Week van OMF #45-2020

Week 45 alweer, de week waarin mijn baby een dreumes werd en… ja, eigenlijk was dat vooral hetgeen waar het de hele week om draaide. In mijn hoofd dan want ik vond het echt een beetje gek om voorgoed gedag te zeggen tegen de baby tijd. Het afgelopen jaar is ongelofelijk snel gegaan en ik kan het bijna niet geloven dat Cody alweer 1 is. Het voelt af en toe echt alsof het nog helemaal niet zolang geleden is en tegelijkertijd voelt het ook alsof het juist alweer jaren terug is. Het is zo normaal nu om met zijn viertjes te zijn. Hoe dan ook, zijn verjaardag was natuurlijk anders dan anders, we konden immers niet echt een feestje geven. Wel versierden we gewoon het huis en mocht hij bij de gastouder trakteren. De rest van de week was ik vooral aan het werk op kantoor en stond ik daar in de keuken.

IMG 8296

Maandag

Mijn uitgeverij had me gevraagd voor hun Instagramkanaal een foto te maken met mijn meest recente boek. Mijn meest recente boek is officieel de herziene druk van het Guilty Pleasures Boek maar aangezien ik de omslagen van de eerste editie en die van Cheesecake in het groot op kantoor heb staan, besloot ik die erbij te nemen. Blijft wel gek hoor, je eigen kookboek(en) hebben.

IMG 8299

Ik had een beetje haast aan het einde van de dag, ’s avonds ging ik namelijk met papa naar het ziekenhuis in Zwolle. Mama is daar geopereerd aan haar rug en we wilden even langs ’s avonds. Omdat het bezoek moest afwisselen besloot ik mijn boek maar even mee te nemen voor het geval ik wat langer moest wachten. Dat bleek een goede beslissing te zijn geweest. Iedereen zat zo suf op zijn/haar mobiel in die wachtruimte, haha.

IMG 8300

Dinsdag

Foodpost van Jooooohma! Ze hebben een nieuwe salade: Kip Kebab en ik kreeg een schaal met bakjes en heel veel snackjes. Deed echt een beetje kerstig aan zo, hoe leuk. Heb direct zin in de feestdagen haha. Ik maakte de rest van de dag geen foto’s want ik stond voornamelijk in de keuken en zat daarna direct achter de pc.

IMG 8306

Woensdag

Mijn mamadag begon zoals altijd gezellig met Vic in bed. Hij heeft ineens dit nachtlampje ontdekt en zeult hem nu overal mee naartoe alsof het een zaklantaarn is, haha.

IMG 8309

Samen met Vic versierde ik vast de woonkamer voor Cody’s verjaardag en maakte ik ook zijn traktatie voor vrijdag. Ik verpakte rijstwafels en maakte daar konijntjes van; die plakte ik op ingepakte uitdeelboekjes van Woezel & Pip.

IMG 8316

Donderdag

En toen was mijn baby écht jarig. Van ons en mijn ouders kreeg hij een Wobbel, vind het zo praktisch dat Vic & Cody overal samen mee kunnen doen nu haha! Ze hebben de hele ochtend gespeeld.

IMG 8319

Omdat we vrijwel geen visite mochten uitnodigen had ik niet zoveel zin om moeilijk te doen in de keuken, dus ik kocht een Red Velvet taart van Dudok en Vic versierde deze voor zijn broertje met prikkertjes. Ziet er alsnog top uit toch?

IMG 8325

Bij Albert Heijn spotte ik een bosje droogbloemen. Vond ik zo leuk dus hop in een vaas thuis.

IMG 8338

Hiep hiep HOERAAAA! Net als Vic mocht Cody op zijn eerste verjaardag zijn allereerste stuk taart. Kostte even wat tijd voordat hij doorhad hoe hij dit moest eten, maar daarna ging het er goed in zoals je ziet haha.

IMG 8347

Vrijdag

En weer aan de arbeid. Van Winst.nl kreeg ik dit interessante boek dat vol staat met alles over online ondernemen. Van het hebben van een webwinkel tot emailmarketing, virale marketing etc. Heel interessant, hopelijk kan ik binnenkort een gaatje vinden om hierin te duiken.

IMG 8352

Crisp heeft zijn Sinterklaas assortiment online gezet, woaaah. Om dat te vieren mag ik (morgen) een strooigoedpakket weggeven aan onze members. Die moest natuurlijk wel even op de foto worden gezet.

IMG 8356

En daarna hop de keuken in voor een campagne. Ik voerde een race tegen de klok vrijdag en heb voor het eerst sinds lange tijd heel wat taken moeten doorschuiven naar deze week. Dat gebeurt niet vaak, maar deze week kwamen er wat lastminute dingen tussendoor en liepen sommige dingen wat anders dan gepland. Deze week maar weer een tandje bij dus.

IMG 8367

Weekend

Ik deed zaterdagochtend boodschappen en Cody moest echt nieuwe kleding hebben voor de herfst/winter, alles was ineens te klein. Ik slaagde mega goed bij zowel HEMA als Zeeman. Hou van deze herfstkleurtjes!

IMG 8369

Het was prachtig weer dit weekend dus we gingen ook lekker naar buiten.

IMG 8374

Zaterdagavond besefte ik me tegen 23.00u, toen ik al in bed lag, dat ik helemaal was vergeten mijn eetoverzicht af te maken – oeps… Nog maar weer even het bed uit dus.

Gisteren was een schoonmaak- en opruimdag en aan het eind van de middag kwamen mijn schoonzusje en haar vriend langs voor de verjaardag van Cody. Het was een heerlijke dag.

Aankomende week is het EINDELIJK weer een normale week, als in: vier werkdagen zonder al teveel bijzonderheden. Wel ga ik voor het eerst naar de chiropractor aankomende week in de hoop dat hij wat aan instabiliteit in mijn heupen/bekken kan doen. Ben benieuwd!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close