Viv’s Eetoverzicht #33-2021

Nou jongens, ik kan jullie vertellen dat het een bijzonder ‘kookloze’ week is geweest. We waren namelijk een weekje op vakantie in Nederland en ik heb er niet eens aan gedácht om een eetplanning te maken. Vakantie toch? Dan doen we vooral waar we zin in hebben. Boodschappen namen we ook niet mee (de auto zat immers al vol genoeg) dus we reden na aankomst even naar een Appie. En dan wel de AH XL want ik weet dat die in Tilburg zit dus daar moesten we uiteraard naartoe. Hoe dan ook; er waren daar meerdere (!) afdelingen waar verse maaltijden werden klaargemaakt dus daar maakten we gebruik van. Verder haalde ik een keer wat, kookte ik per ongeluk toch nog een keer en sloegen we vanwege een lekkere verrassing een maaltijd over.

Om jullie nog een klein beetje inspiratie te kunnen bieden, heb ik een paar foto’s aan dit overzicht toegevoegd met daarop onze lekkere lunches buiten de deur. Wie weet is dat nét waar je zin in hebt de komende week!

Eetoverzicht wk33 Vivian 1

Zondag

We zaten in Brabant deze vakantie, en dat was niet ver van mijn ouders vandaan. We besloten daar zondag al naartoe te rijden zodat mijn ouders Louie weer konden zien, en wij ons nieuwe neefje. We aten allemaal bij mijn ouders mee en mijn moeder had haar best weer gedaan in de keuken. Ze maakte twee verschillende ovenschotels, een salade, kip en er was appelmoes met kaneel. De appelmoes is zo ongeveer verdeeld tussen mijn broer en mij, zijn we allebei gek op.

Eetoverzicht wk33 Vivian 2

Maandag

We namen vers gemaakte sushi mee bij de AH die middag dus we aten lekker makkelijk die avond. Goed begin van de vakantie als je het mij vraagt.

Eetoverzicht wk33 Vivian 3

Eetoverzicht wk33 Vivian 4

Dinsdag

Er werden meerdere soorten maaltijden vers klaargemaakt bij de Appie, maar ons oog viel op deze pizza’s. We namen er eentje met 5 kazen mee, en eentje met Parmaham en rucola.

Eetoverzicht wk33 Vivian 5

Woensdag

Ja! Friet! Hadden we zin in, en dat kwam goed uit want zin om te koken was er niet. We haalden dus lekker een portie en ik nam zoals altijd een frietje mayo/satésaus en een frikandel speciaal. Alleen hadden ze de mayo niet helemaal begrepen denk ik, want die zat er niet bij. En aan de satésaus zat niet veel smaak (Tobias had blijkbaar andere en die was wel lekker). Hoe dan ook, het smaakte prima hoor.

Eetoverzicht wk33 Vivian 6

Donderdag

We doken donderdag Den Bosch in voor uiteraard een Bossche Bol, maar bij Jan de Groot stonden wel drie rijen achter elkaar, dus die hebben we helaas niet gegeten. Wél lunchten we lekker bij Eetbar de Stadt op het kleine terrasje voor de deur. Ik kan je aanraden daar eens te gaan zitten. Gezellig, príma mensen kijken daar en lekker eten. Wij aten deze geroosterde sandwich met krokante kip en rode kool. Ik omschrijf het denk ik niet helemaal correct maar het was erg lekker, er zat een Aziatisch tintje aan. Sowieso is de kaart leuk, ze hebben Aziatisch Streetfood maar ook gewoon een club sandwich of een broodje kroket.

Eetoverzicht wk33 Vivian 7

Donderdag

Ja jongens, ik stond zowaar voor het eerst in de keuken van ons gehuurde appartement. Ik maakte een makkelijke maaltijd om het deze vakantie niet te ingewikkeld te maken. Gebakken gnocchi salade met Serranoham, pesto, komkommer, cherrytomaatjes en buffelmozzarella.

Eetoverzicht wk33 Vivian 8

Vrijdag

In ons huisje lag een formulier met tips over de omgeving. Ik spotte een biercafé waar ook lekker gegeten kon worden dus daar hebben we vrijdagmiddag geluncht. Was heerlijk, deze bol met carpaccio en gebakken gamba’s on the side.

Eetoverzicht wk33 Vivian 9

Jawel, de Bossche bol! Van Jan de Groot. De enige echte. Het lukte ons niet er eentje te bemachtigen, maar toen mijn ouders die middag even langs kwamen voor een bakkie koffie, toverde mijn moeder deze uit haar tas. Feest hoor. En omdat we lang borrelden met wat hapjes, sloegen we het avondeten over. Wel at ik deze gigant met plezier nog even op. Dus ja, je kunt zeggen dat dit mijn avondeten is geweest.

Eetoverzicht wk33 Vivian 10

Zaterdag

We reden gisteren weer naar huis maar wel via Burnside Cablepark. Daar kun je namelijk heerlijk zitten op het mooie terras, lekker wegkijken richting alle wakeboarders, en lekker eten. Ik spotte deze granola bowl op de kaart en begon daarmee.

Eetoverzicht wk33 Vivian 11

Daarna bestelden we nog wat hapjes. Het was alleen wat veel haha. Ach, was lekker! Vooral de zoete aardappel friet met Parmezaan en Truffelmayo.

Eetoverzicht wk33 Vivian 12

En gisteravond kookte ik weer een keertje. We hadden nog halloumi dus ik maakte deze Halloumi Burgers.

Voor de komende week moet ik alles nog bedenken én in huis halen. Langzaamaan kom ik weer een beetje in mijn oude ritme (heb nog een paar weken verlof) en dat zorgt de komende week al voor wat organisatie. Wellicht ga ik de boodschappen dus weer een keer bestellen.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close