Week van OMF #38-2019

Wat een rare week is het geweest afgelopen week, gevoelsmatig dan. In plaats van op kantoor was ik het gros van de week thuis te vinden omdat er bij ons in de badkamer werd verbouwd. Na 1,5 jaar zonder werd er afgelopen week eindelijk een toilet boven geïnstalleerd, zo fijn! Ik was er een beetje vanuit gegaan dat we iedere dag wel in de herrie en rommel zouden zitten, maar zoals inmiddels gewend met klusjesmannen: je weet nooit hoe het loopt. Naast de verbouwing en werk had ik vrijwel iedere dag ook nog een andere afspraak wat ervoor zorgde dat mijn week alle kanten op ging en ook echt voorbij vloog.

foto6 2

Maandag

Een rustig ontbijtje achter de laptop aan de eettafel thuis. De eerste klusjesmannen zouden maandag om 08.00u op de stoep staan en daarom bracht Tim Vic naar de gastouder.

foto5 2

Deze dame die hier nu zo lief kijkt is echt een vreselijke draak de afgelopen weken. Ik heb het vermoeden dat het te maken heeft met mijn zwangerschap want ze gedraagt zich ronduit debiel, totaal niet hoe ze normaal is. Vooral het ineens niet meer willen luisteren, terwijl ze dat normaal echt heel goed doet, is ronduit irritant.

foto4 3

Terwijl de loodgieter thuis bezig was haalde ik mijn schoonzusje op, er stond namelijk een extra echo voor mij gepland maandag en zij mocht mee. Tijdens de 20-wekenecho bleek de placenta nog te laag te liggen, vandaar dat nu gekeken moest worden of dat ‘probleem’ inmiddels was opgelost. En dat was zo! De baby is weer helemaal goedgekeurd.

foto3 3

De hoeveelheid stof die vrij komt bij een verbouwing, hoe klein ook, is echt vreselijk. Maar wel voor een goed doel natuurlijk. Maandag was het frame voor het toilet al geïnstalleerd en lagen alle leidingen goed. Toppers.

foto2 3

Een wel HEEL lekker cadeautje bij de boodschappen, jum. Was tijdens het opruimen van de boodschappen al op trouwens, haha.

foto1 3

Dinsdag

Ik bracht Vic naar de gastouder dinsdag en reed daarna direct door naar Schiphol om mijn ouders weer op te halen van hun vakantie. Rond 12.00u was ik weer thuis en stond de tegelzetter op de stoep. Ik ging maar weer aan het werk en editte de afgelopen dagen thuis vooral véél video’s.

foto8 3

Nieuwe schoenen voor Vic! Normaal gesproken bestellen we nooit dezelfde schoen in een andere kleur maar nu konden we niet kiezen en vonden we ze allebei leuk, haha.

foto15 3

En mama heeft ook nieuwe schoenen, de Alboe-boots van Ziengs!

foto14 3

Vic wilde zijn nieuwe schoenen bij thuiskomst direct aan en heeft er de rest van de week mee geparadeerd, zo cool vond hij ze. “Wooow mama coool – mooooi!”.

foto16 3

Woensdag

Woensdag mamadag! De tegelzetter was er om 07.30u al om alles te voegen dus we waren op tijd omgekleed. Al roept Vic mij de laatste dagen om 06.00u al wakker… Ugh. Viel hem ook wel tegen uiteindelijk zoals je ziet, Vic wilde vooral op de bank hangen.

foto17 3

En tegen mijn dikke buik aan liggen terwijl zijn broertje van binnenuit aan het boksen was. Zo schattig.

foto13 3

Omdat het donderdag de Dag van de leid(st)er was, maakte ik woensdagmiddag vast een verwenpakketje voor onze gastouder klaar.

foto12 3

Vic maakte er ook nog een mooie tekening bij.

foto11 3

Foodpost van Mr. Kitchen’s, zij hebben tegenwoordig ook pizza-producten in het assortiment. Heerlijk zeg!

foto10 3

Waarom een doekje gebruiken als je moeder ook prima als snotlap kan dienen… Echt een never ending story met baby’s én peuters dit.

foto9 3

Donderdag

Onverwacht waren er donderdag een klusjesmannen in ons huis en dus kon ik naar kantoor. Daar lagen deze nieuwe duurzame chocoladerepen van Lidl op me te wachten. Iemand deed de verpakkingen denken aan Autodrop, snap ik wel!

foto7 3

Ik moest wat boodschappen doen in de stad en zag dat het pand voor de nieuwe Anne & Max inmiddels helemaal dichtgeplakt was. Zoveel zin dat deze open gaat over een paar weken/maanden(?).

foto21 3

Ik had zin in van alles voor de lunch en nam krentenbollen, ham-kaasbroodjes, chocoladekruidnoten en een hele flinke bak fruit mee van de supermarkt. Onderweg terug naar kantoor at ik vast een krentenbol.

foto20 3

Eenmaal terug ging ik nog even aan de slag voor een campagne en maakte ik een heerlijk toetje. Deze komt pas eind november op OMF!

foto19 3

Fruitcravings represent. Had ik bij de zwangerschap van Vic ook richting het einde.

foto18 2

Het inlopen van nieuwe schoenen is altijd een crime als je het mij vraagt dus ik schopte mijn schoenen op kantoor gewoon uit, ideaal haha.

foto22 2

Vrijdag

Omdat de loodgieter vrijdag uiteindelijk het sanitair ging aansluiten in onze badkamer, werkte ik die dag thuis. Tot mijn MacBook het begaf middenin een bespreking met Viv. HOE IRRITANT! Aangezien ik hem afgelopen december al voor een fortuin heb laten repareren, vond ik dat nu niet meer de moeite waard en bestelde ik direct een nieuwe (hallo rib uit mijn lijf). Gelukkig bewaar ik alle belangrijke dingen op externe schijven en in de cloud dus buiten de onvoorziene uitgaven, geen man over boord.

foto23 2

Aangezien werken er niet meer in zat vrijdag, maakte ik de hele bovenverdieping vast schoon. Zat onder de stof en gruis van de verbouwing. En hallo toilet boven. Hoe blij kun je zijn daarmee!

foto24 2

Ik haalde Vic ’s middags helaas (erg) ziek op van de gastouder. Hoge koorts, blaffen als een zeehond… Hij zat/zit sinds vrijdag aan mij vastgeplakt en ging ook echt niet slapen zonder dat ik bij hem ging zitten. Zit je dan met je goede gedrag en een zwanger lijf in een peuterbed terwijl de peuter slaapt. Zie daar maar eens voorzichtig uit te komen, haha.

foto25 2

Maar het lukte!

foto26 2

Weekend

We hadden plannen om naar de Airborne herdenkingen te gaan dit weekend maar in plaats daarvan spendeerden we beide dagen binnen met een zieke peuter. Hij voelde zich echt zo beroerd.

foto27 1

Tussen alle bedrijven voor installeerde ik wel mijn nieuwe laptop…

foto28 1

En bladerde ik door de nieuwe Delicious die vanaf aankomende week te koop is.

Een prima week met een iets minder fijne afsluiter helaas, maar momenteel lijkt Vic weer de oude te zijn gelukkig.

Aankomende week is een hele leuke week, het is namelijk Ohmyfoodness Cheesecakeweek! Vanaf vandaag delen we op de blog en op social media de hele week extra veel cheesecake-inspiratie. Van fijne recepten tot bruikbare tips en een súper toffe winactie aan het einde van de week. We spammen je op de blog niet iedere dag vol met cheesecake hoor, andere inspiratie delen we ook nog gewoon, maar wel besteden we elke dag ergens aandacht aan cheesecake. Dit is de volledige planning:

 • Vandaag: 10 tips voor de perfecte cheesecake, 14.00u online op de blog
 • Morgen: live cheesecake & bakmixen Q&A, vanaf 20.00u via InstaStories
 • Woensdag: jullie tofste creaties met de Ohmyfoodness cheesecakebakmixen, 07.00u online op de blog
 • Donderdag: onze 10 favoriete cheesecakerecepten, vanaf 10.00u op InstaStories
 • Vrijdag: cheesecake-kookvideo met de OMF Speculaas-Karamel cheesecakebakmix, 07.00u online op de blog
 • Zaterdag: Mega Ohmyfoodness x Cheesecake give-away, 07.00u online op de blog

Tussen alle cheesecakebedrijven door ben ik morgen lekker een dagje vrij en mag ik met mezelf naar de spa voor onder andere een zwangerschapsmassage. Vrijdagavond komen er vrienden over de vloer en zaterdag hebben we een verjaardagsfeestje. Deze op een na laatste werkweek zal ook vast snel voorbij gaan.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Vivian says:

  Wat een leuk idee, de Ohmyfoodness Cheesecakeweek! Ik ga het volgen.

 2. Petra says:

  Ik had van het weekend zin in karamel zeezout chocola, maar helaas was deze smaak precies uitverkocht bij de Lidl. Ben dus uiteindelijk toch gegaan voor good old Tony’s Chocolonely. Ben benieuwd of die van de Lidl het evengoed waard is de volgende x! Heb jij m al geproefd?

  1. Sabine Author says:

   Oooh balen. Hij is echt heel lekker en ik vind hem nagenoeg identiek aan Tony’s!

   1. Petra says:

    Nee joh! Dan koop ik deze de volgende keer dat ze m hebben zekersteweten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close