Week van OMF #25-2017

Yeeesss, maandagochtend en dus tijd voor een nieuwe Week van OMF. Al scrollend in mijn telefoon kwam ik erachter dat ik vooral veel foto’s van Vic heb gemaakt deze week. HAHA – sorry. De cliché ‘verliefd zijn op je eigen kind’ is echt waar en het liefst hang ik de hele dag met mijn camera in zijn gezicht. Doe ik niet hoor, no worries. Goed, het zal jullie niet ontgaan zijn dat het afgelopen week driet heet (zo zou mijn vader het omschrijven) was en dit is ook de reden dat ik het vooral de eerste drie dagen van de week lekker rustig aan heb gedaan. Ik heb een paar keer met Vic ‘gezwommen’ in het bad in onze tuin en verder genoten van de zon en even niet werken. Dat werken kwam op donderdag weer, toen was ik in Amsterdam te vinden voor een evenement met Albert Heijn! Kijk je mee?

foto1 2

Ik had geen boodschappen besteld voor deze week dus die kwamen niet binnen op maandagochtend. Wel ging ik even lekker aan het werk terwijl Vic in bed lag.

foto2 3

Ik had de dag min of meer vrijgehouden omdat ik aan het einde van de ochtend met mijn ukkie naar het consultatiebureau moest. Tijd voor zijn tweede vaccinaties. De vorige keer was hij er redelijk hangerig en een beetje huilerig van en ik vreesde er deze keer ook voor gezien het maandag dertig graden was. Maar het viel mee! 5 minuutjes heel hard huilen en daarna was alles weer goed. Gelukkig heeft hij er verder ook geen last van gehad.

foto3 3

Nadat we bij het consultatiebureau waren geweest legde ik Vic weer in bed, hij was wel moe van de prikjes, en nam ik het er even van in ons ‘zwembad’. Het duurde maar 20 minuten maar ah fijn. Beste keus van de week op zo’n bad te kopen en neer te zetten. Wat was dat héérlijk afkoelen zeg.

foto4 3

’s Avonds kwam het bad ook van pas. Ik was wezen trainen (CrossFit) en had het naderhand zó warm dat ik mijn schoenen heb uitgemikt en met sportbroek en al in het bad ben gaan staan. Niet gezond hoor, sporten met 30 graden haha. Maar ik vind dat stiekem wel heel lekker.

foto5 3

Mijn kindje is niet al-tijd een lachebekje hoor. Hoewel hij ’s nachts goed had geslapen was ‘ie dinsdagochtend toch een beetje uit z’n hum.

foto6 3

Foodpost! Nieuwe theesmaken van FairTrade. Kijk nou hoe vrolijk!

foto7 3

Yay, toch weer blij geworden!

foto8 3

’s Avonds hadden Tim en ik weer een hypotheekgesprek. Mijn schoonzusje kwam langs om te zwemmen met Vic en paste ’s avonds direct op. Heel fijn.

foto9 3

Woensdagochtend: voor het te warm werd even gauw naar het pleintje lopen (dit was al om 08.00u!) voor wat boodschapjes.

foto10 3

YES, eindelijk gevonden. Een zwemband voor baby’tjes. Vic is sinds zijn geboorte al dól op badderen/zwemmen/water en dus wilde ik heel graag zo’n zwemband zodat hij zelf een beetje kon bewegen.

foto11 3

Ok, officieel is deze zwemband geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Vic is nu drie maanden maar hangt er geweldig in. Kijk ‘m chillen in die band! Je zou het aan zijn gezicht niet zeggen maar hij vond het prachtig. Spartelde al schaterend het hele bad door, zo lief.

foto12 3

Donderdagochtend bracht ik Vic naar de gastouder en daarna reed ik direct door naar Tobias voor een Mylogenics behandeling en een workout. Geen idee wat Mylogenics is? Check even hier! Vanuit Deventer gauw naar huis, douchen en op naar Amsterdam. Ik was door Albert Heijn uitgenodigd voor een heus hummusevenement. Kijk deze tafel! <3

foto13 3

We maakten onze eigen hummus. Mijn eerste hummus was een creatie met puntpaprika en gerookt paprikapoeder…

foto14 3

… en mijn tweede een pompoen-bloemkoolhummus met kurkuma en munt.

foto15 3

Vrijdagochtend: Vic weer naar de gastouder, mama aan het werk. Ik maakte een planning voor aankomende donderdag. Viv en gaan weer een fooddag doen, deze keer in Amsterdam.

foto16 3

Daarna bracht ik Senna weg naar de trimsalon, deed ik boodschappen en hees ik mezelf in de kappersstoel voor een Olaplex behandeling. Ik kom al jaren bij Dullers in Apeldoorn en zij belden me afgelopen week dat ze een nieuwe behandeling op mijn haar wilden testen. Prima! Jack’s Art exposeert momenteel in de salon. Hoe gaaf is dit schilderij?!

foto17 3

Mijn haar voor de behandeling. In principe redelijk ok, maar door de zwangerschap (hormonen!) en het blonderen was het niet heel gezond meer en vooral pluizig in de lengtes.

foto18 3

Het resultaat na de behandeling. OMG hoe goed ziet het eruit? Mijn haar is nu zo zacht, glad, glanzend, lekker ruikend en voelt zoveel dikker aan. Ik zweer erbij hoor vanaf nu en kan het iedereen aanraden. Bij Dullers (mocht je in de buurt zijn, het is echt de fijnste/beste kapper van Apeldoorn + omstreken) kun je de behandeling los boeken maar ook tijdens het kleuren laten doen.

foto20 3

YAS eindelijk! Ik ben stiekem fan van Lisette en heb al haar vorige boeken gelezen. Dit is haar nieuwste. Zo benieuwd!

foto21 3

Senna is weer terug van de trimmer. Stúkken beter.

foto22 3

Foodpost! Opperdoezers, jumm. Daar gaan we deze week mee koken.

foto23 3

En een leuk foodpakket van een PR bureau met samples van de merken die zij vertegenwoordigen. Heel leuk en origineel om op deze manier post te versturen.

foto24 3

’s Middags nog even de keuken in om wat hapjes te maken. Zaterdag hadden we namelijk een ’terugkomochtend’ van onze zwangerschapscursus. Ik maakte pizzabites en mini saucijzenbroodjes.

foto25 2

Vic in bed, mama lekker onderuit op de bank ’s avonds.

foto19 3

Zaterdagochtend: brunch met de andere deelnemers van de zwangerschapscursus. Zo leuk om iedereen nu met baby te zien i.p.v. met bolle buik. Uiteraard deden we een groepsfotootje.

foto26 1

’s Middags reden we naar Aro in Oene (kledingzaak) voor een korte shopsessie.

foto27 1

Daarna was het tijd om te relaxen. Meneertje was moe van alle indrukken en wilde alleen maar bij mij slapen.

foto28 1

Gisteren was een regeldagje. Ik moest met Vic iets knutselen voor een cadeautje, eten voorbereiden, nog iets maken voor de #mamaswap, het huishouden doen en de boodschappen bestellen.

De rest van de dag deed ik niets meer. Masterchef kijken en knuffelen met Vic.

Dat was ‘m weer! Deze week is het weer veel minder dus het zwembad kan ik voorlopig wel even vergeten denk ik. Gelukkig staan er wel wat leuke dingen op de planning waaronder een feestje in Den Haag en dus de fooddag (rollend naar huis!) met Viv in Amsterdam.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een lekker weekje en dat zwembad is wel heel fijn!

 2. Marije says:

  Wat een lekker weekje joh! Zo’n zwembad én zwemband voor Fons moet ik ook maar hebben in onze nieuwe tuin. Lijkt me heerlijk! Vic is echt een lekker ventje trouwens, hebben jullie goed gedaan haha :-) Oh en die hummus lijkt me ook verrukkelijk! Veel plezier deze week!

 3. Dorien says:

  Oh wat een leuke foto’s!
  Nu wil ik ook een tuin met een zwembad, ipv mijn saunastudiootje :(

  Wat leuk dat jullie naar Amsterdam gaan aankomende donderdag :)
  Volgens mij hebben jullie al heeel veel adresjes, maar mocht je nog zin hebben in eten…
  Vlakbij metrostation Diemen Zuid (15 minuten met de 53 vanaf centraal) zit een super goede Italiaan, ik ben echt verslaafd aan zijn pizza’s :)

  En ik ben echt benieuwd naar jullie reisgidsjes voor Rotterdam en Amsterdam ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close