Week van OMF #48-2021

Sudden realisation dat het einde van het jaar ineens wel héél dichtbij komt. Ik was mijn planning voor aankomende week aan het maken en moest bovenaan ineens ‘week 49’ schrijven, WOW! De tijd gaat ineens wel heel snel voorbij. Ik was afgelopen week in ieder geval veel in de keuken te vinden want ik had veel te koken voor samenwerkingen die vrij last minute zijn opgetuigd. Daarnaast maakte ik een start met mijn nieuwe studie aan de universiteit en uiteraard sloten we de week af met pakjesavond.

IMG 5800

Maandag

Het eerste wat ik maandag deed op kantoor was de keuken induiken voor een campagne. En dat ging eigenlijk de hele week zo door. Overdag maakte ik deze week dan ook niet heel veel foto’s.

IMG 5809

Ik ga dit nog missen hoor, nu Sinterklaas weer weg is. Vond het iedere avond zó gezellig om na het eten het Sinterklaasjournaal te kijken en daarna Freeks Wilde Wereld.

IMG 5811

’s Avonds aan de studie, voor het eerst in mijn boek voor de universiteit. Ik ben nog een beetje zoekende naar een goede leermethode. Studeren aan de uni is iets heel anders dan Hbo heb ik wel gemerkt.

IMG 5812

Wel méga interessante materie allemaal hoor.

IMG 5821

Dinsdag

Ik ontdekte dinsdag per toeval ZO’N lekkere lunch! Een tijdje terug maakte ik Everything but the bagel seasoning en dat at ik dinsdag. Ik had 4 maiswafels die ik besmeerde met truffelmayonaise. Daarop ging een gekookt eitje, wat kruidenmix en Parmezaanse kaas. ZO SIMPEL maar zo lekker.

De rest van de dag maakte ik geen foto’s maar na het sporten zat ik de rest van de dag achter mijn pc voor het uitwerken van recepten en digitale meetings. ’s Avonds verdiepte ik me in wat leermethodes.

IMG 5823

Woensdag

Je kunt wel zien dat het slecht weer is geweest, Cody is met zó veel knutselwerkjes thuisgekomen de afgelopen tijd – haha. Normaal zijn ze veel meer buiten dan nu; nu wordt er meer geknutseld.

IMG 5827

Mijn vader kwam langs met een prakkie zuurkool. HEERLIJK. Mijn mannen lusten het allemaal niet, dus dit is echt een cadeautje voor mij.

IMG 5838

’s Middags met de jongens richting zwemles. Voor Vic natuurlijk, Cody zwemt nog niet. Ik vind het wel even wennen hoor, het slokt toch al gauw weer 1,5u extra van je tijd op.

IMG 5845

Eennnn weer de boeken in woensdagavond!

IMG 5846

Donderdag

En donderdag weer de keuken in, haha. Mijn dagen leken de afgelopen week best veel op elkaar. Geeft niet, dat maakt het ook wel weer lekker productief. Ik kookte 4 gerechten en schoot daarvoor de bijbehorende foto’s. Komt allemaal in de komende weken online.

IMG 5882

’s Avonds testte ik deze reep chocolade en WOW, zo lekker.

IMG 5897

Vrijdag

Terwijl ik ging sporten, werken en thuis aan de studie was, kwam Sinterklaas bij Vic langs op school. En dat bleek een groot feest te zijn! Door de maatregelen mochten we er als ouders helaas niet bij zijn, maar het blije snoetje van Vic ’s middags zei genoeg.

IMG 5898

Ik ploeterde me door dit hoofdstuk een, een van de saaiste dingen om te leren.

IMG 5900

Was een grauwigheid de afgelopen dagen he? De donkere dagen voor Kerst zijn zo wel heel erg waar.

IMG 5903

Weekend

Dit weekend zetten we de kerstboom vast op, die had ik namelijk nodig voor campagnefoto’s. Iets vroeger dan we normaal zijn, maar gezellig is het wel.

IMG 5914

Gisterochtend ging ik wandelen met mijn moeder, ’s middags bakte ik koekjes met de kindjes en ’s avonds vierden we pakjesavond. Dat was een groooooot succes. De jongens keken er al wéken naar uit en ze waren erg blij met hun cadeautjes. Zo leuk!

Aankomende week is een beetje van hetzelfde: ik werk en kook veel, heb wat afspraken tussendoor en de Sinterklaasgekte is weer verdwenen. De (werk)week sluiten we af met een kerstdiner van Tims werk dat al om 14.30u gaat starten vrijdagmiddag vanwege de maatregelen. Zin in!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close