Sab’s Eetoverzicht #24-2022

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke zomerweer de afgelopen dagen? Ik vond het zálig, zo fijn om hele dagen buiten te kunnen zijn. Mits de agenda dat toeliet natuurlijk. Cody had een weekje vakantie en daarom had ik maar één kookdag gepland staan. De rest van de week stond ik voornamelijk zelf in de keuken dus en uiteraard aten we veel buiten.

zondag 2

Zondag

De kinderen en ik aten alleen want Tim was een nachtje weg. Ik had de jongens al patatjes beloofd en dus bestelden we die. Dat doen we eigenlijk altijd bij de cafetaria om de hoek, dat vinden we toch het lekkerst.

maandag 2

Maandag

In de koelkast stond nog een restje pastasaus van vorige week en die besloten we op te maken. Toch ideaal om zo’n restje te hebben voordat de boodschappen worden bezorgd. Ik mixte de pasta er deze keer wel doorheen, dat zorgt toch voor meer smaak. Het ziet er alleen iets minder lekker uit.

dinsdag 2

Dinsdag

Op dinsdagavond eten we altijd laat in verband met Vics karateles, maar gelukkig had ik iets op de planning staan dat zo gemaakt was. Tim kon het in de oven schuiven terwijl ik met Vic naar karate was. We aten deze Mexicaanse ovenschotel met zoete aardappel. Bergje sla en dot zure room erbij en klaar!

woensdag 2

Woensdag

Na woensdagmiddag de hele middag op Bussloo te hebben gespendeerd, dook ik de keuken in voor een eenvoudige maar lekkere maaltijd: orzo-risotto met doperwtjes, parmaham en burrata. Het recept daarvan staat nog niet zolang op OMF maar is al héél vaak opgeslagen. Aanradertje dus.

donderdag 2

Donderdag

Donderdag had ik dan eindelijk tijd om een kookdag in te plannen en daar kon het nodige van mee naar huis. We aten ‘frietje rendang’ met zelfgemaakte rendang uiteraard, die maakte ik woensdagochtend al. Heerlijk was het.

vrijdag 2

Vrijdag

Voor vrijdag kon ik eten opwarmen dat ik donderdag had meegenomen naar huis. Het is een gnocchi traybake met mozzarella; erbij aten we jalapeño-cheddar worstjes van BBQuality; echt een enorme favoriet van ons.

zaterdag 2

Zaterdag

Ik at gisteren weer alleen met de jongens en wat is er nou lekkerder dan na een hele middag plonzen in het zwembad om zelf een pizza te maken. Dat deden we dus! Ik maakte de perfecte zomervariant met burrata, tomaat en verse basilicum. Zálig.

Aankomende week staan er twee kookdagen op de planning en gelukkig kan ik alle dagen dingen mee naar huis nemen. Het wordt namelijk even puzzelen met ons avondeten: Vic gaat voor het eerst de avondvierdaagse lopen! Die start woensdag dus vanaf dan moeten we vooral niet al te zwaar eten. Komt vast goed.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close