Week van OMF #33-2022

De laatste week van de zomervakantie verliep eigenlijk heel normaal. Ik was aan het werk, aan het studeren, kookte de nodige gerechten en spendeerde een dagje in een méga speeltuin met mijn jongens. Oh, en dat deden we in het weekend nog een keer over met zijn viertjes. Een fijne week dus!

IMG 1449

Maandag

Mijn eerste echte kookdag die ik thuis had gepland liep direct een beetje in de soep. De kaaswinkel was dicht en daar had ik de meeste ingrediënten van nodig. Verder moest ik nog wat dingen online bestellen dus uiteindelijk maakte ik in plaats van vier recepten er maar een. Maar goed, da’s nog altijd beter dan geen!

IMG 1450

Het is even zoeken naar de juiste plek/opstelling om thuis te fotograferen, maar ik werd daar juist ook wel weer creatief van.

IMG 1451

Uit Denemarken nam ik plakjes chocolade mee voor op brood en die testte ik maandag. Lekker hoor! Je kunt ze ook in NL kopen bij Albert Heijn van ‘Jacques Matinettes’. Die schijnen ook een aanrader te zijn.

IMG 1453

De rest van de middag spendeerde ik achter de laptop. Ik ging onder andere aan de slag met het uitwerken van al mijn Scandinavië tips naar aanleiding van onze vakantie. Een héle flinke klus.

IMG 1456

Dinsdag

Mijn kookdag van dinsdag ging gelukkig een stuk meer volgens planning. Ik was al vroeg in de weer met drank.

IMG 1458

En maakte héle lekkere muffins. De recepten komen allemaal in september online.

IMG 1464

Het was de bedoeling om aan het eind van de middag alvast het een en ander uit te werken, maar toen klapte de site eruit. Handig, not.

IMG 1466

Deze Fuze Tea bestelde ik vorige week mee met de boodschappen en is heel lekker! Deed me een beetje denken aan de groene Wicky van vroeger.

IMG 1492

Woensdag

De laatste mamadag van de vakantie dus ik wilde nog even wat leuks met de jongens gaan doen. Uiteindelijk stapten we in de auto en reden we naar de Flierefluiter in Raalte, een super leuke speeltuin (binnen en buiten) met kinderboerderij en zwembad. We hebben ons er uuuuren vermaakt. En lunchen met patatjes want waarom ook niet. Het was immers nog vakantie ;-)

IMG 1498

Eén van de dingen die ik voor de kookdag van afgelopen maandag nodig had waren gourmetpannetjes. Tja, zie die maar eens te krijgen in de zomer. Gelukkig kon ik ze online vinden.

IMG 1499

Mijn bestelling van Bristol kwam binnen! Aangezien het warme weer nog even aanhoudt en ik alleen maar de keuze had uit teenslippers en sneakers, wilde ik graag even wat sandalen/slippers hebben die ook leuk zijn om overdag te dragen. Ik vond ze allemaal top!

IMG 1500

En Cody ook, haha.

IMG 1502

Woensdagavond had ik een Thaise massage geboekt. Dat had ik voor onze vakantie al gedaan maar die afspraak moest ik afzeggen door corona. Nu was het tijd en woooow, gewéldig. Extreem pijnlijk vond ik het, maar dat was vooral te wijten aan het feit dat mijn lijf he-le-maal vast zat. Een dag later voelde ik me een stuk losser (en beurser, dat ook). Aanrader dus, voor de Apeldoorners.

IMG 1504

Donderdag

Donderdag werkte ik de hele dag op kantoor bij Hashtag Workmode. Het was heel rustig maar daardoor kon ik veeeeel meters maken.

IMG 1510

De kleine man wilde na het avondeten nog even fietsen, dus dat gingen we doen. Compleet met zonnebril op z’n hoofd en een bluetooth-boxje aan het stuur – hahaha.

IMG 1513

Vrijdag

Verhuisdag! En wel een van de laatste bleek aan het einde van de dag. Waar ik aan het begin van de dag nog dacht dat ik ongelofelijk veel moest doen en het nog wel even ging duren voordat alles klaar was, bleek het aan het eind van de dag anders te zijn. Ik reed vrijdag drie keer op en neer naar de opslag en drie keer op en neer naar huis. Wat.een.gesjouw.

IMG 1515

Deze kast wilden we in zijn geheel naar huis brengen maar het paste gewoon nét niet in de auto. Dus: helemaal uit elkaar.

IMG 1519

Even uitpuffen na het sjouwwerk en wachten tot iemand de koelkast kwam ophalen.

IMG 1520

Tim moest ’s middags even op zijn kantoor zijn en dropte Vic dus even bij mij af. We wachtten samen op de koper van de koelkast en later op die van de bakkerskast. Tussendoor liepen we even naar de stad om een ijsje te halen.

IMG 1523

Mijn hele voorraad olie, azijn en Aziatische ingrediënten ging ook mee naar huis. Zou het genoeg zijn denk je?

IMG 1525

’s Avonds moe maar zéér voldaan met een Aperol Spritz op de bank.

IMG 1526

Weekend

Omdat het woensdag zo leuk was bij de Flierefluiter in Raalte, besloten we zaterdag nog een keer terug te gaan. Maar nu gingen de zwemspullen ook mee. Heerlijk was het.

IMG 1538

Zaterdagavond plofte ik wederom op de bank, komt niet vaak voor – twee dagen achter elkaar!, met het vierde seizoen Drive to Survive.

IMG 1539

Gisteren was klusjesdag! Vic was met Tim de hort op en ik was samen met Cody thuis. Ik besloot de ovens te reinigen. Of nouja, dat doen ze vooral zelf; alleen aan mij de taak om er naderhand een doekje door te halen en de ruit schoon te maken.

IMG 1550

Beeeeeter.

IMG 1543

De kast die ik vrijdag op kantoor uit elkaar haalde ging gisteren weer IN elkaar op Vics kamer. Gelukkig had ik hulp.

IMG 1548

Zooo leuk! Het lijkt ineens wel een tienerkamer, haha.

’s Middags ging Cody op pad met mijn schoonzusje en deed ik vast de boodschappen voor mijn kookdag van maandag en nog wat klusjes in huis.

Deze week gaat alles weer terug naar normaal. De zomervakantie is voorbij dus Vic gaat vandaag weer naar school. Hij heeft er zó veel zin in! Ik duik zelf vandaag de keuken in voor een aantal samenwerkingen en morgen ga ik aan de slag met de laatste recepten die in september online moeten. Verder lijkt het een vrij rustige week te worden maar je weet maar nooit wat er kan gebeuren.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close