Viv’s Eetoverzicht week 38/2019

Het was de afgelopen week een heerlijk bij mekaar geraapt zooitje. De planning was er wel hoor, ik deed zelfs op zondagmiddag nog boodschappen zodat we alles al in huis hadden. Alleen ging het direct die avond al fout. Of ja, fout, niet echt natuurlijk maar we bestelden Thais omdat we daar heel veel zin in hadden en omdat we pas rond acht uur ’s avonds thuis waren dus van koken kwam niet veel meer terecht. En daarmee schoof de planning door, twee dagen eigenlijk want van dat heerlijke Thaise eten konden we dus twee dagen eten. Voor de rest van de week liep het aardig gesmeerd, en kon ik direct uit de koelkast pakken wat ik nodig had en snel een maaltijd in elkaar draaien. Valt me op dat mijn maaltijden doordeweeks best wel gemakkelijk zijn omdat ik vaak in de avond nog wat te doen heb en dan wel lekker wil eten, maar er niet teveel tijd aan kwijt wil zijn. Nou ja, het is weer gelukt de afgelopen week. Genoeg lekkers gegeten!

Vivs Eetoverzicht week 38 1

Vivs Eetoverzicht week 38 2

Zondag

Thais dus! We dachten dat er in de winkelstraat achter ons huis nog een Thai zat, maar daar bleek inmiddels een Italiaan te zitten dus toen zijn we online op zoek gegaan naar een Thai. Ik bestelde groene curry, en Tobias een pittig gerecht met rundvlees. Ik klikte de sateetjes ook nog even aan maar die vond ik niet zo Thais. Bestel ik de volgende keer niet meer dus. De curry was heel lekker, met knapperige groenten. Wel een stukje pittiger dan ik had verwacht (zakdoekjes lagen paraat).

Vivs Eetoverzicht week 38 3

Maandag

We konden er nog wel een avondje van eten dus ik warmde mijn curry nog even op en hoefde verder niets te doen. Ook lekker!

Vivs Eetoverzicht week 38 4

Dinsdag

Volgens planning; köfte met citroenyoghurt en couscous met aubergine en paprika. Makkelijk, snel klaar en erg lekker.

Vivs Eetoverzicht week 38 5

Woensdag

Tobias at nog een bordje köfte van de vorige avond want ik had voor ruim drie personen gekookt. Ik deed dus even supersimpel en sneed een courgette en een paar zoete aardappelen in stukken. Met wat kruiden in de oven en met een dot mayo at ik het op.

Vivs Eetoverzicht week 38 6

Donderdag

Ik had eigenlijk wat anders op de planning staan en had ook bedacht dat ik bovenstaand gerechtje voor OMF op vrijdag pas zou maken. Maar ik wilde de vernieuwde Dirk van den Broek bij ons om de hoek even zien dus deed boodschappen voor dit gerecht en besloot het gelijk maar te maken. Het is een gevulde portobello en die was behoorlijk machtig dus ik had aan eentje voldoende. Héél erg lekker en binnenkort online.

Vivs Eetoverzicht week 38 7

Vrijdag

Wederom OMF! Ik maakte een goed gevulde quiche (dat ding woog wel een paar kilo denk ik) en daar at ik een punt van. Niet teveel want ik had besloten nog te gaan trainen.

Vivs Eetoverzicht week 38 8

Zaterdag

Het was gisteren nog heerlijk zomers en daar aten we ook naar. Lekker makkelijk ook! Een pastasalade van de Appie en erbij stokbrood met kruidenboter en aioli (we love aioli).

Vanavond gaan we uit eten en voor de rest van de week ga ik een planning maken gebaseerd op wat we nog in onze koelkast hebben liggen. Want dat is nog wel wat en dat moet eerst even op :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close