te groot en te onrustig met alle meldingen van email etc. Heb sinds december een Kobo Aura en ben helemaal gelukkig. Ik lees nu elke dag weer en ben nog steeds met mijn eerste batterij bezig. Dus je doet er echt lang mee. Die KitchenAid tja die staat ook nog op mijn lijstje…..

 3. Evelyne says:

  de jawbone is heel fijn, kijk wel uit dat je De juiste portie grote krijgt als je wat scant. Soms is het per portie en soms per 100 gram. En dat ziet er voornamelijk bij repen van 60 gram nogal dramatisch uit

 4. Nathalie says:

  Oeeh, De kraamhulp is zo een spannend boek he! Alleen jammer dat het zo snel uit is.
  En proficiat met je Kitchen-Aid baby ;) Ik heb dezelfde, paar jaar geleden tweedehands ge-erft van mijn mama’s werk. Elke keer als ik hem oppak schrik ik even van het gewicht maar oh wat is het een prachtig ding. Werkt perfect. Ik heb nog de rasp-opzet stukjes op mijn whishlist staan, lijkt me wel een leuk hulpstukje om extra te hebben.

 5. Valérie says:

  Ik ben heel erg benieuwd naar de JawBone wanneer je ‘m voor eten gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close