Week van OMF #17-2023

Mooooorning! As we speak ben ik bezig met het inpakken van onze spullen, want vanmiddag vertrek ik lekker met de jongens een midweekje naar Landal. HEEL VEEL ZIN IN, vooral als ik naar de weersvoorspellingen kijk. Al is het altijd maar afwachten of die écht zo gaan uitpakken natuurlijk.

Afgelopen week was een opgebroken week met Koningsdag ertussen natuurlijk en dat beviel me prima. Ik rondde véél werkdingen af waardoor ik me minstens 10kg lichter voelde, spendeerde een hele dag op kantoor bij Workmode en had veel quality time met de jongens.

Het was een fijne week!

IMG 6732

Maandag

Cass ging een dagje naar de opvang maandag zodat ik een hele dag kon beuken op kantoor. Ik rondde een fotografieklus af voor een klant en legde de laatste hand aan het manuscript voor het Slowcookerboek. Twee flinke klussen die eindelijk ingeleverd konden worden, zo fijn.

IMG 6752

Ik maakte verder overdag geen foto’s meer want ik was dus alleen maar computerwerk aan het doen. Eind van de middag kwamen mijn boefjes weer thuis.

IMG 6760

Dinsdag

Ik begon de dinsdag in de keuken met het maken van een aantal recepten.

IMG 6763

Voor mijn meeting om 13.00u had ik nog een uurtje tijd over en die besloot ik te besteden in de Kringloop. Op zoek naar wat nieuwe props, dat had ik al een hele poos niet meer gedaan.

IMG 6765

Tussen de bedrijven door maakte ik ook nog twee brooddegen zodat ik woensdag vers brood kon bakken om in de vriezer te doen.

IMG 6769

Nadat ik Vic van school had gehaald deden we de auto even door de wasstraat.

IMG 6771

En thuis haalden we wat oogst van de groenteplantjes.

IMG 6772

Tweelingpaprika!

IMG 6778

Woensdag

Mijn mamadag begon met het wegbrengen van Vic en samen met Cody deed ik boodschappen. Er was er een al helemaal klaar voor Koningsdag hoor.

IMG 6780

Uiteraard gingen ook mijn desembroden de oven in. Ze kwamen er beide PERFECT uit.

Ook van binnen waren ze geweldig. Zo leuk om te zien dat ik er steeds beter in word.

IMG 6793

Donderdag

Koningsdag begon met een lange wandeling met Cass. De halve wereld lag nog in bed en dat zijn de momenten die ik het lekkerst vind.

IMG 6795

Daarna stapte ik op de fiets naar de jongens en hun papa. We aten oranje tompouce en gingen de stad in voor de kleedjesmarkt en kermis. Heel gezellig!

IMG 6801

De zon scheen veel meer dan gedacht, dus ik kwam thuis met een explosie aan sproeten op mijn gezicht. Vind dat altijd zo leuk aan deze tijd van jaar.

IMG 6831

Vrijdag

Vrijdag was mijn laatste werkdag voor de vakantie. Mijn daklekkage zou eigenlijk gefixt worden maar uiteráárd was vrijdag de enige dag waarop het de hele dag regende. Grr… Maar goed, ik zat toch binnen te werken.

IMG 6835

Mijn komkommerplantje doet het bijzonder goed. Na de vakantie even een rek kopen waar hij tegenaan kan groeien.

IMG 6838

Weekend

Ik zat het weekend al vol in vakantiemodus en maakte nauwelijks foto’s. We waren veel buiten (EINDELIJK LENTE), haalde onkruid weg in de tuin, deden boodschappen, keken F1 etc. Weinig bijzonders om te laten zien, maar gewoon heerlijk keuvelen. Cass begreep het ook.

Aankomende week ben ik dus even grotendeels offline. OMF loopt natuurlijk gewoon door, maar volgende week komt er geen weekoverzicht online.

Ik ga even intens genieten van een weekje vrij zijn met mijn jongens. Zwemmen, buiten zijn, spelen, lekker eten en drinken, mijn verjaardag op vrijdag… We vermaken ons wel gok ik.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close