Viv’s Eetoverzicht #24-2022

Wij hadden hier een flink gevulde week, de afgelopen week. In de avonden had ik wat dingen te regelen, ging ik sporten, gaf ik les of kreeg ik gezelligheid op bezoek. Overdag was ik natuurlijk gewoon aan het werk, maar ik was ook een dagje vrij en dat boodschap-technisch dus wel érg goed uit. Dinsdag was dat, en ik deed een flinke ronde langs vier winkels. De Lidl en de Appie (vaste prik) en ook de bakker en de Jumbo die daar vlakbij zitten. De planning had ik uiteraard al rond dus ik hoefde alleen maar mijn lijstje af te werken. Achteraf gezien haalde ik van sommige dingen misschien iets teveel in huis, dus ik heb onze planning daar een beetje op aangepast. Dit is wat er op tafel stond!

Eetoverzicht Vivian week 24 1

Zondag

Oké. Zondag tellen we even niet mee. Ik had geloof ik niet eens wat gepland voor deze dag want gezien de drukte die we die dag hadden, zouden we het wel zien met het avondeten. Ik plan eigenlijk nooit echt iets voor het avondeten in het weekend als we een hele drukke dag hebben, of op pad zijn. De dag loopt dan vaak anders dan ik van tevoren had bedacht, en zin om te koken is er dan niet altijd. Dat weet ik, dus daar hou ik dan gewoon rekening mee door het open te laten. En zondag was zo’n dag. We vierden Louie zijn eerste verjaardag en rond een uur of zes was iedereen vertrokken. Wij bestelden een burger. Ik eentje met kip: heel lekker.

Maandag

Ik kan geen foto vinden van ons avondeten dus ik ben glád vergeten er eentje te maken. Het was een bordje lasagne, met courgette, ricotta en bacon.

Eetoverzicht Vivian week 24 4 Eetoverzicht Vivian week 24 3 Eetoverzicht Vivian week 24 2

Dinsdag

Hoera voor mijn zoon! Die werd dinsdag 1 jaar. En omdat we het zondag al gevierd hadden was het dinsdag een rustige dag. Ik deed dus de boodschappen zoals je eerder al las, hij trakteerde op het KDV. In de middag waren we gezellig samen en kregen we visite die ook bleef eten. Ik maakte een caesar salade, een pastasalade met cottage cheese, avocado, pijnboompitjes, rucola en citroen (o.a.) en ik bakte aardappelpartjes op. Na aten we trouwens nog vers zomerfruit met een grote dot slagroom.

Eetoverzicht Vivian week 24 5

Donderdag

Ik had tien minuten om te koken. Gelukkig had ik dit op de planning staan want dat is echt supersnel klaar. Gebakken gnocchi met mozzarella, cherrytomaatjes, pesto, rucola en Pecorino. Ideaal hoor, voor als je een snel recept nodig hebt!

Eetoverzicht Vivian week 24 6

Vrijdag

Deze ham-kaaspasta maakte ik eigenlijk voor twee dagen maar ik besloot toch om de rest in te vriezen. Ik had namelijk nog wat over wat ik zaterdag beter op kon gaan maken. Vrijdag deze pasta dus, met veel ham, veel kaas en een saus die ik in het geval van dit recept altijd maak met Tomato Frito. Ik had nog Parmezaan en Pecorino in huis dus dat ging er uiteraard ook nog even overheen.

Eetoverzicht Vivian week 24 7 Zaterdag

Left-overs! Ik had nog aardappelpartjes en een zak ijsbergsla en die moesten op. Anders kon het weg en daar ben ik absoluut tegen. En de kip was dus eigenlijk voor een ander gerecht bedoeld (sticky kip met broccoli en witte rijst) maar ik haalde shoarmakruiden en maakte van dit trio een soort kapsalon. Een deconstructed kapsalon zou je kunnen zeggen ;-) Alleen de gesmolten kaas miste nog. Hoe dan ook, het was een lekker bordje!

Vandaag kan het maar zo zijn dat we een frietje halen, in ieder geval iets makkelijks. We hebben vanmiddag de opening van de nieuwe Penn&Ink N.Y winkel in Arnhem en hebben nog wat andere dingen te doen. Dus, we zien wel hoe de dag loopt :-)

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Sabine says:

    Hee ik mis volgens mij de woensdag:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close