Week van OMF #23-2022

Soms heb ik het idee dat ik gisteren pas het vorige weekoverzicht afrondde, haha. De weken vliegen echt voorbij! Afgelopen week was dat natuurlijk helemaal het geval met Tweede Pinksterdag aan de start van de week. Het was in ieder geval een fijne week. Ik had mazzel met het weer tijdens een barbecuedag, spendeerde een héle dag achter mijn pc om vooral veel foto’s te editen en campagnes aan te leveren en ik dook de studieboeken weer in. Een doodnormale week dus eigenlijk.

uitgebreide kantoortour 4

Maandag

Eerste Pinksterdag! Samen met Cody deed ik een rondje Apeldoorn ’s ochtends. We gingen even langs kantoor om veel dingen op de foto te zetten. Ergens in de komende maandag ga ik mijn kantoor namelijk verlaten en weer vanuit huis werken. Om de simpele reden dat ik voor mijn gevoel te weinig op kantoor ben (2,5 – 3 dagen/week vaak) om de uitgaven nog te kunnen rechtvaardigen. Er wordt veel verkocht dus er moest veel op de foto!

IMG 9621

In de middag waren we lekker aan het freubelen thuis.

IMG 9625

De diamond painting van de planeten waar ik bijna een jaar mee bezig ben geweest was EINDELIJK af en Vic wilde hem graag op zijn kamer. Met het verzoek om direct de andere lijstjes die op zijn kamer stonden ook op te hangen, haha. Hij bedacht zelf waar ze moesten hangen. Heeft ‘ie toch leuk bedacht, vind je niet?

IMG 9635

Dinsdag

Het was duimendraaien voor een droge dag dinsdag, ik had namelijk een barbecue-dag in gepland. En gelukkig heeft het duimendraaien geholpen!

IMG 9636

Ik maakte vijf gerechten klaar op de barbecue, zo lekker allemaal. De recepten komen in de komende weken allemaal online.

IMG 9639

Thuis werken betekent ook andere props gebruiken. Waaronder de Monstera, hahaha.

IMG 9647

Vic wil tegenwoordig overal zelf heen fietsen dus ’s avonds ging hij in karatepak op de fiets. Vond het er zo leuk uitzien.

IMG 9655

Woensdag

Na het naar school brengen van Vic gingen Cody en ik even een snel boodschappenrondje doen. Nog even een blok graskaas halen en lekker brood bij de bakker.

IMG 9657

Daarna stapten we in de auto naar IKEA. Daar konden we het appeltaartje met koffie niet laten staan.

Vic nam ’s middags een vriendinnetje mee naar huis van school en ik deed tussendoor nog wat administratieve dingen. ’s Avonds moest ik naar kantoor voor een Marktplaats verkoop en ging ik even languit in bad. Studeren zat er niet meer in vanwege het late tijdstip.

IMG 9677

Donderdag

Donderdag was voor mij een computerdag. Ik leverde previews voor drie campagnes aan en bewerkte vooral heeeeel veel foto’s van alle recepten die ik de afgelopen weken had gekookt.

IMG 9680

Ik eet ’s ochtends niet en de lunch schoof ik steeds voor me uit, dus uiteindelijk was het bijna half twee voordat ik een keer iets at. Shame on me. Volkoren bollen met rucola, zongedroogde tomaat en pesto-eieren werd het.

IMG 9681

Om 15.00u had ik een afspraak bij de KNO-arts in het ziekenhuis. Het afgelopen half jaar zijn mijn amandelen zes keer ontstoken geweest en dat was kort gezegd niet meer te doen. Mijn keelamandelen moeten er dus uit! Vanwege de lange wachtlijst gaat dat pas ergens dit najaar gebeuren.

IMG 9693

Vrijdag

Vrijdagochtend was ik heel even op kantoor voor wat Marktplaats-verkopen. Daar werd ook deze mooie fles gin bezorgd. Zo zomers hè?

IMG 9698

De rest van de dag dook ik mijn studieboeken in. Of nouja, rest van de dag… De hele middag was dat uiteindelijk.

IMG 9706

Weekend

Stilleven van de broodjes kroket die we als lunch aten ’s middags. Doe ik overigens ook niet gauw meer; 8 kroketten kostten me ACHT EURO. Huismerk was uitverkocht en dit was de volgende ‘goedkopere’ optie. Van de zotte is het gewoon.

IMG 9707

Op naar kantoor maar weer om een pakket te versturen. Ik was er het weekend iedere dag wel even te vinden. Je kunt beter van een huis naar een huis verhuizen dan van kantoor naar een huis hoor, foei.

IMG 9711

Sinds kort hebben we Viaplay en dus keken we lekker buiten de f1.

IMG 9714

Om alvast een beetje in de zomervakantiesferen te komen nam ik bij IKEA afgelopen week kanelbullar mee. Die aten we als zondagontbijt, lekkeeeeer.

IMG 9715

Na een wandeling van 11km met mijn moeder, een bezoekje aan kantoor en twee zéér veeleisende, chagrijnige en driftbui-kinderen voelde de rest van de dag een beetje als overleven. Gauw weer vergeten deze dag.

Onze gastouder heeft een weekje vakantie en dat betekent dat Cody de hele week thuis is. Tim heeft een extra dag vrij, ik heb een extra dag vrij en mijn ouders passen een dagje op. Dat betekent dat het qua werk dus een beetje schipperen en puzzelen is. Ik hoop thuis wat dingen tussendoor te kunnen doen en aankomende donderdag gewoon in de keuken te staan, maar verder wordt het vooral heel rommelig denk ik – haha. Deze week is wel de uitgelezen kans om een keer iets met Cody alleen te doen. Vic is doorgaans altijd mee natuurlijk dus alleen-tijd met Cody is vrij zeldzaam. Eens kijken wat we kunnen doen!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close