Week van OMF #42-2022

Als je mij volgt op Instagram weet je dat het een spannende week was voor mij. Ik moest dinsdag naar het ziekenhuis voor een mammografie en echo en in ieder geval maandag en dinsdag was ik daar best van van de leg. De rest van de week ging het gelukkig een stuk beter! We genoten van het mooie weer, ik was qua werk lekker productief en we sloten de week af met een circusvoorstelling van Vic.

IMG 2944

Maandag

Mijn week begon met een volle kookdag. Er stonden vijf recepten op de planning om te maken.

IMG 2948

Dat verliep gelukkig allemaal zoals het moest!

IMG 2952

Bizar hoe donker het (bijna) de hele week is geweest. Gelukkig fotografeer ik nooit met daglicht en ben ik daar dus niet meer afhankelijk van. Ik weet nog wel hoeveel stress dat opleverde jaren geleden.

IMG 2956

Vanwege alle onzekerheid/zorgen voor dinsdag lag ik er na het koken en fotograferen wel echt even af. Er kwam niets meer uit mijn vingers dus ik besloot maar even lekker in bad te gaan. #selfcare

IMG 2963

Ik wilde er wel voor zorgen dat ik niet achter ging lopen met studeren dus ik pakte mijn boeken er deze week wel gewoon bij ’s avonds.

IMG 2967

Dinsdag

Dinsdag moest ik om 09.00u in het ziekenhuis zijn en binnen 40 minuten was ik klaar. Belangrijker nog: ik liep met goed nieuws de deur uit. Pfffrt. Wel met puistjes op mijn gezicht van de stress.

IMG 2971

De rest van de dag had ik optioneel in mijn agenda gezet voor het geval dat, maar uiteindelijk was ik de hele dag thuis aan het werk en maakte ik een start met Kerst.

IMG 2972

Van een van mijn vriendinnen kreeg ik deze kraanvogel opgestuurd die staat voor gezondheid en lang leven. Zo lief.

IMG 2976

Om 18.30u heeft Vic altijd karateles op dinsdag, dus na het eten was het omkleden en gaan.

IMG 2977

Daarna zelf door om te padellen!

IMG 2981

Woensdag

De woensdag startte met boodschappen doen met Cody. En daarna: “mama, mag ik een bordje met kaasstengel, chocola én aardbeien”? Slimmerd.

IMG 2982

Er kwam veel (food)post binnen deze week! Allereerst dit mooie pakket van een relatie, vol met producten van merken die zij vertegenwoordigen. Ik vond vooral de non-food dingen echt heerlijk!

IMG 2983

Van Bertolli kwam er ook een méga pakket binnen met deze toffe tomatenschaal en veel lekkere Italiaanse producten.

IMG 2986

Mood. Lekker hangen op de bank samen.

IMG 2987

Maar daarna ook: “mama, mag ik jou helpen werken op de lappop?”

IMG 2989

Het volgende pakketje lag alweer in de brievenbus. Deze keer van TRIBE, zij maken repen en shakes voor na het sporten met als doel human trafficking te stoppen.

IMG 3031

IMG 2991

IMG 3026

Omdat het zulk prachtig weer was woensdag hees ik de jongens in hun overall en gingen we naar Bussloo. Voetbal mee, speelgoed mee en uren spelen in het zand en op de glijbaan.

IMG 3009

Mijn fotorol stond vol met foto’s en filmpjes van hoe ze van de glijbaan gingen, want dat moest van hen – haha!

IMG 3036

Na deze heerlijke dag weer aan de studie ’s avonds!

IMG 3039

Donderdag

Donderdag stapte ik op de fiets naar Hashtag Workmode om daar de hele dag te werken. Mijn pc moest alleen even updaten dus inmiddels had ik de eerste kop thee al op toen ‘ie daar een keer mee klaar was.

IMG 3053

Omdat ik de héle dag alleen maar aan het typen was, besloot ik voor de lunch even naar beneden te gaan. Bij Rembrandt at ik de burrata salade terwijl ik mijn planning voor deze week maakte.

’s Avonds gingen we uit eten met opa en oma en daarna ging ik vroeg naar bed. Mijn energieniveau was niet best.

48c7f186 a8b4 4824 90ce 9da7263697c9

Vrijdag

De vrijdag begon heel leuk! Vic had samen met zijn klas wekenlang geoefend op een circusvoorstelling en vrijdag was het dan zover. Ons kind was, uiteraard, een clown – haha.

Omdat ik mijn werk niet had afgekregen was ik een groot deel van de vrijdag nog thuis aan het werk. Zodra dat klaar was dook ik in mijn studieboeken.

IMG 3056

Er kwam nog meer leuke post binnen. Van mijn (oude) kapster kreeg ik deze nieuwe producten binnen op basis van CBD olie. Héél benieuwd wat dit doet voor mijn haar.

IMG 3061

Ook plofte het nieuwe Kerstboek van Donna Hay op de mat. Daar ga ik in het weekend eens lekker in neuzen.

IMG 3062

Tim had ’s middags een afspraak en in de tussentijd ging ik met Vic aan de strijkkralen. Dat hebben we zo’n beetje het hele weekend gedaan.

IMG 3067

Weekend

Van Tala Cooking kreeg ik een te gek pakket binnen en Cody, mijn kleine chef, ging direct met de mini rasp, maatbeker en maatschepjes aan de haal.

IMG 3072

Na de zwemles van Vic deden we boodschappen en ’s middags gingen we lekker naar buiten.

IMG 3073

Wat een heerlijk weer was het zaterdag hè!

IMG 3074

Terwijl Vic en Tim met de strijkkralen aan de gang gingen…

… maakte ik warme appel met kaneel en een cappuccino met vanille & koekkruiden.

IMG 3084

Ik had al een aantal dagen last van hoestbuien en gisteren was mijn keel weer opgezet, inclusief de klieren in mijn hals. Erg fit voelde ik me niet dus ik bleef de hele dag binnen. Na het ontbijt dook ik even gauw met de kinderen de keuken in om een bananenbrood te bakken.

IMG 3087

Wordt het al saai? Hahah!

Zondagmiddag nam ik een warm bad, we keken een film en ’s avonds uiteraard de F1.

Aankomende week is het hier herfstvakantie maar Vic gaat lekker naar de vakantie BSO en de opvang van Cody gaat ook gewoon door. Zowel Tim als ik zijn allebei erg druk op/met werk dus we piepen er deze vakantie even niet tussenuit. Helaas, maar dat is even niet anders. Een normale week dus met werk, sport en studie.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Florina says:

    Wat fijn dat je goed bericht kreeg in het ziekenhuis! Wij kennen elkaar niet, maar weet je dat ik regelmatig aan je dacht vorige week en nu uitkeek naar je wekelijkse blog? Zoveel nare berichten in mijn omgeving, maar jij bent een lichtpunt!

    1. Sabine Author says:

      Dankjewel, wat ontzettend lief! En veel sterkte met alle narigheid in jouw omgeving. Hopelijk gaat daar de zon ook gauw (weer) schijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close