Week van OMF #29-2023

Jaaaa, vakantie. Ik schreeuw het nog nét niet van de daken. Of nouja, eigenlijk wel want wauw wat had ik hier zin in! Even twee weken helemaal niets. Relaxen met de jongens, rustig opstarten, doen waar we zin in hebben.

Maar goed, ik blik nog even terug op afgelopen week. Een week waarin ik deels nog aan het werk was en het laatste deel van de week al vrij nam. Ik deed veel klusjes in en rondom het huis en rondde deadlines af. Een prima laatste, stressvrije week voor de vakantie!

IMG 8596

Maandag

Er was nog volop bedrijvigheid in mijn huis maandag. Ik ging de keuken in voor twee campagnes zodat ik die mooi kon afronden voor mijn vakantie, maakte de nieuwsbrief en rondde andere werk dingen af.

Dit te gekke pakket van Tala kun je trouwens winnen als je (gratis!) geabonneerd bent op de OMF nieuwsbrief. Schrijf je nog voor 1 augustus in, scroll even helemaal naar beneden voor het inschrijfformulier, dan ben je nog op tijd.

IMG 8612

In de middag maakte ik Cody’s nieuwe kamer af. Ik zette o.a. de greepjes op de kledingkast en zette een stoel in elkaar.

In de avond ging ik nog naar yoga en dat was zoals altijd: heerlijk! Geen foto’s van gemaakt verder.

kastelen op de veluwe

Dinsdag

Dinsdag was ik de hele dag op pad! Om 7.30u ging ik de deur uit en om 19.30u was ik weer thuis. Een behoorlijke dag, maar wel een héle leuke. Ik ging op pad voor Gelderse Streken om weer wat van mijn eigen regio te ontdekken. De route ging langs 3 kastelen.

eten op de veluwe

Overal werden we verrast met mooie verhalen, geschiedenis én lekker eten. En wat een mazzel hadden we met het weer ook.

eten op de veluwe

Ik had mijn vader meegenomen en dat was zeer gezellig. We sloten onze dag af met een borrelplankje bij het laatste kasteel. Aankomende woensdag lees je meer over de bijzondere plekken waar we zijn geweest.

IMG 8683

De rest van de avond plofte ik op de bank, lange dag zo, maar erg leuk.

IMG 8688

Oh en kijk mijn snacktomaatjes plant eens gaan als een malle!

Woensdag

De laatste werkuren braken aan woensdag. Het was mijn doel om alleen de ochtend nog te werken en vanaf woensdagmiddag vakantie te hebben. En dat lukte!

IMG 8706

Tussen de bedrijven door liep ik ook lange stukken met Cass afgelopen week. Fijn dat het mooi weer was deze week!

IMG 8710

En ik bestelde een nieuwe vloer, wooohoooo. Ik heb goede hoop dat deze in augustus nog wordt gelegd. Dat gaat er zó anders uit zien.

IMG 8718

Donderdag

Mijn eerste vakantiedag was lekker productief. Zo gaat dat bij mij altijd, ik moet altijd een beetje acclimatiseren en kan niet zo van de een op de andere dag stoppen met productief zijn. Dus ik snoeide onder andere één kant van de heg donderdag.

IMG 8719

En reed twee keer op en neer naar de vuilstort.

IMG 8731

Wandelde lekker met Cass…

IMG 8749

… en maakte een nieuwe ijssmaak met mijn Ninja Creami!

IMG 8750

Vrijdag

De vrijdag was een beetje vergelijkbaar. Ik begon zoals iedere dag met een kop koffie. En daarna ging ik de tuin in om onkruid te wieden, deed het huishouden en ging boodschappen doen. Allemaal voor de jongens weer thuis kwamen aan het eind van de middag.

Vanaf hier ging ik vol in de vakantiemodus en maakte ik geen foto’s meer die ik met jullie kan delen. Een kort weekoverzicht dus!

En nu ga ik er even tussenuit. Twee weken om precies te zijn. Vanaf maandag 7 augustus ben ik weer aan het werk en tot die tijd komen er geen weekoverzichten online. Wel staat er uiteraard nieuwe (recept)inspiratie voor je klaar en kun je me via Instagram volgen, mocht je dat leuk vinden.

Tot gauw! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close