Week van OMF #32

Ken je dat? Dat die laatste dagen vlak voor de vakantie het zwaarste zijn. Niet omdat er nog zo belachelijk veel moet gebeuren maar juist omdat je nog van die kleine rotdingetjes moet afronden waar je totaal geen zin (meer) in hebt. De dagen duren lang terwijl de weken hiervoor voorbij vlogen, je zit met je hoofd al in de zon etc. Ik heb daar nu ook een beetje last van. Het is nu maandagochtend en ik heb vandaag en woensdag nog om echt te werken. Er staan nog drie video’s op de planning die opgenomen moeten worden en verder moet ik aan de schrijf voor het boek. Maar that’s it. De rest is klaar. Maar die drie video’s en het nog moeten schrijven, pffrt. Ik moet daar echt een beetje moed voor verzamelen. Gelukkig ging het afgelopen week een stuk beter! Ik was lekker op dreef, had hier en daar tijd om wat rustiger aan te doen en de mailbox bleef ook lekker leeg. Anyways, tijd voor een nieuwe Week van OMF!

foto1

Een hele goede morgen! We beginnen de maandag met het uploaden en inplannen van de video’s die ik de week hiervoor heb opgenomen. Lekker wegstrepen zo. Video’s zijn/waren de laatste dingen die ik nog moest doen. De rest stond al klaar.

foto2

Lunch met rijstwafels met daarop geprakte avocado en wat leftover kip van de avond ervoor.

foto3

Werken vanaf de bank met de MacBook. Die had eerst even een update nodig.

foto4

Ok, nog even een béétje gezond doen voor de vakantie.

foto5

Dinsdag: video-time. Alweer. Ik maakte een lekkere cake die in deze week online komt.

foto6

En woensdag weer vrolijk verder met video’s opnemen. Ook deze snackjes komen snel online. De video’s staan ingepland tot de eerste week van september. Fijn!

foto7

Workie, workie, workie vanaf de bank. Mijn buik (PDS) werkte niet zo lekker mee afgelopen week dus ik werkte veel op de bank. Half liggen is dan altijd wat fijner dan rechtop achter de computer moeten zitten.

foto8

De hele beestenbende lekker lui op de vloer.

foto9

Sorry, worden al die werkfoto’s al saai? Ik laat dit normaal niet zoveel zien natuurlijk.

foto10

Ik appte deze foto naar vriendinnetje Annemie. Zij zijn nu lekker op de vakantie en hebben mooi weer gelukkig. Wij iets minder afgelopen week.

foto11

Foodpost! Ik kreeg nieuwe barbecuesauzen en -marinades thuisgestuurd van Remia. Stoere verpakkingen!

foto12

Vrijdagmiddag had ik vrij gepland, ik had namelijk een afspraak gemaakt bij de schoonheidsspecialiste. Ik boekte een hannah xperience, voor de kenners. Zó fijn. Ik nam direct wat producten mee naar huis. Hopelijk wordt mijn huid weer wat rustiger nu.

foto13

Zaterdag: appen met Annemie. We gaan het weekend voor onze vakantie (aankomend weekend dus) bij hun langs op de camping. Zij zitten namelijk ergens op onze route. Dus richting het einde van hun vakantie en aan het begin van onze vakantie meeten we elkaar. Eerst gezellig een weekend met z’n vieren voordat wij maandag doorrijden naar onze eigen camping!

foto14

Aangezien Ken en Annemie hun eigen caravan(netje) mee hebben, kochten Tim en ik bij Decathlon een tent. We hebben op onze camping een bungalowtent geboekt maar moeten in het weekend natuurlijk ook ergens in slapen. En ach, zo’n tent komt altijd wel van pas.

foto15

Dit is ‘em geworden. Simpel, zonder al teveel poespas maar groot zat.

foto16

Ik las mijn Harry Potter boek uit dit weekend. Hallo zwart gat. Ik hoop nog altijd dat JK. Rowling eindeloos Harry Potter boeken (of scripts, whatever. Ik vond dit gewoon een boek) gaat/blijft maken.

foto17

’s Avonds gingen Tim en ik naar de bioscoop, daar waren we al even niet geweest. Suicide Squad. We waren niet zo onder de indruk helaas.

foto18

Zondagochtend: ontbijten met een restje amandelyoghurt van Abbott en cruesli.

foto19

Daarna de auto door de wasstraat halen, die is weer helemaal schoon en klaar voor de vakantie.

foto20

Charlie nam het ervan en lag de hele middag op Senna haar (gigantische) kussen die buiten lag te luchten.

foto21

Tot slot deze afsluiter: zó herkenbaar haha! Ik ben allergisch voor ieder eetgeluid, brr. Krijg er altijd de kriebels van.

Dit was voorlopig even de laatste Week van OMF. Over drie weken ga ik weer verder maar eerst ga ik genieten van een vakantie. Een échte vakantie. Hoewel ik de laptop niet thuis kan laten (stel je voor dat er iets gebeurt, je weet maar nooit) is het de bedoeling dat deze zoveel mogelijk uit blijft staan. De Eetoverzichten worden de komende drie weken ingevuld door Viv, mijn weekoverzichten komen weer als ik terug ben.

Ciao en tot snel! X

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Dat probleem met de laatste dagen voor de vakantie herken ik! In elk geval alvast heel veel plezier!

  2. Jildou says:

    Wat zijn jouw food foto’s toch altijd leuk. Zelfs als het eten de oven nog in moet. Ik vraag me eigenlijk wel eens af wat je met al je lekkernijen doet? Geef je het weg aan de buren of eten jij en Tim alles op? Zelf neem ik vaak zelfgemaakte dingen mee naar mijn collega’s, maar die vinden het ook wel eens too much. En dan bak ik gewoon soms iets. Jij maakt een heleboel dagen per week gewoon zoveel lekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close