Sab’s Eetoverzicht week 32-2023

Zo jongens, daar zijn we weer! Na 2 weken alleen maar zeer makkelijke maaltijden, vakantiegerechten, afhaal en AGV’tjes, was het weer tijd om normaal te doen afgelopen week. Ik ben weer aan het werk en hoewel er nog geen kookdag gepland stond, werd er wel weer iets meer moeite gedaan voor het avondeten.

Ik had veel afspraken tijdens deze eerste werkweek, maar had gelukkig een eetplanning gemaakt waar ik me ook aan hield. Dat scheelde een hoop!

IMG 9089

Zondag

We sloten de vakantie met zijn drietjes af door frietjes te bestellen. Die vielen helaas flink tegen deze keer, de status waarin de kroket zich verkeerde verraad een hoop. Jammer, maar ach. Je kunt niet altijd mazzel hebben.

IMG 9098

Maandag

Het avondeten van maandag ziet er een beetje ondefinieerbaar uit, maar het was onwijs lekker! Ik nam de Orzo Puttanesca van Ottolenghi als basis, maar paste behoorlijk wat veranderingen toe. Het eindresultaat leek er niet meer zoveel op, maar lekker was het wel. En bij de kinderen viel het ook enorm in de smaak, hoera.

IMG 9105

Dinsdag

Dinsdag aan het einde van de middag had ik een shoot staan voor Iglo en een van de gerechten kon ik prima gebruiken voor het avondeten. Het was een traybake met aardappeltjes, courgette, tomaatjes en lekkerbekjes. Heerlijk!

IMG 9123

Woensdag

Op woensdag gooide ik echt van alles bij elkaar wat ik nog in huis had. In de ovenschaal lagen kippenbouten, cherrytomaatjes, doperwtjes, zongedroogde tomaat, gezeefde tomaten, gnocchi… Er overheen gingen plakken kaas want ook die had ik nog liggen. De héle schaal was leeg aan het eind van de maaltijd, dus blijkbaar viel het in de smaak.

Donderdag

Ik ben vergeten een foto van mijn bordje te maken donderdag. Ik was de héle dag op locatie aan het filmen en kwam pas tegen 18.30 uur weer thuis. Gelukkig had ik nog een restje orzo van maandag in de koelkast staan en die warmde ik voor mezelf op.

IMG 9142

Vrijdag

Bij Albert Heijn spotte ik laatst bao’s in het vriesvak en die móest ik natuurlijk meenemen. Ik besloot sinds lange tijd weer eens de bao’s met zoete kip te maken. Héérlijk.

IMG 9152

Zaterdag

Gisteren was ik de hele dag op pad met mijn moeder, super gezellig. Tegen 19.45u waren we weer in Apeldoorn en schoof ik nog heel even aan voor wat frietjes uit de Airfryer voordat ik weer naar huis reed.

Aankomende week staan er wederom veel afspraken in mijn agenda. Ik ga de week sowieso starten met een kookdag dus ik denk/hoop dat ik met die gerechten wel eventjes vooruit kan.

Maar verder heb ik op woensdag een (zelf gekookt) Aziatisch etentje met de meiden van Workmode (mijn co-working plek), op donderdag een late afspraak in Rotterdam en vrijdagavond een bruiloft.

Hoe mijn eetoverzicht er volgende week dus uitgaat zien, blijft nog even spannend.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close