Week van OMF #33-2021

Zoooo, ik ben er weer hoor jongens! Mag ik even klagen over de snelheid waarmee mijn vakantie voorbij is gevlogen? Getsiedekkie. Ik ben vorige week maandag direct (een dag na thuiskomst) weer aan het werk gegaan en ik was er nog niet helemaal klaar voor moet ik zeggen – haha. Ik genoot veel te veel van mijn vrije tijd en de tijd met mijn gezin. Hoe dan ook, ik ben weer van de partij met een nieuwe Week van OMF waarin ik de kiekjes deel van mijn eerste werkweek na de vakantie. Er gebeurde niet heel veel spannends hoor, ik kon merken dat het nog echt vakantietijd is dus de mailbox was lang niet zo vol als normaal. Wel had ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een afspraak buiten de deur en mochten Tim en ik op uitnodiging overnachten in een fantástische B&B.

IMG 3302

Maandag

Nog even een fotootje van zondagavond. Na een rit van 7u vanuit Zwitserland naar huis dook ik ’s avonds lekker ons bad in. Verzorgend masker op mijn gezicht na alle zonnestralen van de afgelopen weken en dit boek van Marc de Hond. Die las ik overigens in twee avonden uit, wat een indrukwekkend verhaal.

A9BA4D96 54C7 4021 9CD6 3E1381B02149

Zoals gezegd ging ik maandag direct weer aan het werk. Ik maakte niet zoveel foto’s want ik zat vooral achter de pc mijn mailbox te legen en een planning te maken voor de komende weken, haha. Reishonger is vanaf nu in prijs verlaagd! In onze webshop scoor je het boek voor slechts €15,- i.p.v. €22,99. Maar let op: OP = OP! We hebben de allerlaatste voorraad aangebroken dus mocht je nog een exemplaar willen bemachtigen om jouw collectie compleet te maken, is nu je kans.

IMG 3310

Dinsdag

Ook dinsdag zat ik de hele dag nog achter de pc. Ik gaf het artikel met daguitjes een update en voegde ruim 20 nieuwe uitjes toe. Ook plaatste ik in de sidebar hier rechts een banner zodat jullie het artikel altijd snel kunnen terugvinden.

IMG 3320

Ik besteedde veel tijd aan het inpakken van webshopbestellingen. Na het nieuws dat Reishonger nog maar beperkt verkrijgbaar is, werd er massaal besteld. Zo leuk!

IMG 3322

Naast vakantie van werk had ik ook vakantie van mijn studie. Drie weekjes heb ik geen studieboek aangeraakt, maar afgelopen week moest ik er toch echt weer aan geloven.

IMG 3325

Woensdag

Mamadaaaag! Vic had bij thuiskomst uit Italië nog twee weken vakantie dus we waren gezellig met z’n drietjes. De jongens wilde kleien, primaaa.

IMG 3327

Vic heeft tijdens de vakantie leren fietsen zonder zijwieltjes, maar er moet nog wel even geoefend worden op zijn zelfvertrouwen, remmen, stilstaan etc. Zwéten als je achter hem aan moet rennen, hahaha. Maar zo trots! Zowel hij als ik.

IMG 3332

Mijn ouders vonden op zolder een oud Pokémon stickerboek van mij, helemaal compleet. Ik nam hem mee voor Vic want die is Pokémon-fan. En kijk nou, alles in guldens!

IMG 3334

Donderdag

De donderdag begon met een ritje naar Utrecht, ik had daar een afspraak met de PR-dame van de uitgeverij om het e.e.a. te bespreken rondom de PR voor mijn nieuwe kookboek! We hadden afgesproken bij Cornelis en aangezien ik vroeg was, besloot ik daar te ontbijten tijdens het werk. Zo lekker om dat weer eens te kunnen doen.

IMG 3336

Tijdens mijn afwezigheid op kantoor werd deze super leuke strandtas bezorgd.

IMG 3337

En die zat vol met mooie flessen port van Cockburn’s, recepten voor cocktails en een leuke bluetoothspeaker incl. Spotify playlist. Wat een leuk pakket!

IMG 3340

Donderdagavond weer aan de studie! Tim had een vriend over dus ik verkaste van de eettafel naar de stoel bij het raam.

IMG 3341

Vrijdag

De dag kon vrijdag eigenlijk al niet meer stuk toen Vic vanuit het niets zei: “wat zie jij er mooi uit mama!” Topper.

IMG 3342

Hiep hiep hoera, WUNDA is eindelijk verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dit is mijn favoriete plantaardige melk voor in de cappuccino.

IMG 3343

Omdat Tim en ik vrijdagmiddag weg zouden gaan samen, werkte ik vanuit huis. Of studeerde ik vanuit huis kan ik beter zeggen.

IMG 3345

Zo blij met het blousje dat ik onlangs bij WE in de sale scoorde.

IMG 3349

Ik zocht nog even gauw een deel van mijn kledingkast uit zodat mijn schoonzusje en -moeder konden kijken of ze er nog iets van wilden hebben voordat het naar het goede doel zou gaan.

IMG 3352

IMG 3355

IMG 3358

En daarna op naar Kootwijkerbroek waar Tim en ik waren uitgenodigd om te komen overnachten in B&B De Lichtboei. Op Instagramstories hebben jullie er al vanalles over kunnen zien, maar ik schrijf er ook nog een artikel over. Hierbij alvast wat jaloersmakende plaatjes.

IMG 3371

Deze parfum stond in de B&B om vrij te gebruiken en boooohhh ZO lekker. Ik maakte deze foto om hem te onthouden, want deze wil ik écht hebben.

IMG 3359

We werden ontvangen met een glas wijn en een heerlijke borrelplank.

IMG 3362

Genieten dit hoor, met z’n tweetjes. Als je bij De Lichtboei verblijft is de jacuzzi, sauna en het zwembad compleet voor eigen gebruik. Je deelt het dan met niemand, zo ideaal. We hebben vrijwel de hele vrijdagavond doorgebracht in het zwembad en de jacuzzi, haha.

IMG 3377

Weekend

De volgende dag werden we wakker met een heerlijk, homemade ontbijt.

IMG 3376

Echt, wat een verwennerij bij De Lichtboei.

IMG 3385

Zaterdagmiddag gingen Tim en ik nog even Amersfoort in voordat we naar huis reden. En gisteren was het voor Cody tijd voor de allereerste keer naar de kapper! Er ging nauwelijks iets vanaf hoor, alleen zijn matje werd weggeknipt want die werd echt te lang haha. Verder ben ik veel te dol op zijn warrige krulletjes.

’s Middags kwamen Ken en Annemie met hun jongens langs. Dat was enorm gezellig én een grote chaos met vier kinderen haha. Ik heb alleen foto’s gemaakt die niet op het web kunnen dus helaas ;)

Aankomende week duik ik de keuken weer in. Mijn opgespaarde recepten beginnen op te raken dus ik moet weer vol aan de bak om september vol te maken. Tussendoor heb ik nog een telefonisch interview met Santé ter ere van mijn nieuwe boek, superleuk, en heb ik een aantal deadlines maar verder staat er weinig spannends op de planning.

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close