Viv’s Eetoverzicht week 18/2018

Over salade’s gesproken.. Ik heb de afgelopen week niet veel anders dan dat gegeten. En dat was heer-lijk. Ik ben er altijd al wel gek op, o.a. omdat er mega mee te variëren valt, maar nu het weer zo lekker meewerkt en de zomer in aantocht is, kies ik nóg makkelijker voor een grote mix aan ingrediënten op mijn bord. Met dat in mijn hoofd maakte ik vorige week zondag een eetplanning en op basis daarvan deed ik boodschappen. Ik haalde een hoop in huis en had aan mijn planning vast kunnen houden. Echter trok ik iedere dag gewoon wat ingrediënten uit mijn koelkast en maakte daar een maaltijd (salade) van. Niet echt aan mijn planning gehouden dus, wel lekker gegeten. En over het algemeen vrij lichte maaltijden allemaal, heel fijn vooraf aan een training en laat ik nou net weer veel getraind hebben de afgelopen week. Lees mee!

eetoverzichtwk18

Zondag

Zondag maakten we schoon en ruimden we op in The Barbell Club, de nieuwe (toen nog te openen) sportclub van Tobias (en Rody) en daarna besloten we nog even met een klein clubje te trainen. Je kunt je voorstellen dat we daarna heel erg trek hadden en aangezien we die dag hard gewerkt hadden, maakten we het onszelf gemakkelijk: Thais. Besteld. HEEL lekker. Ik at gebakken rijst met groenten in oestersaus.

eetoverzichtwk18 2

Maandag

Vond dit een hele lekkere salade: spinazie, veldsla, gebakken aspergebroccoli, gebakken hamblokjes, perfect eitje en pecorino. En een dressing van o.a. citroensap en olijfolie.

eetoverzichtwk18 3

Dinsdag

Dinsdag waren de eerste trainingen bij The Barbell Club en daar wilde ik graag bij zijn. Betekende wel dat het avondeten lastig werd dus ik had die ochtend thuis al een tonijnsalade gemaakt, en zongedroogde tomaatjes, gele paprika, spinazie, ijsbergsla en basilicum in bakjes gestopt. Wraps mee en rollen op locatie.

eetoverzichtwk18 4

Woensdag

Deze had ik dus oorspronkelijk anders bedacht maar het werd uiteindelijk een salade van gebakken courgetti, boerenkool, bacon, pecorino, mayo/citroen/dille dressing en bosui. Overigens kocht ik voor het eerst courgetti in de supermarkt i.p.v. dat ik het zelf maakte; volgende keer maak ik het weer zelf, proefde er toch wat aan.

eetoverzichtwk18 5

Donderdag

Salade van zoete aardappel uit de oven, met rucola en veldsla, gerookte kip, feta en een beetje balsamico.

eetoverzichtwk18 6

Vrijdag

Ik probeerde weer eens wat uit; zelfgemaakte pesto met rijst gemixt. Met gebakken aspergebroccoli (topper hoor) en pecorino (mag ook niet in je koelkast missen).

eetoverzichtwk18 7

Zaterdag

Gisteren was het weer zo’n ongelofelijk mooie dag en daar hebben we volop van genoten. Met vriend Jaap belandden we ’s middags op het terras, of eigenlijk, in de tuin van Davo in Deventer en daar zaten we om 19u  nog. En dus bestelden we een lekkere hamburger.

Vandaag vermoedelijk een stamppotje van o.a. zoete aardappel en broccoli. Heb er alles voor in huis en zo werk ik dit mooi nog even weg voordat ik nieuwe boodschappen in huis haal.

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Heerlijk al die salades!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close