Viv’s Eetoverzicht #27-2022

Wij kwamen vorige week zondag terug van vakantie en onze rit ging niet direct naar huis. We besloten om via mijn ouders (Brabant) terug te rijden zodat we hen weer even konden zien én direct mee konden eten. Erg goed idee vonden we zelf :-) De rest van de week was ik nog lekker vrij en maandag deed ik gelijk boodschappen voor de hele week. De planning hield ik een beetje ruim aan omdat ik niet goed wist of ik en Louie alle dagen thuis zouden eten. Dat bleek uiteindelijk ook niet het geval dus we eten vanavond iets wat we gisteren zouden eten. Alles is een beetje doorgeschoven. Hoe dan ook, we aten lekker. Een mix van de Hollandse pot van mijn moeder, en dingen die ik nieuw uit probeerde.

Eetoverzicht week27 Vivian 1

Zondag

Zondag kwamen we in de middag aan bij mijn ouders. Mijn moeder was laat thuis want die had er nog een flinke wandeling op zitten. Ik stelde voor om friet te halen, want na zo’n eind (34km) heb je toch geen zin meer om in de keuken te staan? Had ze wel, en ze maakte voor ons allemaal dit lekkere bordje. Aardappelen, sperzieboontjes en een filetlapje.

Eetoverzicht week27 Vivian 2

Maandag

Goed! We zijn weer thuis en mijn planning zit vol met gezonde gerechten. Wel even lekker na een paar weken lang stokbrood, veel kazen en andere lekkere meuk. Ik trapte maandag af met een rijstsalade met courgette, sla, granaatappelpitjes en geitenkaas. Ik maakte hem ook al eens voor OMF, het is deze. Overigens deed ik er nu twee courgettes in, ook een hele avocado en niet alleen citroensap maar ook rasp.

Eetoverzicht week27 Vivian 3

Dinsdag

Dinsdagavond reed ik weer naar mijn ouders omdat ik de volgende dag naar Rotterdam zou gaan. De avond van tevoren er dan al zijn is lekker relaxed. Bij aankomst waren mijn ouders niet thuis maar er stond wel een ‘saladebar’ voor me klaar. Ik kon zelf kiezen en opscheppen. Zoals je ziet met tonijn, ei en boontjes.

Eetoverzicht week27 Vivian 4

Woensdag

Om ná de files weer terug te gaan rijden leek me het beste plan, dus ik reed rond 19u weg. Zo kon ik nog een keertje mee-eten en het was deze keer bloemkool met een kaassausje. Mijn favoriet.

Eetoverzicht week27 Vivian 5

Donderdag

Ik kocht maandag een grote watermeloen en sneed die al een paar keer in stukken maar eígenlijk was het voor dit gerecht bedoeld. Een hele lekkere die ik uit de Appie app haalde; couscous met pittige hummus, gegrilde paprikareepjes en bosui. Met erbij watermeloen met basilicum en limoen. En dan ook nog gegrilde halloumi. HEEL erg lekker. Gaan we vaker maken!

Eetoverzicht week27 Vivian 6

Vrijdag

Voor Louie maakte ik een gerecht waar ook een paar balletjes falafel bij hoorden, dus ik maakte voor ons ook iets met falafel. Spicy paprika-bietenwraps met spinazie, cottage cheese, gebakken ui/tomaat en falafel. Een hele lekkere hap!

Eetoverzicht week27 Vivian 7

 

Eetoverzicht week27 Vivian 8

Zaterdag

Ik ging gistermiddag een wijntje drinken met een vriendin. Rond 15u geloof ik en rond 21u was ik weer thuis. We zijn de tijd helemaal vergeten en hebben niet echt gegeten maar wel gesnackt. We bestelden de allerlekkerste Dragon Roll en even later nog een portie nacho’s (goeie!) bij Zus in Deventer.

Voor de komende week ga ik zo de planning maken en ook de boodschappen alvast in huis halen. Ik ga morgen weer aan het werk en dan is het fijn als alles weer lekker in huis is.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close