Week van OMF #30-2020

En weer een week voorbij. Ik vind het zo gek om te zien dat veel mensen lekker vakantie aan het vieren zijn, terwijl ik gewoon doorwerk zonder uitzicht op een vakantie. Het voelt hierdoor voor mij ook helemaal niet als zomer ofzo. Ik merk het wel aan de drukte rond Ohmyfoodness hoor, er zijn maar weinig campagnes en dat is redelijk normaal voor de zomerperiode. Ook op de weg is het een stuk rustiger, maar normaal gesproken werk ik me altijd een slag in de rondte om alles klaar te hebben voordat ik zelf op vakantie ga, maar dat hoeft nu dus niet. Ergens ook best wel fijn, op deze manier is het wel een zomer waarin ik het wat rustiger aan kan doen. Ik was dan ook best wel een beetje lief voor mezelf afgelopen week. Ik nam donderdag een paar uurtjes vrij in de middag, heb weer lekker gesport en had verder gewoon hele fijne werkdagen.

IMG 6349

Maandag

Leuke post op de maandagochtend. HomeMade heeft mijn Cheesecake E-Book laten drukken en dus kreeg ik hem in een papieren versie binnen. Ziet er toch altijd wat leuker uit dan alleen maar digitaal als je het mij vraagt. En hoe leuk is het om het boekje op deze manier toe te voegen als bijlage voor het Cheesecake kookboek! Helaas niet op deze manier te koop of te verkrijgen, maar je kunt hem wel zelf gratis downloaden en laten printen.

IMG 6353

Ik dook maandag lekker de keuken in om wat zomerrecepten voor OMF te maken. Eén daarvan was iets uitgebreider, voor een artikel dat binnenkort online komt maakte ik namelijk zes verschillende kipmarinades.

IMG 6354

De mazzel die je hebt als je ingrediënten over hebt: lekkere lunch!

IMG 6357

Ik heb het diamond painten weer een beetje opgepakt en was dat de afgelopen week veel ’s avonds aan het doen terwijl ik een film keek.

dsc0448

Dinsdag

Fotograferen, het blijft een van de leukste dingen om te doen aan mijn werk! Het editen naderhand vind ik ook altijd leuk trouwens.

26C8435D 004D 4A09 9933 3F64298C34D8

En hup, de keuken weer in voor wat recepten. Tim werd gelukkig van deze foto, dit ging namelijk mee naar huis voor het avondeten.

IMG 6362

Dinsdagmiddag volgde ik een gratis Webinar over Pinterest van Jody Hogendoorn (Pinacademie). Vorig jaar hebben we een privé cursus bij haar geboekt die heel nuttig was en waar we ontzettend veel aan hebben gehad. Dit webinar volgde ik om te kijken of er nog nieuwe ontwikkelingen waren.

IMG 6363

Leuke post! Een nieuw en mega dik magazine voor gezinnen met kinderen. In Mama Leest vind je naast leuke artikelen om te lezen ook een hoop knutselprojectjes om te doen met kinderen. Vind het een heel origineel magazine, totaal niet het zoveelste mama/ouders tijdschrift.

IMG 6365

Mijn lijf voelde de hele dag stijf aan dus ik nam ’s avonds even een half uurtje de tijd voor een stretch routine. Dat hielp goed!

IMG 6369

Woensdag

Mamadaaaag. De dag startte met een paar klusjes, zoals het uit elkaar halen en verkopen van de box. Cody wil al weken niet meer in de box en ondertussen werd het naar mijn smaak teveel een dumpplek voor speelgoed. Weg ermee dus.

IMG 6371

Ook zoiets: knopen aanzetten. Gelukkig heb ik dit van mijn moeder geleerd (en vroeger op de basisschool!) en besteed ik het aanzetten van knopen en maken van gaten in kleding niet uit.

IMG 6372

Het was mooi weer en met name Vic moest écht naar buiten, dus ik besloot mijn fiets op te tuigen met beide kinderzitjes en voor het eerst met beide boys te gaan fietsen. Die fiets is echt een moederschip zo, haha.

IMG 6374

Beide jongens vonden het onwijs leuk om te fietsen, ze waren allebei druk aan het kwebbelen onderweg, haha. We maakten een flinke route overigens, we gingen namelijk langs alle opa’s en oma’s (4 adressen). Bij mijn ouders aten we een broodje voordat we weer op naar huis gingen.

IMG 6381

Lol met de telefoon in de achtertuin aan het einde van de middag. Zowel Vic als Cody vinden het leuk om op de foto te gaan. Vic tegenwoordig vooral met gekke bekken…

IMG 6391

… en Cody vrolijk als altijd.

IMG 6411

Donderdag

Als ik OMF niet had gehad zou ik wel personal assistent willen zijn. Lekker alles regelen, agenda bijhouden, zorgen dat alles op rolletjes loopt… heerlijk lijkt me dat. Ik maak zelf ook altijd nog een planning voor de week.

IMG 6418

Mooie foodpost van BK, ik kreeg een ‘carbon steel’ pannenkoekenpan. Deze is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder de barbecue. Lijkt me leuk om eens pannenkoeken te maken van de barbecue.

IMG 6420

Het was aan het begin van de week mijn idee om donderdag een dagje vrij te nemen, maar dat ging uiteindelijk niet helemaal meer lukken. Gelukkig lukten de laatste paar uurtjes van de middag wel. Eenmaal thuis direct even een workout gedaan en daarna nog even in de tuin gezeten voordat ik de jongens moest ophalen van de opvang.

IMG 6428

Vrijdag

Fatima is bezig met haar tweede kookboek, deze verschijnt in het voorjaar van 2021, en aan mij de eer om de fotografie weer te verzorgen. Vrijdag was de eerste shootdag. Súper gezellig en heerlijk om te doen.

IMG 6438

’s Avonds besloot ik met een nieuwe diamond painting te beginnen, beetje ter afwisseling van de grote plaat waar ik nu mee bezig ben. En dat betekent ook: alle steentjes sorteren. HEERLIJK zen werk.

IMG 6439

Tegen 22.00u kwam onze bestelling van Crisp binnen. Ik mocht een bestelling doen van ze en zelf hadden ze ook tal van lekkers in het winkelmandje gestopt. Wat een verwennerij. Ik moest het even in twee foto’s verdelen want het is veel haha.

IMG 6440

Om te beginnen alle diepvries producten. Uiteraard croissantjes, die waren nu in de aanbieding en zijn ook gewoon heel erg lekker. Twee mooie stukken vlees, ijsjes, vega kroketten…

IMG 6441

…en HEEL veel chips, koekjes, vers fruit, Zeeuwse mosselen… We doen onze wekelijkse boodschappen niet bij Crisp maar als we zin hebben in iets unieks dan bestellen we daar regelmatig. Het assortiment van Crisp is altijd net wat exclusiever, ik hou ervan.

IMG 6442

Weekend

Cody kan inmiddels goed zitten en vermaakt zich zo 20 minuten in zijn eentje. Of met zijn broer, want samen spelen is natuurlijk nog leuker.

IMG 6449

De babybox is verkocht en werd zaterdag opgehaald. Vic hielp even met het inrichten van het hoekje dat nu vrij kwam.

IMG 6463

Gisteren begon lekker relaxt met een uitgebreid ontbijtje. Het wandelen met mama ging even niet door. De rest van de dag deden we rustig aan, het was een typische zondag.

Aankomende week lijkt heel erg op afgelopen week. Ik heb een telefonische meeting op de planning staan, wederom een shootdag en mijn liefste mama is vrijdag jarig – daar gaan we na mijn werkdag dus heen vrijdag. Verder: lekker aan het werk en veel koken! Een snelle blik op mijn planning voor aankomende week leert dat ik 7 gerechten moet koken voor OMF en mijn nieuwe kookboek dat volgend jaar pas uitkomt. Ik heb besloten voor dat boek lekker de tijd te nemen, dus ik begin langzaamaan een beetje met koken zodat ik niet in hele korte tijd heel veel moet doen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close