Viv’s Eetoverzicht #42-2022

Mijn week was flink gevuld met afspraken in de avond en dat is terug te zien aan dit eetoverzicht want er is niet bijzonder gekookt, vooral snelle gerechten hebben de overhand. Ik wist natuurlijk zondag al dat er een strakke planning aan zat te komen dus ik plande geen gerechten in die veel tijd nodig zouden hebben. En dat bleek een goed plan want ik kon op veel avonden snel eten en weer door. Vrijdagavond was ik gesloopt na een hele gezellige middag dus besloot ik eten te bestellen en gisteravond aten Tobias en ik heel lekker (maar onverwachts pittig!) in Breda.

Vivian Eetoverzicht week42 1

Zondag

De zondag begon nog lekker rustig. Ik had zaterdagavond sushi gemaakt en daar was wat zalm van over. Ik dacht direct aan tagliatelle met Boursin, spinazie en zalm. Maak ik echt nooit, maar het kwam nu heel goed uit. Stond – hoewel ik hier nog alle tijd had – zo op tafel!

Vivian Eetoverzicht week42 2

Maandag & Dinsdag

Dit was echt een gevalletje: we hebben weinig tijd, moeten snel koken en snel kunnen eten. Voor zowel de maandag als de dinsdag. Tobias maakte deze couscoussalade en bakte er wat worstjes bij. Héél fijn dat ik gelijk kon aanschuiven en weer door kon.

Vivian Eetoverzicht week42 3

Woensdag

Dit gerecht maakte ik laatst ook maar mislukte hartstikke. De oventijden klopten niet in het recept en ik ben tijdens de oventijd vrolijk wat anders gaan doen. Toen ik de aubergines eruit wilden halen, vijf minuten voor tijd nota bene, waren ze zwart. Ja, jammer! Maar dat moest dus nog wel een keer opnieuw. Deze aubergines met miso en witte rijst maakte ik woensdag nog eens en dat smaakte vele malen beter.

Vivian Eetoverzicht week42 4

Donderdag

Weer een drukke avond. En dan zijn deze pizza’s uit de pan dus ook echt ideaal. Ik heb diverse recepten geprobeerd maar deze met tomaat, kappertjes, geitenkaas en rucola blijft onze favoriet dus ik plande deze gewoon in.

Vivian Eetoverzicht week42 5

Vrijdag

Ik had vrijdagmiddag een hele gezellige met Louie tijdens een verjaardag maar wanneer je kind kan lopen, nieuwsgierig en ontzettend ondernemend is, dan ben je daar druk mee. En dat is nog zacht uitgedrukt. Ik was dus aardig gesloopt toen ik hem in bed had gestopt en om 19u op de bank plofte. Bestellen dus die poké bowl, en snel.

Vivian Eetoverzicht week42 6 Vivian Eetoverzicht week42 7 Vivian Eetoverzicht week42 8 Vivian Eetoverzicht week42 9 Vivian Eetoverzicht week42 10

Zaterdag

Tobias en ik aten op aanraden bij The Streetfood Club in Breda gisteravond en dat was hartstikke lekker. De toko is ongelofelijk populair: ik reserveerde twee weken geleden en er was nog maar 1 plekje vrij. We aten bao’s, taco’s, gyoza’s en meer. En ik sloot af met een cheesecake met passievrucht. Heel lekker, alleen waren sommige gerechten erg pittig en dat was er niet bij vermeld. Dus ik stond een keertje behoorlijk in de fik (terwijl ik inmiddels wel wat aankan dacht ik haha).

Voor de komende week heb ik de planning al rond en ga ik straks de boodschappen in huis halen. Ik kook vanmiddag even vooruit voor onze kleine vent dus heb al het een en ander nodig. Ik heb voor ons weer een paar Hollandse gerechten ingepland, nu al zin in.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close