Week van OMF #32-2023

Ja hoor jongens, she is back! De kop is er weer af na de vakantie en je kunt wel zeggen dat ik er direct weer in dook.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet héél fijn vond. Mijn vakantie de afgelopen twee weken was niet per se heel geschikt om uit te rusten, dus eigenlijk ging ik maandag vooral heel moe weer aan het werk. Het was fijn geweest om een beetje rustig op te kunnen starten, maar dat zat er niet in. Mijn week puilde uit van to do’s en afspraken.

Daardoor moest ik mezelf aan het begin van de week een beetje bij elkaar rapen, maar zat ik een paar dagen later weer helemaal lekker in de workflow.

IMG 9091

Maandag

Mijn werkweek begon op kantoor. Even mijn overvolle mailbox legen na de vakantie, wat nieuwe recepten inplannen en andere to do’s achter de pc afhandelen.

IMG 9093

Mijn iMac moest geupdate worden, maar gelukkig heb ik mijn laptop standaard mee en kon ik dus verder werken. Een goede voorbereiding is het halve werk zeg maar.

IMG 9094

Eenmaal thuis werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt: WEER LEKKAGE. Ik kon wel janken, echt waar. In mei is het hele dak vervangen en nu lijken de vlekken nog groter. Wat een prut zomer is het toch in Nederland.

’s Middags had ik nog een digitale meeting en daarna was het alweer tijd om de kindjes op te halen van de BSO en opvang.

IMG 9101

Dinsdag

Een volle dag dinsdag! Na het wegbrengen van de jongens reed ik door naar Utrecht voor een afspraak met Russell Hobbs. Zoals jullie weten werken we dit jaar samen en dit gaan we heel volgend jaar ook weer doen. ZO BLIJ en trots! Het was een hele leuke afspraak.

IMG 9104

Eenmaal thuis gauw de keuken in want ’s middags had ik een shoot gepland met Iglo. Ik maakte twee gerechten die op de foto moesten.

IMG 9106

Woensdag

De eerste mamadag na de vakantie en wat is het heerlijk dat Vic dan nog niet naar school hoeft. We konden lekker rustig opstarten en dat deden we met beschuit met muisjes. Geen nieuwtje in ons huis hoor, we vinden dit gewoon allemaal heel lekker als ontbijt, haha.

IMG 9109

EINDELIJK was het dan mooi weer woensdag, jeetje wat hebben we daar lang op moeten wachten. We besloten ’s middags naar de kinderboerderij/speeltuin te gaan waar ze zich lekker hebben vermaakt.

IMG 9121

Aan het eind van de middag toverde ik mijn geldkistje vol buitenlandse valuta aan, allemaal van bestemmingen waar ik ooit eens ben geweest. De jongens vonden dit zo tof om te zien.

Na bijna 3 weken zwaaide ik de kinderen woensdagavond uit. Dat was even heel gek; de rest van de avond deed ik vooral heel weinig.

IMG 9129

Donderdag

Donderdag was ik de hele dag op locatie bij koffiebranderij Neuteboom. Voor en met Fairtrade Original, een van mijn andere partners dit jaar, filmden we namelijk informatie video’s voor social media.

IMG 9130

Dat was voor mij zelf ook heel tof, ik heb zó ongelofelijk veel over koffie geleerd die dag! Als de filmpjes online staan zal ik ze met jullie delen.

IMG 9132

Eenmaal thuis werd ik verrast met wel héle gevaarlijke foodpost: twee verhuisdozen vol met chips van Lays. Hahahaha. Ik moest gewoon hardop lachen toen ik de dozen openmaakte. Schandalig gewoon. Tot het eind van het jaar hoeven wij geen chips meer te kopen.

IMG 9134

Vrijdag

Vrijdag was ik thuis aan het werk en spendeerde ik het grootste deel van de ochtend achter de laptop. Na zoveel uren buiten de deur te zijn geweest, had ik een inhaalslag te maken.

IMG 9135

Aan het einde van de ochtend ronde ik wonderbaarlijk gezien mijn hele to do lijst al af. Over productief zijn gesproken! Ik besloot vast wat plinten van de muur te halen om te kijken of dat makkelijk ging. Binnenkort wordt er een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer en de plinten matchen dan uiteraard niet meer.

IMG 9138

Maar ook nam ik wat tijd voor mezelf. EINDELIJK was het mooi weer en ik ging even lekker met boek in de tuin zitten.

IMG 9139

Verder deed ik wat boodschappen en haalde ik voor de vakantie naar Sicilië in september vast zonnebrandcrème. Die ga ik daar wel nodig hebben gok ik en het was nu in de aanbieding.

IMG 9145

Sinds een week probeer ik de curly girl methode, een specifieke manier van je haren wassen/stylen om de natuurlijke krul in je haar naar boven te halen. En wauw, wat een verschil al! Heel benieuwd hoe dit verder gaat ontwikkelen.

IMG 9149

Weekend

Zaterdag was ik een dag met mama op pad! Ik nam haar mee naar Scheveningen voor haar verjaardag en we startten de dag bij Miss Maui op het strand.

IMG 9150

Daar lunchten we allebei met een sandwich met kruidenspread en gegrilde groenten. Lekker!

IMG 9151

Maar we kwamen voor één ding: AIDA! Als 12 jarige was dat de eerste musical die ik zag en ook samen met mama. Nu nam ik haar mee voor de nieuwe show. Gewéldig was het, zo te gek.

IMG 9155

Gisteren deed ik zo min mogelijk. Ik ontbeet rustig in de tuin met boek, deed een beetje huishouden en ging in bad.

IMG 9156

Tijdens het doen van de boodschappen had ik het gevoel dat ik aangestaard werd. En dat bleek ook zo te zijn, hahaha. Koekoek!

Aankomende week is een beetje vergelijkbaar. Ik heb meerdere afspraken in mijn agenda staan, zowel zakelijk als privé. Verder sta ik vandaag voor het eerst sinds een paar weken weer in de keuken. Op naar de nazomer/herfst recepten, al wil ik daar eigenlijk nog niet aan denken…

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close