De week van OMF #6

Toen ik gisteren aan de slag ging met het in elkaar zetten van deze De week van OMF had ik het idee dat ik helemaal niet zoveel foto’s had gemaakt. Ik werkte namelijk gewoon drie diensten in het hotel en tsja, dan maak ik gewoon geen foto’s. Achteraf viel het gelukkig mee en kan ik jullie alsnog een leuke kijkje gunnen in de afgelopen week. Een vrij rommelige week waarin ik OMF moest afwisselen met dus het werken in het hotel, maar ook veel andere activiteiten. Wel een productieve en fijne week in ieder geval, waarin ik lekker bezig was.

Maandag

foto1Maandag begon ik met een ochtenddienst in het hotel, de wekker gaat dan om 05.45 uur, oef! Gelukkig stond er genoeg lekkers in de koelkast en kon ik een lekkere lunch maken. Een broodje met geitenkaas en schouderham en een lekkere salade ernaast.

foto2Ik had mijn haar die dag in een knot en als ik het er dan ’s avonds uithaal, ziet het er zo uit. BOEM krullen! Helaas zakt het altijd binnen tien minuten weer uit. Toch jammer.

foto3’s Avonds maakte ik een klein lijstje met Valentijnsrecepten die ik nog moest maken en wilde publiceren. Deze week komen er twee online die je voor aankomende vrijdag nog wel kunt maken.

Dinsdag

foto4Dinsdag werkte ik wederom een ochtenddienst in het hotel, de rest van de dag deed ik (afgezien van het koken en het fotograferen voor OMF) niet zoveel meer. Ik ontdekte deze game weer die ik jaren geleden veel speelde. Een beetje nostalgie, altijd leuk.

Woensdag

foto5Woensdagochtend mocht ik weer naar de masseur om mijn rugspieren los te masseren. Zo fijn en ook nodig, eens in de zes à zeven weken moet ik er toch wel heen. Ik ben alleen wel altijd ontzettend stoned naderhand van die olie, het met je hoofd naar beneden liggen en het bloed dat sneller naar je hoofd stroomt. En helleuuu groot voorhoofd.

foto6Na de massage gauw naar huis, om 10.00 uur startte de inschrijving voor de Electric Run in Amsterdam – waar je misschien de reclame op Net 5 al voor hebt gezien. Stipt om 10.00 uur schreef ik ons (Tim, ik en nog twee vrienden) in. Later bedroeg de wachttijd 30 minuten las ik, oef. Op 29 maart lopen we ’s avonds een verlicht parcours van 5 kilometer in Amsterdam. De run wordt afgesloten met een feest. Zin in!

foto7Daarna gauw boodschappen doen. Woensdagochtend was echt een beetje rennen, vliegen en springen.

foto8Eenmaal thuis was het alweer tijd om te lunchen. Havermout, jum.

 

foto10Hierna gauw aan het werk, vooral foto’s bewerken want er stonden er nogal wat op de SD kaart!

foto9Mijn favoriete healthy snack: Edamame’s met zeezout en chilipeper.

foto11En de rest van de dag aan de slag met het uitwerken van artikelen. Ook daar stonden er nog zo’n 30 van in concept.

Donderdag

foto12Donderdagochtend begon ik de dag met het beantwoorden van mijn mails. Het waren er niet zoveel deze keer.

foto13En weer verder met het uitwerken van recepten..

’s Avonds werkte ik een avonddienst in het hotel. Ik was om 23.45 uur weer thuis.

Vrijdag

foto14Vrijdag stond weer eens in het teken van video’s! Ik dook de keuken in en kon direct mijn nieuwe camera uitproberen. Ik nam twee video’s op gedurende de dag.

foto15En dit is wat jullie niet zien op video. Ik doe mijn haar, make-up en trek een leuk shirt aan, maar verder is het een joggingbroek en comfy sokken.

foto16Ik lunchte weer met een fijne havermoutpap. Binnenkort komt er overigens een artikel online met daarin 5 Havermoutvariaties.

foto17Snacken deed ik ’s middags met worteltjes en de hummus die ik die dag vers maakte.

foto18Bijna klaar voor deze week!

foto19Dino had ’s avonds wat aandacht nodig en besloot maar op het bureau te gaan zitten ah well.

Zaterdag

foto20Op tijd het bed uit om het weekend goed te beginnen met een uurtje Kickboksen!

foto21Daarna snel naar de markt, de supermarkt en de autogarage. Lunchen deden we weer een keer met Subway, blijft lekker. Ik ging voor een 15 cm Chicken Fajita en samen deelden we nog een 15 cm Steak & Cheese.

foto22Dino kwam aankakken met een stuk boomschors, wat een idioot is het toch… ’s Avonds werd het overigens een muis, een springlevende deze keer. Hoewel we er inmiddels wel aan gewend zijn (we hebben zo’n beestje nu binnen 2 minuten gevangen en weer vrijgelaten) blijft het naar iedere keer.

foto23Zaterdagavond kwam vriendinnetje Nanda gezellig borrelen. Om 01.30 uur lagen we uiteindelijk in bed.

Zondag

Gisteren maakte ik geen foto’s. Er gebeurde dan ook vrij weinig! We sliepen uit, deden het huishouden en de rest van de middag was het relaxen. Even opladen voor de komende (drukke) week.

Want komende week wordt wel iets drukker. Vandaag draai ik een ochtenddienst in het hotel en daarna vertrek ik naar Amsterdam voor een etentje met foodie-collega’s! We zullen wel niet al te vroeg naar huis gaan, maar morgen gaat de wekker gewoon weer om 05.45 uur. Oef. De rest van de week staat verder ook in het teken van werken in het hotel en werken voor OMF. De werkweek wordt vrijdag afgesloten met een lunch in Amsterdam, een hotspotbezoek voor OMF. Druk, maar wel erg leuk!

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. anniek says:

  Leuk om te zien! Ik raak altijd helemaal geïnspireerd van dit soort artikelen, ook als ik al dat lekkere eten zie… Ik heb zelf komende week toetsweek, dus dat wordt eventjes hard bikkelen de komende week.. :(

  1. Sabine Author says:

   Oeh, succes! Gaat je vast lukken :)

 2. Susanne says:

  Ik zie helemaal geen minder foto’s hoor ;)Ik krijg echt zin in een broodje Subway nu. Is al veel te lang geleden :( Jammer genoeg ligt de eerste subway een kilometer of 20 bij mn huis vandaan…

 3. Hester says:

  Dat Subwaybroodje ziet er zooo lekker uit! Nog nooit geweest eigenlijk. Wat heb jij trouwens een ontzettend net en mooi handschrift, haha! Ziet er wel uit als een productieve week, nice :)

 4. MySimplySpecial says:

  Leuk om te zien! Een massage zou ik ook wel erg fijn vinden.

 5. Leuk! En wow; wat maak jij mooie ’to do’-lijstjes.. Haha die van mij staan altijd vol krabbels, pijltjes en streepjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close