Viv’s Eetoverzicht #22-2022

Zo! Een eetoverzicht vanuit de Thalys want we zijn onderweg naar huis van een heel fijn weekendje Parijs. En omdat de start van onze terugreis niet geheel vlekkeloos is verlopen, is mijn eetoverzicht ietwat later dan normaal. Maar we zitten, en zijn inmiddels al flink op weg dus we komen er wel. Wat het avondeten betreft was het weer een lekker gepland weekje dus ik had veel al in huis en hoefde nauwelijks boodschappen te doen. Vrijdag en zaterdag aten we dus in Paris, en dat van gisteravond is dus een HELE dikke aanrader. Komt ‘ie!

 

05A1B42A E5C1 47D9 9D24 85916BCC73E2 scaled

Zondag

Ik maakte zondag een bordje roti. Met kipdijfiletreepjes op hoog vuur opgebakken en met roti kruiden. Met ei, boontjes en aardappel. Zoals we het kennen. Prima zondagavond happie!

A9B59D64 6A7B 4F00 AAE6 F44B65962F24 scaled

Maandag

Ik wilde maandag eigenlijk alleen een salade maken met rucola, avocado, geroosterde cashewnoten en bacon gebakken in knoflook. Erbij een beetje couscous met olijfolie en peper en zout. Maar er lagen dus ook nog worstjes in de koelkast die ik eigenlijk bedacht had voor later die week maar die had ik in moeten vriezen. Vergeten. Opbakken dus en erbij eten! Was een lekker vol bordje in ieder geval.

8527CCB0 893C 446C AADF 67B6F9FB4C0C scaled

Dinsdag

Dinsdag was Tobias jarig en dat hadden we al gevierd dus er stond verder niks op de planning. Maar hij haalde me op van mijn werk en met zijn drieën zijn we een pizza gaan eten bij de Italiaan vlakbij ons huis. Uitstekend plan! Ik bestelde de pizza met Parmaham, rucola en Parmezaanse kaas.

9E79363F 2658 4BE5 B08B 909B3645E5C1 scaled

Woensdag & Donderdag

Er stond een lekkere curry met kip, broccoli en tomaat op de planning en door wat tijdgebrek lukte het mij niet om die te maken. Ik stuurde het recept door naar Tobias en hij ging ermee aan de slag. Het was genoeg voor twee dagen. Had het niet zo ingepland maar het was wel lekker, dus we aten er donderdag nog een keer van.

3DAC1248 E5CF 4AB2 98EF A25F42F3308C scaled

Vrijdag

Parijs! We zijn de eerste avond op pad gegaan en aten bij Café Charlot. Ik een steak tartaar want ik zag het en had het al zo lang niet gegeten dat ik niets anders meer wilde toen ik het eenmaal spotte op de kaart. Erbij wat frietjes en broodjes. Heerlijk.

799C520F 83A8 475B BD3C E0F041459340 scaled 16F6AE90 094E 49B2 9ADC FA9E319652DF scaled

Zaterdag

Zaterdag aten we in ons hotel. We waren de hele dag op pad geweest en ik had bewust een hotel geboekt met (lekker) restaurant en bar zodat we als het zo uit zou komen, niet weg hoefden om te eten. Nou, ik ben blij dat we het zo hebben geregeld gisteravond want het eten was echt HEERLIJK. We aten verschillende dingen; humus van doperwtjes met munt.

0C5CDAA3 D9A3 4DF8 BA99 9F830A8CE60B scaled

Dit bestelden we als ‘frites’ en ik dacht even dat het verkeerde op tafel gezet werd. Gelukkig niet want man wat waren deze enorme frieten lekker. Gevuld met heel wat anders. Vegetarisch, dat in ieder geval en wat het precies was weet ik niet maar het was heel lekker op smaak gebracht. Dikke hit vonden we.

5B6C20D1 2C4D 4B00 BB25 792E78DB185A scaled

We bestelden ook nog filodeeg hapjes gevuld met onder andere spinazie. Ik zeg onder andere omdat alles zo ontzettend smaakvol was, dat er van alles ingezeten moet hebben. Maar wat allemaal; je ne sais pas.

En dan nog deze twee knappe gerechten: gevulde zoete puntpaprika en gevulde courgette met vlees. Die laatste deed me eraan denken de slowcooker binnenkort weer eens te gebruiken.

Voor de komende week heb ik al het e.e.a. In huis maar ik gok dat ik morgen nog even boodschappen ga doen voor de rest van de dagen.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close