Week van OMF #35-2020

Wat een fijne en productieve week heb ik achter de rug! Zo terugkijkend op de week heb ik vrijwel alles van mijn to-do lijst afgekregen en dat is natuurlijk altijd een fijn gevoel. Er gingen een paar nieuwe gerechten op de foto, met Viv had ik een heel fijne en lucratieve brainstorm maar ook was er voldoende tijd voor mijn hobby. Zoals jullie wellicht weten ben ik helemaal into diamond painting en afgelopen week besloot ik daarvoor een apart Instagram-account voor op te zetten: @ohmydiamondsnl. Ik kreeg steeds vaker vragen in mijn OMF-inbox over diamond painting en merkte dat ik er ook steeds vaker een story over ging plaatsen, vandaar dat ik besloot het los te trekken. Ik kan me namelijk helemaal voorstellen dat je hier voor het eten komt en niet voor diamond painting – haha. Mocht je af en toe dus wat meer over mijn hobby willen lezen of er zelf ook mee willen beginnen, volg me daar! Ik maakte behoorlijk wat foto’s deze week, dus ga er even lekker voor zitten.

IMG 6962

Maandag

De maandag besteedde ik voornamelijk achter mijn pc. Ik had wat dingen om uit te werken, bestellingen om te versturen en wilde vooral wat nieuwe recepten schrijven. Voor de lunch maakte ik een lekkere salade met ei, een zak saladeverrijker van HAK en gemengde noten.

IMG 6963

EINDELIJK kwam mijn nieuwe bureaustoel binnen. Sinds de bevalling van Cody is mijn bekkenpijn helaas nooit weggegaan en met name op kantoor had ik er veel last van omdat ik daar vanaf een eetkamerstoel werkte. Ik besloot te investeren in een goede, ergonomische bureaustoel en hoewel ik er 8 weken op moest wachten, ben ik er ontzéttend blij mee. Het gaat echt zoveel beter en zit zoveel fijner.

IMG 6965

Ook op dit boek heb ik heel lang moeten wachten, haha. Het was een pre-order van een paar maanden terug en eindelijk kwam ‘ie binnen. Er komt een Cook the books aan hiervoor.

IMG 6967

Hoera voor de hobby! Diamond painting is voor mij echt de perfecte manier om mijn hoofd helemaal leeg te maken.

IMG 6970

Dinsdag

Voor ik naar kantoor ging dinsdag deed ik eerst boodschappen bij Albert Heijn. De geurkaarsen en -stokjes waren er in de aanbieding dus die gingen natuurlijk mee. Ik heb ze op kantoor neergezet want ik ben nou eenmaal gek op fijne geuren en thuis zijn die er al genoeg. Deze specifieke geur is echt fantástisch.

IMG 6971

Daarna gauw aan het werk. Ik bouwde vast een setje voor een van mijn te fotograferen gerechten voor het nieuwe boek. Achter de schermen ziet het er zo uit. In de softbox zit een externe flitser.

IMG 6972

En op beeld wordt het uiteindelijk zo. Best leuk om te zien hè?

IMG 6973

Eind van de middag haalde ik Senna op bij haar logeeradres, die was het weekend namelijk weg. Toen ik haar thuis dropte voordat ik de kindjes ging ophalen zag ik deze MEGA pakketten staan. Ik had niets besteld dus je begrijpt dat ik wel echt heel verbaasd was.

IMG 7004

Bleek deze GIGANTISCHE Milka reep in één van de pakken te zitten, haha. Ik heb er zo om moeten lachen! Ik mag met Milka samenwerken binnenkort en als aftrap stuurden ze me deze. De smaak bestaat overigens niet echt, helaas. Lijkt me wel lekker! Ik was in de veronderstelling dat er niets in zat, maar later op de avond gleed er ineens iets heen en weer in de doos toen ik hem oppakte.

IMG 7007

OMG, de mega Milka reep was dus niet helemaal nep. Wow.

IMG 7009

Ik had Tim gevraagd of we op zijn mancave een tafel vrij konden maken zodat ik daar kon diamond painten ’s avonds terwijl hij zijn hobby uitvoert. En dat kon! Veel gezelliger zo en voor mij handig: nu hoef ik niet alles iedere keer weg te stoppen.

IMG 7010

Vic mag voordat hij gaat slapen nog even iPad kijken in ons bed, wordt hij lekker rustig van, maar omdat ik naar zolder ging wilde hij dat liever ook. Dus hop, op papa’s bureaustoel met zijn aapjes en de koptelefoon op.

IMG 7013

Woensdag

Mamadag! Het was een ontzéttend regenachtige dag dus we bleven de hele dag lekker binnen. Ik besloot mijn diamond painting stash even te organiseren en op te ruimen. De kindjes zaten lekker bij me aan tafel. Cody was aan het spelen en Vic aan het kleuren.

IMG 7014

Tadaaa – lekker overzichtelijk zo.

IMG 7024

In de middag maakte ik vast de mosselen schoon voor het avondeten en Vic wilde daar wel bij helpen. Top, hierdoor wilde hij ze ’s avonds ook gewoon eten namelijk.

IMG 7038

Donderdag

Foodpost op kantoor! Meer voor Tim dan voor mij eigenlijk: Morrison Schiffmacher (de dochter van ja) mocht dit jaar het limited edition Duvel-glas ontwerpen. Ik vind hem zó cool geworden.

IMG 7040

Ik dook de keuken in om wat beelden te schieten voor de Milka campagne. Het resultaat zie je daarvoor binnenkort op Instagram.

IMG 7054

Ik was waanzinnig geïrriteerd donderdag vanwege wat moeilijkheden achter de schermen, maar gelukkig word ik van koken altijd wel rustig. Toen de loempiataart van donderdag eenmaal de oven in kon was mijn grootste irritatie wel weer voorbij. De rest van de avond besteedde ik aan de hobby.

IMG 7118

Vrijdag

Ik begon de dag vrijdag met het filmen van een IGTV voor mijn Diamond Painting kanaal.

IMG 7075

Daarna kwam Viv langs voor een bespreking over ons nieuwe project. We schoten direct nog wat campagnebeeld voor Milka. Zeer nuttige ochtend dus!

IMG 7077

’s Middags had ik vrij. Normaal gesproken ga ik op zondagochtend altijd wandelen met mama, maar dat kon deze week niet. Vrijdagmiddag dan maar! We gingen de Kroondomeinen weer in, maar deze keer op een ander stuk. Het was er echt prachtig, heel ‘ruig’. Niet zo netjes onderhouden als de paleistuinen.

IMG 7081

We ‘beklommen’ ook het hoogste punt van Apeldoorn en hadden daardoor mooi uitzicht over de omgeving. Echt, de Kroondomeinen zijn zo ongelofelijk mooi!

IMG 7093

Weekend

Het weekend was lekker druk. Ik begon de zaterdag met een uur sporten.

IMG 7114

Vervolgens deden we boodschappen en ’s middags gingen we zwemmen met de jongens! Dat was een groot succes, zéker voor Vic die echt een mega waterrat is. Ik kreeg hem in alle drukte dan ook niet op de foto – haha. Na het zwemmen aten we bij het wereldrestaurant en ’s avonds keken Tim en ik de film Interstellar via Netflix. MEGA aanrader overigens, zo goed.

Gisteren was ik de hele dag alleen thuis met de jongens. Ik deed het huishouden, bestelde boodschappen en maakte de eetplanning, maakte mijn weekplanning opnieuw want die ging last minute helemaal op de schop en besteedde verder mijn tijd aan de kindjes.

Ik ga een echte kookweek tegemoet. Er moet echt weer even wat content voor de blog gemaakt worden en daar ga ik aankomende week mee bezig. Omdat ik mijn vierde boek aan het maken ben, Fatima haar boek aan het shooten ben en tegelijkertijd ook bezig ben met een nieuw project (vind dat zo stom om zo te moeten zeggen maar het is voor OMF echt iets groots en spannends), zou ik bijna vergeten dat de blog ook moet blijven draaien. Een blogweek dus waarin ik veel in de keuken ga staan. Woensdag heb ik lekker een dagje vrij, Tim is een dag thuis met de kinderen omdat ik de afgelopen weekenden zoveel alleen met ze ben geweest, dus ik neem even wat tijd voor mezelf. Papa is die dag ook jarig dus daar gaan we natuurlijk ook even langs. Vrijdag sluit ik de werkweek af met een shootdag met Fatima. Genoeg te doen dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close