Week van OMF #27-2019 | Veel filmen en gruwelijk lekkere foodpost

Ha, de titel van deze Week van OMF zegt het al een beetje: ik was afgelopen week veel aan het werk. Zoals ik vorige week al zei had ik een week voor de boeg met weinig afspraken wat betekent dat er flink gebuffeld kon worden op kantoor. En dat heb ik dan ook gedaan! Ik had het helemaal niet echt in de planning maar ik besloot een tweede filmdag in te lassen zodat ik alvast een start kon maken met het filmen voor tijdens mijn zwangerschapsverlof. Half oktober ga ik met verlof en in de 16 weken dat ik er ‘niet ben’ wil ik wel graag dat er gewoon twee video’s per week online komen. Dit betekent minimaal 32 extra video’s filmen in de maanden tot oktober. Da’s een flinke kluif kan ik je vertellen! Alles verder uitwerken, editen en inplannen kost ook nog eens veel tijd en daarom zullen jullie de komende weken wat minder werkgerelateerde foto’s zien waarschijnlijk. Tijdens het werk zit ik in een bubbel en denk ik niet zo snel aan foto’s maken. Sorry daarvoor, maar het is voor een goed doel!

foto7 1

Maandag

Mijn werkweek begon op kantoor met mooie foodpost van Gwenn Danis. Hij lanceerde onlangs zijn nieuwe boek Moderne Franse Pattiserie. Gwenn maakt echt kunstwerkjes dus ik ben heel benieuwd naar de recepten uit dit boek.

foto6 1

De eerste filmdag stond gepland en ik filmde vier kookvideo’s. Ik pakte de glazen kom voor mijn Smeg keukenmachine er even bij zodat het Red Velvet beslag mooi duidelijk in beeld kwam. Tof he?

foto5 1

De buit na een flinke ochtend filmen. Altijd fijne lunch op zulke dagen, haha.

foto4 1

De bovenbuurvrouw, van kantoor dus, kwam een taartje brengen. Deze had ze gemaakt met mijn No Bake Cheesecakemix. Wat een plaatje he? Ze nam ook een cadeautje mee voor onze baby, onwijs lief.

foto8 1

Er stond een date met vriendinnetje Kevser op de planning maandagavond, maar voor ik op de fiets stapte nam ik nog even een voetenmasker. Deze van Sephora zijn zó fijn. Balen dat mijn voorraadje nu op is.

foto3 1

Bij Kevser kletsten we uren tot het eigenlijk al veel te laat was. En kijk, allemaal (Turks) lekkers! Kevser is net zo’n foodie als ik, heerlijk.

foto2 1

Dinsdag

Poef, de vermoeidheid sloeg even toe dinsdag. Zo irritant als je niet vooruit te branden bent en een hyperactieve peuter om je heen hebt walsen.

foto1 1

Rondje hondje. En katten. En kind, want iedereen ‘moet’ altijd mee. Vic gaf Charlie even een zetje want die schoot niet op, haha.

foto17 1

Na Vic zijn middagslaap pakte ik onze spullen want ik wilde graag even gaan zwemmen. De sportschool waar dit kan heeft een kinderopvang dus Vic kan daar terwijl wij sporten, heerlijk een uurtje spelen met andere kindjes. Na afloop dronken we nog even wat en haalde ik een plakje bananenbrood voor ‘m. Moet wel leuk blijven voor hem hè.

foto18 1

Omdat ik dinsdagmiddag ging zwemmen moest ik nog heel even doorwerken in de avond. Wel lekker vanaf de bank!

foto19 1

Woensdag

Bij De Pellikaan (de sportschool waar wij bij zitten, naast de Barbell Club overigens) heeft op woensdagochtend altijd peutergym en dit leek me voor Vic onwijs leuk. Die is wel van het klimmen en klauteren. Ik bracht hem daar terwijl ik zelf weer even ging zwemmen en vervolgens een smoothie dronk in het restaurant.

foto20 1

Na het gymmen gingen we bij mijn vader langs. Tussen de middag haalde ik een visje voor ons drieën bij de visboer om de hoek.

foto9 1

Foodpooooost. Allemaal cupjes eetbaar cookiedough van het merk WOW. Hoe gaaf is dat? Op dit moment is het alleen nog verkrijgbaar in de groothandel, binnenkort hopelijk ook in de supermarkt.

foto10 1

Donderdag

En weer aan het werk. Ik doe tegenwoordig ’s ochtends de hele mice en place voor alle video’s en dat is me toch een werk. Alleen daar ben ik al zeker een uur à anderhalf mee bezig. Daarna scheelt dat me wel een hoop gedoe trouwens, dus het is ’t waard.

foto11 1

De buit van donderdag. Twee van de vier gerechten komen pas eind oktober online.

foto12 1

Mijn voorraadje Cheesecakeboeken voor de webshop begint alweer te slinken!

foto13 1

Voor de babykamer bestelde ik planten; die kwamen donderdag binnen. Het begint ergens op te lijken. Langzaam aan…

foto14 1

Vrijdag

Ik heb me vrijdag nagenoeg de hele dag opgesloten op kantoor. Ik had vier video’s te editen en in te plannen en nog véél meer.

foto15 1

Vergezeld door babybump. Deze baby is in mijn buik net zo druk als Vic altijd was, dat belooft dus nog wat…

foto16 1

De bovenbuuf wil me vetmesten. Taart op maandag en vrijdag nóg een keer. Deze keer maakte ze de dadeltaart van Bagels & Beans. ZO LEKKER. Ik heb hem zelf ook al eens gemaakt trouwens, zie hier.

foto26

De posters die ik had besteld voor de babykamer bij AliExpress kwamen binnen. Zijn ze niet súper leuk?

foto25

Weekend

Tim en ik zouden zaterdag eigenlijk datenight hebben; Vic zou bij mijn ouders gaan logeren maar helaas kon dat niet doorgaan. In plaats daarvan gingen we met z’n drieën naar Dierenpark Amersfoort waar Vic de vogeltjes kon voeren.

foto24

Heel stoer over het berenverblijf heen klauterde…

foto23

En natuurlijk van meerdere ‘gomma’s’ moest.

foto22 1

’s Avonds keken we een paar afleveringen van Stranger Things (nieuw seizoen!) en zette ik eindelijk mijn Suntan geurkaars aan van Bath & Bodyworks. Zo lekker!

foto21 1

Gisteren was een productieve dag. We deden het huishouden, gingen naar Hot Yoga waarna we nog even een smoothie dronken, ik deed de boodschappen voor werk en maakte direct een eetplanning en bestelde de boodschappen voor ons thuis. Het weekend ging bijzonder snel op deze manier.

Ook voor aankomende week heb ik weer twee videodagen gepland en verder staan er wat gezellige dates op de planning. Zo zie ik Nanda voor een mosseldate, is mijn schoonmoeder jarig, gaat Tim een nachtje weg (da’s minder gezellig natuurlijk) en hebben we een date met Ken en Annemie. Hopelijk wordt het weer net zo’n productieve en leuke week als de vorige!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Leuk om te lezen weer en die posters zijn wel erg cute!

 2. Simone says:

  Wat een hele hoop lekkers! Klinkt ideaal trouwens, die sportschool inclusief zwembad én kinderopvang!

  1. Sabine Author says:

   Jaaa, is super ideaal! En naast het zwembad ook whirlpools, sauna, stoombad. Echt verwennerij haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close