Viv’s Eetoverzicht #19-2021

Ik begon vanochtend aan mijn eetoverzicht maar door technische problemen ging het niet zoals het zou moeten. Ik heb mijn laptop dus dichtgeklapt en besloot even af te wachten wanneer het opgelost zou zijn, en inmiddels is dat het geval! Foto’s uploaden lukte weer, dus ik kan jullie laten zien wat er bij ons de afgelopen week op tafel stond. En het was een beetje een gekke week. Wat ik goed georganiseerd had was de eetplanning, en alle boodschappen deed ik maandagavond al. Maar wat deze keer minder goed lukte was ons ook daadwerkelijk aan die planning houden. Woensdag was bijvoorbeeld mijn laatste drukke werkdag in verband met mijn zwangerschapsverlof, en we hadden toch ineens een soort weekend al. Vonden we reden genoeg om wat lekkers te bestellen en dat werd deze keer iets anders dan wat we normaal gesproken bestellen. Verder konden we twee keer twee dagen eten van wat ik gekookt had en daar had ik helemaal niet op gerekend dus er was misschien iets te veel in huis deze week.

En gisteren werd ik dus verrast met een ongelofelijk gezellige babyshower waarbij ontzettend veel lekkere, zelfgemaakte (!) dingen op tafel stonden (inclusief een baby boy cheesecake van Sab). Toen ik einde middag thuis was, was ik helemaal gesloopt. En ik had alleen nog maar zin in friet :-)

Eetoverzicht Vivian week19 1

Zondag

Ik had het al lang niet meer gemaakt. En deze keer maakte ik het ook niet. Ik was moe dus Tobias maakte dit lekkere pastaatje. Eentje met een saus die zelf gemaakt is, met cherrytomaatjes. En een lading kaas, na de foto uiteraard.

Eetoverzicht Vivian week19 2 1

Maandag & Dinsdag

Ik maakte voor de maandag broccoli couscous met spek en halloumi. Ben gek op halloumi en had nog een blok liggen dus ik had bedacht dat dit gerecht wel weer eens op de planning kon. Maar omdat ik de broccoli couscous wat aanvulde met gewone couscous, had ik best wel een behoorlijke hoeveelheid. Konden we nog prima een keer van eten dus dat deden we dinsdag dan ook direct.

Eetoverzicht Vivian week19 3

Woensdag

We bestelden woensdagavond Indiaas, en dat was erg lekker. Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat ik had, maar ik at die knaloranje curry bovenaan met kip. Was een beetje zoetig van smaak. En dat knoflookbrood wat je rechts onderaan ziet was GODDELIJK. Heel zacht, en lekker van smaak.

Eetoverzicht Vivian week19 4

Donderdag & Vrijdag

Donderdag knalde ik deze bekende couscoussalade even in elkaar; met veel paprika, komkommer, witte kaas, citroen, olijfolie en peper en zout. Supersimpel, en lekker fris. Wederom een behoorlijke hoeveelheid dus ik at er vrijdag nog een keer van.

Eetoverzicht Vivian week19 4b

Zaterdag

Ja mijn middag begon dus hartstikke anders dan verwacht! Ik dacht even met Tobias naar de Intratuin te gaan. Maar dat ging ik dus niet. Ik werd meegenomen naar Wijhe voor mijn babyshower. Al mijn vriendinnen en moedertjelief stonden me daar op te wachten met een ongelofelijke hoeveelheid aan lekker zelfgemaakt eten. Man man man, heb me misselijk gegeten. Maar ik LOVE zoet dus het was het allemaal waard.

Eetoverzicht Vivian week19 5 1

Bij thuiskomst was ik helemaal gesloopt (vermoeidheid is wel aanwezig ja ;-)), dus ik had echt geen zin meer om iets te maken en Tobias had net zoals ik wel zin in een frietje. Dus die haalde hij voor ons, en voor mij deze keer met kaassouflé.

Vanavond maak ik een gerecht wat ik nog op de planning had staan, met onder andere avocado en je weet hoe het werkt; ineens zijn die dingen rijp en dan móet je ze gebruiken. Gaan we dus straks doen.

Voor de rest van de week heb ik nog geen planning gemaakt maar ach, ik heb verlof, dus ik regel dat morgen wel ;-)

Fijne zondagavond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close