Week van OMF #20-2018

Een hele goedemorgen! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik moet even zeggen dat ik echt zielsgelukkig word van deze vroeger zomer, wat is dit genieten zeg! Ieder weekend voelt bijna aan als een minivakantie en hoe lekker is het dat we steeds in van die lange weekenden zitten. Wij spendeerden het weekend lekker in het zwembad en op de camping, zo gezellig. Verder moest ik even kijken wat ik deze week allemaal heb gedaan maar ik zie dat de week vooral bestond uit werken. Logisch ook natuurlijk. Onze vakantie komt steeds dichterbij en die weken daarvoor is het altijd even buffelen, hoort erbij. Kijk je mee naar een zonnige Week van OMF?

foto4 2

Maandag

Ik maakte niet heel veel foto’s maandag. Mijn planning moest vanwege een uitvaart later in de week iets worden omgegooid dus na een training bij de Barbell Club ging ik aan het werk. Ik maakte de cheesecakes af die ik een dag ervoor had gebakken en zette deze op de foto. ’s Middags ging ik met Tim naar het ziekenhuis vanwege een oogcontrole bij hem en daarna dook ik de keuken in voor het avondeten. Omdat Tim nog niet zoveel kon zien vanwege verlammende druppels, liep ik daarna lekker in het zonnetje met Senna.

foto2 2

’s Avonds werkte ik door want overdag had ik naar mijn smaak nog niet genoeg kunnen doen. Wel met een perfecte cappuccino erbij.

foto6 2

Dinsdag

Dinsdag dook ik de keuken in voor het filmen van een campagnevideo. Deze komt binnenkort online!

foto1 2

Ook maakte ik een, vind ik zelf, leuk artikel met daarin een compleet dagmenu voor mealprepping. Ook deze komt gauw online.

foto3 2

Foodpost van Frecious, tal van goede en lekkere groente- en fruitsapjes. De vriezerlade in de schuur ziet er kleurrijk uit.

foto5 2

’s Middags was ik in de zon aan het werk, wat een zaligheid. Erbij name ik direct maar zo’n groentesapje van Frecious. Ik ben nooit zo fan van gember in drankjes dus gruwelde lichtjes bij iedere slok, maar het voelde wel lekker gezond, haha.

foto13 2

Woensdag

Al een paar keer had ik het autootje van de Bakker aan Huis zien rijden in onze buurt en deze keer besloot ik ook maar eens brood te bestellen. Alle broden zijn bij de eerste bestelling maar €1,- dus ik bestelde er direct maar vier. Lekker vers bakkersbrood aan huis bezorgd, ideaal.

foto12 2

Vic was niet te houden woensdagochtend, zó druk en in absolute sloopmodus dat ik maar met hem naar Monkeytown besloot te gaan. Kon hij lekker uitrazen.

foto11 2

We proberen Vic op de te voeden zonder al teveel toegevoegde suikers en zoetigheden, maar af en toe mag hij wel wat lekkers. Bij Monkeytown kocht ik een flesje Fristi voor hem. Ik had niet verwacht dat hij hier goed uit zou kunnen drinken vanwege de dunne rietjes, maar het ging super goed.

foto10 2

Hoe groot is het contrast: ’s ochtends spelen met je kindje bij Monkeytown, ’s middags naar een uitvaart. Such is life…

foto9 2

OMF volgster Annebeth maakt zelf kinderkleertjes en voor Vic stuurde zij dit fantástische broekje op. Hij heeft hem al gedragen afgelopen week en zit echt perfect. Haar webshop Beth’s Things staat vol met leuke handgemaakte kinderkleding dus echt even kijken.

foto7 2

Donderdag

Tijd om te werken aan CHEESECAKE! We zijn momenteel druk bezig met de vormgeving van de omslag, twee perfectionistische dames en een scala aan mensen die ook een mening hebben maken het proces wat lastig, maar hopelijk kan ik zéér binnenkort wat beeld aan je laten zien EN starten we met de pre-orders via de OMF Shop. Nog even geduld dus.

foto8 2

Kleine sneak peek…

foto20 2

Ik had enorm veel issues met het maken van karamel donderdag. Na VIJF pogingen heb ik het maar opgegeven. Ik vraag me af waar het aan ligt… Karamel maken op inductie vind ik echt een uitdaging maar het is me al een paar gelukt. Nu mislukte het constant. Misschien was de suiker niet helemaal ok? Zeer frustrerend in ieder geval.

foto19 2

Vrijdag

Vic hielp wel even met stofzuigen vrijdag. De held.

foto14 2

Onmisbaar tijdens het maken/decoreren van cheesecakes: deze spuitflesjes. Ik kocht ze bij HANOS maar je vindt ze tegenwoordig vrijwel overal. Ideaal voor drips.

foto18 2

De manier waarop ik alle foto’s schiet voor CHEESECAKE: lekker op de grond!

foto17 2

Deze foto appte ik naar mijn vader, of hij tijd had om met Vic te spelen ’s middags – haha.

foto16 2

Van Kees Smit, een zeer bekende winkel voor tuinmeubelen kregen we deze fantástische loungeset cadeau. Het is een driezitsbank met twee losse poefen die je eventueel vast kunt zetten. Het was even puzzelen met hoe en waar we de bank konden plaatsen maar uiteindelijk staat hij hier op de perfecte plek. Ik heb er al flink van genoten met het mooie weer. Mocht je nieuwsgierig zijn naar onze set, hij is van dit merk.

foto15 2

In de middag werkte ik bij mijn ouders terwijl Vic aan het spelen was met opa en oma – perfect zo. Ik moest écht even wat dingen doen en op deze manier kon dat mooi. Omdat Tim promotie heeft gemaakt op zijn werk (trots!) gingen we ’s avonds met Vic naar het pannenkoekenhuis, dat wilden we al langer. Hij at 3/4 pannenkoek met banaan en kaneel, vreetzakje.

foto25 2

Weekend

Ik maakte niet heel veel foto’s dit weekend terwijl het wél een heel leuk weekend was. Zaterdag gingen we kijken voor een nieuwe auto voor Tim. We maakten een proefritje en reden daarvoor naar Emmen.

foto24 2

’s Avonds laat liet ik Senna uit, nog steeds heb ik af en toe een vakantiegevoel wanneer ik met het mooie weer door onze wijk loop. Het is hier zo fijn!

foto21 2

Ook fijn is onze tuin, kijk hoe mooi die loungeset van Kees Smit staat hier! Achterin de tuin hebben we Vic zijn domein met zandbak en glijbaan. Daarbij staat nu het bankje dat eerder op de plek van de loungeset stond.

foto23 2

Zondag was Annemie jarig en omdat Ken as. week jarig is, vierden zij hun verjaardag samen. De hele middag spendeerden we op de Paasheuvel in Vierhouten, zo gezellig en heerlijk met het warme weer. Vic was pikzwart van het spelen maar heeft zich super goed vermaakt. Heerlijk dagje zo, wat een vakantiegevoel.

foto22 2

’s Avonds keek ik de nieuwste aflevering van Masterchef Australia, hangend in de tuin. Op en top zomer!

foto27 3

Maandag

Ik pak gisteren er nog even bij want gisteren was ook nog deel van het weekend, een lekker lange Week van OMF dus. Wat een weertje he! ’s Ochtends lapte ik de ramen en deed ik voornamelijk de was. Vervolgens gingen we met z’n drieën en mijn schoonzusje weer naar het Boschbad waar we heerlijk wat uren hebben gespendeerd.

foto26 2

Voordat ’s avonds de barbecue aan ging relaxten we heerlijk in de tuin. Ik in de volle zon want ik HOU van die warmte. Heb me wel goed ingesmeerd hoor, no worries.

Deze week is eigenlijk niet zo heel bijzonder. Een dagje korter dus dat is altijd even puzzelen met de planning. Vic is wel gewoon drie dagen naar de gastouder deze week en omdat ik geen afspraken in mijn agenda heb staan, kan ik flink wat meters maken. Heel fijn, dat neemt ook direct een hoop druk in mijn hoofd weg. Ik hoop dat ik tussen alle bedrijven door ook nog van het mooie weer kan genieten.

Fijne week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close