De week van OMF #15

Het begint bijna een beetje saai te worden, maar ook afgelopen week was weer lekker productief. Een drukke week ook wel, met drie diensten in het hotel, een volle dag in Amsterdam, een volle dag in de keuken voor OMF, voorbereidingen op de IJsselloop van gisteren, een weekend waarin ik Tim niet zag.. Ja, je kunt wel zeggen dat ik de afgelopen week lekker druk ben geweest en daar houd ik van! Ik neem je in ieder geval weer even mee in De week van OMF.

Maandag

foto 10Rise and shine om kwart voor zes, maandag draaide ik een ochtenddienst in het hotel. Met lunchtijd vond ik echter wel heel veel lekkers in de koelkast en dus maakte ik een lekkere salade voor mezelf: gemengde sla, tomaat, komkommer, rauwe ham en gerookte forel. Jum.

foto 9Eenmaal thuis ging ik aan de slag met het avondeten, jullie hebben gisteren al kunnen zien wat er allemaal op tafel stond. En ik bewonderde de tulpen die ik de zaterdag ervoor op de markt halen. Wauw, ik vind deze wel heel tof!

De rest van de avond werkte ik een beetje en keek ik tv, Bake My Day (waar ik helaas geen fan van ben) en de Nederlandse Masterchef.

Dinsdag

foto 8Hurraaay, nog een vroege dienst in het hotel *oef*. Deze keer lunchte ik met een maisbroodje kaas en rauwe ham en wederom wat sla. Het is me toch nog steeds een raadsel welk vissoort er in de salade die ik at verwerkt zit, maar ik vind hem altijd bijzonder lekker!

foto 7Ik kwam deze foto tegen op internet. Ooohh <3 Als sinds mijn vijfde wil ik een Berner Sennen, dat is dus al bijna 20 jaar. Kun je het je voorstellen?

foto 6Omdat ik gisteren de IJsselloop liep en de week ervoor de meest beroerde run ooit had, moest ik nog wel even aan de slag. Tussen de buien door liep ik (in het zonnetje!) de vijf kilometer voor het eerst binnen 35 minuten. Voor velen waarschijnlijk super sloom, voor mij een PR.

Woensdag

foto 5De woensdag begon ik met het doen van de boodschappen. De groenteboer bij Albert Heijn kon nog wel een lesje gebruiken..

foto 4Daarna ging ik aan de slag met het maken van mijn avondeten…

foto 3.. en lunchte ik met de Gado Gado Salade van Albert Heijn. Oeh, die is lekker (ook al ziet ‘ie er op de foto niet uit)!

foto 2Onze Body&Fit bestelling kwam ook al binnen. Wow! En dat terwijl we de bestelling dinsdagavond pas om 21.45 uur plaatsten. Bij B&F geldt ‘voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis’. Toppers!

Iets na tweeën vertrok ik naar het hotel voor een avonddienst. Uiteindelijk werd het een van de meest verschrikkelijke diensten ooit met een ambulancebezoek, lekkage, agressieve gasten en niet bestaande boekingen. Wat een horror. Uiteindelijk was ik pas om 00.00 uur weer thuis.

Donderdag

foto 1Compleet brak van de slechte dienst de avond ervoor bleef ik met hoofdpijn en een zeer lijf nog even in bed liggen toen Tim zijn wekker ging. Om half negen ging ik er uiteindelijk uit en ontbeet ik met een powerfood ontbijtje: yoghurt met een lepel jam, Omega zadenmix, muesli en kokos.

foto 16De rest van de ochtend werkte ik tot half twaalf en daarna sprong ik op de fiets naar het station. Op naar Amsterdam, weer eens met de trein! In de trein lunchte ik met de Quinoasalade van de AH to Go waarvan vervolgens het halve kuipje dressing over mijn broek heen spoot. Nooo! Dikke megavlek die ik er onderweg natuurlijk niet meer uitkreeg.

foto 15Eenmaal in Amsterdam was ik 5 minuten in de Costes om een broek uit te zoeken, te passen en weer uit te trekken, af te rekenen en vervolgens weer aan te trekken. Wauw! Broeken kopen vind ik niet makkelijk en nu slaagde ik in vijf minuten. Bijzonder.

foto 14Op naar het LifestyleLab van MissPublicity en WePR. We kregen megaveel te zien en te proeven. Onder andere heerlijke Popcorn die verkrijgbaar is bij Pathé, Lovechock Rocks, sushi van Umami en pannenkoekjes met gereduceerde aardbeiensaus. Naar werk heb ik hoor..

foto 13Daarna op  naar Lab 111 voor een foodfotografie workshop van niemand minder dan Jan Bartelsman. Het was interessant, maar ik moet bekennen dat ik de meeste dingen toch al wel wist.

Uiteindelijk was ik om 20.30 uur weer thuis en moest er nog gekookt en gegeten worden. Daarna deed ik niet zoveel meer.

Vrijdag

foto 12Tim was vrijdag en zaterdag de hele dag met de auto weg en dus deed ik ’s ochtends lopend de boodschappen voor mijn OMF-dag. Ook niet verkeerd, een supermarkt om de hoek!

foto 21Ik begon met het maken van Rabarbercompote, jumm. De rest van de dag maakte ik nog veel meer lekkers, dit gaan jullie binnenkort allemaal zien op de blog!

foto 20Al maanden deed onze printer het niet en mijn 100e poging om hem weer aan de praat te krijgen mislukte wederom. Klaar ermee, ik haal wel een nieuwe. Op de fiets naar de Mediamarkt en met een nieuwe printer in een grote boodschappentas weer terug. Een hele onderneming, maar eindelijk kunnen we weer printen. En zelfs draadloos nu, ideaal!

foto 19’s Middags deed ik mijn administratie voor de boekhouder die volgende week langs komt, moet helaas ook gebeuren.

foto 18Dino was de laatste dagen enorm chagrijnig. Hij kwam het maar even goedmaken door ineens lief te gaan doen. Knuppel.

Zaterdag

foto 17Ik begon het weekend met het schoonmaken van het huis. Stofzuigen, wasjes doen, wc’s schoonmaken, badkamer schoon.. Fijn als de man van huis is. Daarna ontbeet ik met een gebakken eitje en de MacBook ernaast.

foto 11Vervolgens aan het werk! Artikelen typen op de MacBook terwijl ik op de normale computer bezig was met ‘het nieuwe OMF’ ;)

foto 23’s Middags dook ik de bank op om Netflix te installeren en keek ik de rest van de dag Orange is the New Black, lekker uitrusten voor de ‘grote run’ van zondag ;)

Zondag

foto 24Goedemorgen! Tijd voor een goed ontbijt: yoghurt met rabarbercompote, noten, chia, kokos en muesli.

foto 22En daarna op naar Deventer voor de IJsselloop samen met mijn collega’s! Hoewel ik ‘maar’ 5km liep (een jaar geleden liep ik nog geen 300 meter, dus voor mij is het heel wat), vond ik het parcours ontzettend zwaar. Twee bruggen, veel wind, veel heuvels. Het was afzien maar uiteindelijk redde ik het binnen mijn aangegeven tijd. 34.47 minuten deed ik erover.

foto 25Na de loop at ik met een aantal collega’s nog bij de Mexicaan en uiteindelijk was ik om 21.00 uur thuis. Ik dook direct het bed in om dit artikel af te maken om vervolgens te gaan slapen, vandaag ging de wekker gewoon weer om 05.45 uur. Zou eigenlijk verboden moeten worden na zo’n dag.

Aankomende week wordt het nog drukker dan afgelopen week. Maandag tot en met woensdag ben ik aan het werk in het hotel. Donderdag ben ik weer de hele dag in Amsterdam voor afspraken en vrijdag komt de boekhouder langs om mijn administratie op te halen. ’s Avonds gaan we eindelijk naar het concert van Justin Timberlake, jaaaa! Zaterdagavond komen mijn ouders gezellig eten en zondag brunchen we bij mijn schoonmoeder voor Pasen. En ergens tussendoor moet ik nog aan het werk voor OMF. Genoeg te doen dus, ik ga me niet vervelen!

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat een mooie tulpen inderdaad! En lekker die rabarbercompote!

 2. Joyce says:

  Wat een heerlijk overzicht! Krijg er honger van haha

 3. Tessa says:

  Ziet er weer heerlijk uit <3

 4. Hannah says:

  Zo dat was weer een volle, maar leuke week! Tof dat je de ijsselloop hebt kunnen uitlopen :)

 5. Nikki says:

  Knap hoor, 5 kilometer rennen! Ik doe het je niet na. Bake my Day is het inderdaad net niet he? Kan niet wachten tot Heel Holland Bakt weer begint!

 6. Samantha says:

  Ik vind het knap dat je 5 km rent! Ik doe het je (nog) niet na, haha. En al dat eten. Ik krijg er zo trek van en dat op de vroege ochtend. :)

 7. Susanne says:

  Oehh forel! Té lang geleden dat ik dat gegeten heb. Enne die 5 km is ook al heel wat hoor, ik doe het je niet na!

 8. Hester says:

  5 km is inderdaad niet niks hoor! Leuk overzichtje, katten zijn soms inderdaad knuppels haha. Die van mij ook toen ‘ie afgelopen weekend mijn ouders ging ‘helpen’ in de tuin. :P Alle salades zien er heerlijk uit en oh, een Berner Sennen… Droomhonden <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close