Sab’s Eetoverzicht week #25-2020

Tijdens het maken van de eetplanning voor afgelopen week had ik niet bijzonder veel inspiratie. Soms komt er zo iets uit mijn vingers en weet ik praktisch halverwege de week al wat ik de week erop allemaal wil eten, maar er zijn ook momenten dat ik de eetplanning maar niet rond lijk te krijgen. Dat laatste was deze keer het geval, super irritant. Gelukkig hadden we een aantal dagen waarop we echt wat dingen op moesten maken en waar ik dus niet al teveel over na hoefde te denken. Zo terugkijkend op de week hebben we in ieder geval wel lekker gegeten!

zondag 2

Zondag

We trapten de week af met McDonald’s. Ik vertelde vorige week al dat het Tims idee was om bij McDonald’s te gaan eten in plaats van het te halen, maar het bleek zulk slecht weer te zijn dat we daar maar even vanaf hebben gezien – haha. Het eten werd dus alsnog gehaald en ik ging voor de Homestyle Crispy Chicken. Ik vind dit echt by far de beste kipburger van de Mac. Ik vind alles lekker van McDonald’s, maar deze burger is altijd zó vers – jum.

maandag 2

Maandag

De boodschappen zouden pas laat worden bezorgd maandag en dus moest ik even improviseren. We aten iets heel simpels. Ik had nog champignonsoep staan van de Verspillingsfabriek en thuis lag nog een stokbroodje. Dit alles werd opgewarmd na het werk en klaar is de simpele maaltijd. Simpel maar lekker en heel efficiënt ook. Vic is dol op soep dus die kon zijn geluk niet op maandag.

dinsdag 2

Dinsdag

Dinsdag was een soort van restjesdag. Ik stopte een kruidenstokbrood in de oven, zo’n echt old-school stokbroodje – zo lekker, maakte er een rosbiefsalade met truffeldressing bij en in de koelkast stond nog een restje shakshuka. Deze moest bijna weggegooid worden en dus warmde ik het kliekje nog even op om erbij te eten. Weggooien is zonde natuurlijk, dat doen we zo min mogelijk.

woensdag 2

Woensdag

Gumbooooo! Ik scrolde tijdens het maken van de eetplanning door wat oude recepten en kwam deze WW-proof variant van Gumbo tegen. Had ik best zin in en dus ging hij op de planning voor afgelopen week. Ik maakte de Gumbo overdag al zodat ik het ’s avonds alleen nog hoefde op te warmen er rijst bij moest koken.

donderdag 2

Donderdag

Een zondagsmaaltje maar dan op donderdag, mijn mannen (zelfs Cody haha) waren aangenaam verrast. Ik stopte wat aardappelbolletjes in de Airfryer, haalde heerlijk vlees uit de vriezer en kookte er doperwtjes bij. Alles ging op. Zelf at ik het minst van iedereen geloof ik, want het eten viel totaal niet goed waardoor ik minimaal een half uur in foetushouding op de bank lag. Jasses. Gelukkig ging het bij de rest wel goed.

vrijdag 2

Vrijdag

We gingen voor een heel simpel maaltje vrijdag. In verband met de livestream van de OMF VRIJMIBO was ik wat later thuis dan normaal en dit was een prima gerecht dat hij al kon voorbereiden. We aten aardappeltjes met groenten en kippendijen uit de oven (gewoon alles bij elkaar op een plaat gemikt en klaar), met een simpele salade.

zaterdag 2

Zaterdag

Gisteren maakten we zelf pizza. Het was de bedoeling om dit samen met Vic te doen, maar die had er uiteindelijk helemaal geen zin in haha. Wel om te eten, maar niet om het te maken. Ah well, dat klusje hebben wij dus maar even op ons genomen. We maakten vier smaken uiteindelijk, was zo lekker.

Aankomende week eten we voor licht en zo makkelijk mogelijk want echt niet dat ik na een werkdag met 30 graden ’s avonds nog uitgebreid ga koken – haha. Ik ga wat fruit verwerken in het avondeten denk ik en zet gewoon een aantal maaltijdsalades op de planning. Ik hoef maar na te denken over vier dagen want vrijdag gaan we namelijk een weekendje weg, wat een mazzel dat het echt zomer lijkt te worden! Wat we in het weekend allemaal gaan eten weet ik niet. We gaan naar een boerencamping en hoewel er ruimte is om te koken, gok ik dat dit niet echt gaat gebeuren. Wellicht steken we de barbecue aan en traditiegetrouw halen we op vrijdag friet denk ik.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Chantal says:

    Altijd heel fijn nog steeds om dit te zien/lezen voor inspiratie! Mijn weekplanning komende week is ook aangepast aan de temperatuur haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close