Week van OMF #18-2021

Wist je dat ik inmiddels alweer een jaar of zes iedere week laat zien wat ik zoal heb gedaan in een week? Dat is toch bizar als je erbij nadenkt? Als je terugscrolt in alle berichten die ik heb geplaatst kun je gewoon mijn afgelopen 6+ jaar meebeleven, gek idee haha! Hoe dan ook, er zit alweer een week op. Een leuke week! Ik ben nog steeds thuis maar was wel jarig afgelopen week en hoewel ik het niet groot vierde, waren het wel een paar gezellige en fijne dagen. Afgezien van woensdag en donderdag zagen de rest van mijn dagen er steeds een beetje hetzelfde uit.

Maandag

Mijn dagen zijn een beetje hetzelfde op dit moment. ’s Ochtends reserveer ik altijd tijd voor werk…

… en studie. Bijkomend voordeel aan het thuis zijn is dat ik extra tijd heb voor mijn studie en ’s avonds écht vrij kan zijn.

En ’s middags heb ik momenteel vaak vrij om ook even rust te kunnen houden. Dan ga ik lezen, hobby’en of Netflixen. Wat een leven zo hè..

Dinsdag

En de volgende dag gaat het eigenlijk weer hetzelfde. Voor mijn gevoel kon ik eigenlijk alles wel weer dinsdag maar het gevaar is dat ik dan ook al snel té veel ga doen. Vandaar de afspraak met mezelf: ’s ochtends productief, ’s middags niets. Ik volg momenteel Ontwikkelingspsychologie, méga interessant. Tegelijkertijd leer ik voor mijn examen Sociale Psychologie.

Met vriendinnetje Kevser had ik erover dat het misschien wel tof zou zijn om samen te gaan skeeleren als mijn knie weer helemaal is hersteld en dat vond ik eigenlijk wel een heel goed idee. Ik heb dit vroeger best veel gedaan en het lijkt me nu ook nog heel leuk. Aangezien skeelers vrijwel overal uitverkocht zijn, kocht ik het allerlaatste paar in mijn maat dat ik tegenkwam direct. En ik vind ze nog heel leuk! Benieuwd hoe het me over een paar weken vergaat.

Vorige week kreeg ik van de collega’s van Tim een enórme bos bloemen en deze week kwamen daar de lelies van uit. Zó mooi en de hele kamer rook lekker.

Deze kleine koek sleept overal waar hij gaat een foto van mij mee, haha. Hoe schattig is dat.

Woensdag

It’s my birthdaaaaay! Ik vierde het niet echt maar familie kwam wel gezellig langs woensdag en uiteraard was er taart. Ik werd verwend met een uitgebreid ontbijtje.

En ik besloot voor de gelegenheid met joggingbroek/legging maar eens te verwisselen voor een jurk. Wel zo feestelijk.

Van mijn grote man kreeg ik dit prachtige kettinkje van Vedder & Vedder met de initialen van Vic en Cody.

Ook kreeg ik deze Harry Potter geurkaarsen, hoe tof haha. Had hij helemaal zelf bedacht.

Aan het eind van de dag lijstte ik een aantal diamond paintings in. Tot nu toe zaten degene die ik had gemaakt in een portfolio, maar voor sommige vond ik dat gewoon zonde. Ze zijn duur, het kost veel uren voordat ze af zijn. We hangen ze denk ik in het trapgat naar zolder.

Deze toffe vaas kreeg ik cadeau van mijn ouders. Vind hem ZO tof.

En aangezien je maar één keer 31 wordt… lekker met een gin & tonic op de bank ’s avonds.

Donderdag

Donderdag gewoon weer over tot de orde van de dag. Ik moest ’s ochtends keuken in voor een campagne. Dat ging me ok af maar daarna was mijn knie er echt klaar mee, oeps. Ik was toch nog niet zo ver hersteld als ik dacht.

Vriendinnetje Nanda kwam langs voor mijn verjaardag en ik legde vast deze stapel boeken voor haar klaar. We zijn allebei dol op lezen en wisselen vaak boeken uit.

Deze heb ik net uitgelezen, wat een topper!

Er stond iemand voor de deur eind van de dag met wel héél lekkere foodpost: een kistje Hollandse aardbeien van Good Natured Berries. Vers geplukt.

Die gingen direct als toetje op tafel ’s avonds. Zoooo lekker zoet. Ik ben zo blij dat het aardbeienseizoen weer van start is.

Vrijdag

Ik lastte vrijdag een vrije dag in! Een dag waarop ik niet hoefde te werken en niet hoefde te studeren. Ik begon met het inlijsten van één van mijn recent afgemaakte diamond paintings. Zo cool!

En De Zevende Zus kwam binnen, het nieuwste boek uit de serie – wooohooo!

Van vriendinnetje Kevser kreeg ik zomaar een super lekker pakketje in bus. Fudge, cookiebars… jum!

En van Wakuli weer wat lekkere koffie.

Ik keek ook Vikings helemaal af. De laatste aflevering van het allerlaatste seizoen… Best wel jammer als zo’n serie ten einde komt. Maar goed, tijd voor iets nieuws!

Weekend

Het weekend was vrij rustig. We deden eerst boodschappen zaterdagochtend en bij de Appie spotte ik deze Kokoshagel. Súper lekker, het smaakt naar Bounty.

Foodpost van WUNDA, een nieuwe plantaardige variant op zuivel, gemaakt op basis van erwteneiwit. Ik heb nog niets geproefd maar ben heel benieuwd hoe het smaakt, hoe het opschuimt etc.

Ik bestelde vd week een zilveren kettinkje om bij mijn nieuwe te hangen en die kwam binnen! Kon ik eindelijk de burger-bedel die ik al lang had liggen ook dragen.

Ik had zaterdag iets teveel gedaan dus ik spendeerde lekker de avond op de bank met mijn nieuwe boek.

En gisteren was het uiteraard Moederdag. We begonnen de dag met een lekker uitgebreid ontbijt en verder deden we niet zoveel. De kinderen waren allebei niet… in heel goede doen helaas, haha.

Aankomende week ben ik ook nog thuis. Hoewel ik in eerste instantie dacht wel weer te kunnen gaan werken, merkte ik toch dat het campagne maken donderdagochtend best pittig was dus ik zie het nog niet zitten om echt weer langer de keuken in te gaan. Bovendien duurt de week slechts drie dagen vanwege Hemelvaart en een vrije vrijdag, Vic is dan ook thuis, dus ik vond het ook niet echt de moeite waard. Nog even lekker thuis dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close