Viv’s Eetoverzicht week 27/2019

Vorige week zaten we zonder keuken en ook de afgelopen week was nog steeds ‘keukenloos’. Alleen had ik het de afgelopen week iets beter geregeld omdat ik nu wél een planning maakte. Iets waar ik vorige week geen tijd voor had waardoor het iedere avond maar even uitzoeken was wat we gingen eten. Kan ik slecht tegen, dus zondag organiseerde ik de boel alvast voor de hele week. De planning stond, ik haalde enkel in huis wat nodig was en haalde op tijd uit de vriezer wat we die avond zouden eten. Ging prima zo. We hadden het geluk dat we twee keer uitgenodigd werden voor een barbecue en vrijdagavond kookte een vriendin voor ons. Zo fijn! We zijn dus prima de week doorgekomen en omdat onze keuken morgen geplaatst wordt, hoop ik vanaf dinsdag weer zelf te kunnen koken op een spiksplinternieuw gasfornuis. Kan niet wachten ;-)

Eetoverzicht Vivian week27

Zondag

We hadden zin om uit eten te gaan en het kwam ons natuurlijk ook erg goed uit. Het weer was prachtig dus we aten buiten op het terras bij Jackies. Ik bestelde hier een paar voorgerechten als hoofdgerecht omdat me deze allemaal heel erg aanspraken, meer dan de hoofdgerechten. Sushi, tonijntartaar en buikspek.

Eetoverzicht Vivian week27 2

Maandag

En pokébowl op basis van quinoa. Gevuld met o.a. rode biet, komkommer, avocado en sesamolie.

Eetoverzicht Vivian week27 3

Dinsdag

Tobias haalde op mijn verzoek een zak gekookte bulgur en een zak Thaise gehaktballetjes uit de vriezer. Die balletjes kun je prima koud eten en de bulgur gebruikte ik om een Thaise salade mee te maken. Met limoensap- en rasp, paprika en koriander.

Eetoverzicht Vivian week27 4

Woensdag

Zoals wel vaker op de woensdag; even lekker makkelijk. Ik reed weer door vanuit mijn werk naar Apeldoorn om die avond te trainen en les te geven dus ik haalde voor ons allebei een maaltijdsalade.

Eetoverzicht Vivian week27 5

Donderdag

Barbecue nummer één. Vond plaats aan de IJssel, met een prachtig zonnetje. Er was veel lekkers, o.a. de pastasalade was een goeie, met zongedroogde tomaat geloof ik.

Eetoverzicht Vivian week27 6

Vrijdag

Vriendinnetje Suus kookte vrijdagavond voor heel lekker voor ons; risotto met champignons, geitenkaas, bacon en rucola. LOVE risotto. Ga ik snel weer maken als die keuken erin zit.

Eetoverzicht Vivian week27 7

Zaterdag

En barbecue nummer twee. Met vooral heel veel vlees. Hierboven een speklapje, goed doorbakken in ieder geval ;-)

Vandaag gaan we waarschijnlijk weer uit eten, even kijken hoe de dag loopt. En voor de komende week ga ik een planning maken. Morgen zet ik in ieder geval de slowcooker nog even aan met een lekker recept van OMF.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close