Week van OMF #25-2020

Iedere dag van de afgelopen week begon met een workout om vervolgens 10 minuten voor mijn kledingkast te staan om me af te vragen wat ik aan moest trekken. Dan weer een lange broek, dan een maxi-jurk om vervolgens tot de conclusie te komen dat het zo benauwd was dat het zweet me direct uitbrak. Wat een ingewikkeld weer was het hè? Los van het gekke weer heb ik een fijne week achter de rug! Ik had een aantal zakelijke afspraken, had deadlines om te halen en was vooral veel aan het werk. Op mamadag waren we eindelijk weer eens naar de kinderboerderij en dat bleek een goede zet, Vic heeft heerlijk gespeeld terwijl Cody een dutje deed in de kinderwagen. Het was dus eigenlijk een hele normale week en dat we afgelopen weekend eigenlijk op vakantie naar Spanje zouden gaan, heb ik maar gauw weggedrukt want daar word ik toch een beetje somber van.

IMG 5843

Maandag

Vic begon maandagochtend al vroeg met het verzoek om een foto. Heel charmant zo aan tafel ja, hahaha.

IMG 5846

Op naar kantoor! Ik stond een groot deel van de ochtend in de keuken om recepten klaar te maken voor een campagne en voor OMF.

dsc0044

Eén van de recepten was voor Bugles. Deze hebben jullie me kunnen zien maken in de Live VRIJMIBO van afgelopen vrijdag. Was gezellig!

IMG 5857

Na een zakelijke afspraak in de middag reed ik vast naar huis, de boodschappen werden al vroeg bezorgd namelijk.

IMG 5861

Dinsdag

Het lekkerste aan de workouts om 05.30u is toch wel het rondje met Senna naderhand. Even afkoelen en de spieren los lopen.

IMG 5875

Fooodposssst: een te gek kookboek knettertjevol met Thaise recepten. Ik was al enorm fan van de Bijbel van de Indonesische keuken en nu kreeg ik deze – YES. Ik ga er snel uit koken.

IMG 5876

De natte droom van iedere vanilleliefhebber dit, haha. Drie lagen vanille op elkaar. Recept komt half juli online.

IMG 5878

Wat ik ook veel deed afgelopen week was foto’s bewerken. Er gingen heel wat recepten op de foto en het beeld moet naderhand ook nog bewerkt worden natuurlijk.

IMG 5880

Ik stuurde deze foto naar Tim, hier had ik zin in! Ging hem niet worden natuurlijk, maar ik onthou dit recept wel even voor binnenkort.

IMG 5883

Woensdag

Via Instagram Stories liet ik woensdag zien hoe het eraan toe gaat tijdens het sporten met twee kleine kinderen in huis. Fase #1: baby die alles op de grond gooit, peuter die boos is omdat eerst zijn ontbijt op moest voordat hij mee mocht ‘dansen’.

IMG 5884

Fase #2 en #3: vol overgave meedansen om het na 1 minuut helemaal zat te zijn en de speelgoedkast overhoop te trekken.

IMG 5886

Fase #4: mama, ik heb gepoept…

IMG 5887

Fase #5: mama, ik moet plassen… heel handig is het niet om daarop te reageren tijdens het oprollen van de yogamat terwijl er een fles water op tafel staat. Die fles ging dus om. Maar goed, liever water op tafel dan plas op de grond – haha. Allemaal redenen om gewoon eerder de wekker te zetten en te sporten als iedereen nog slaapt.

IMG 5892

Na het sporten en douchen gingen we lekker naar de kinderboerderij. Vic is vooral gecharmeerd van de speeltuin daar dus daar spendeerden we eigenlijk alle tijd.

IMG 5893

Terwijl deze een dutje deed in de kinderwagen. Hij weigerde thuis namelijk te slapen.

IMG 5895

Broertjes <3 Ze lijken totaal niet op elkaar, zeker qua karakter niet, maar je kunt toch zien dat ze broertjes zijn, vind je niet?

IMG 5901

Tijd voor babyhapjes preps!

IMG 5902

Cody kan weer eventjes vooruit met zijn hapjes. Hoewel het echt een flinke eter is, dus heel lang doe ik niet meer met deze voorraad.

IMG 5904

Donderdag

Op naar kantoor maar weer. Er moesten 5 recepten gemaakt worden dus ik groepeerde de ingrediënten vast.

IMG 5913

Bijzonder mixje dat uiteindelijk een marinade moest worden.

IMG 5918

Er kwam zalige foodpost binnen afgelopen week. Om te beginnen deze kant-en-klare cocktails met Licor43. Ik ben veel te lui om zelf cocktails te maken en dat terwijl ik ze wel heel lekker vind. Dit is dus een topidee.

IMG 5917

Ook ontving ik een MEGA ontbijtpakket van Albert Heijn, vol toffe producten die binnenkort aan het assortiment worden toegevoegd. De Speculaasbolletjes die je ziet liggen zijn het meest briljante product ooit. Ze smaken naar chocoladekruidnoten – woohoo.

aa73e682 8aba 40bc 9de2 d96360457987

Ondertussen kreeg ik deze foto van mijn schoonzusje doorgestuurd: Cody voor het eerst op de schommel! Hij vond het een groot succes zoals je ziet.

IMG 5921

Zoals ik vorige week al zei, zijn de cheesecakebakmixen binnenkort in een nieuwe verpakking te vinden. Ik kreeg vast een doos opgestuurd.

IMG 5926

Vrijdag

Vrijdag was een dag waarop ik meer dan genoeg te doen had, zoals altijd iedere vrijdag eigenlijk. De buren op kantoor kwamen een waterijsje brengen ter verkoeling tussen de middag, zo lekker. Dit blijven heerlijke waterijsjes.

IMG 5927

Om 16.00u ging ik live op Instagram tijdens de Ohmyfoodness VRIJMIBO. Ik had verwacht dat er maar 5 mensen zouden kijken ofzo, maar uiteindelijk waren het er meer dan 1.000. Vond het zo leuk om te doen en zo gezellig! Dankjewel voor iedereen die erbij was en/of het later nog heeft teruggekeken. Ben zeker van plan dit vaker te gaan doen. Dit was in ieder geval de zeer provisorische opstelling haha. Mijn telefoon stond op een emmer, tegen een doos aan. Maar het werkte!

IMG 5934

Weekend

Het weekend was heerlijk, we hebben echt genoten van het mooie weer en zelf heb ik onwijs veel aan beweging gedaan. Ik begon met een workout op zaterdagochtend waar Vic met alle liefde bij wilde helpen. ‘Ietsje hoger nog mama – je kunt het’.

IMG 5937

Bij Fabienne Chapot was sale en van mijn favoriete jurk allertijden (de ‘boyfriend dress’) waren een aantal printjes in de aanbieding. Ik bestelde er drie en ben er zo blij mee. Nog steeds dure jurkjes maar ik doe al jaren met mijn eerste exemplaar en hij is nog steeds mooi. Ik woon er in de zomer echt in.

IMG 5943

Zaterdagavond had ik een cocktail date met Annemie. Ik fietste naar haar huis (30 min heen, 30 min terug) en ik had de reeds gemixte cocktails van Licor43 meegenomen die ik eerder deze week kreeg. Vond ze érg lekker!

IMG 5944

Gisteren was het natuurlijk Vaderdag. Dit soort dagen vieren we hier thuis eigenlijk niet omdat Tim altijd vlak voor Vaderdag jarig is en ikzelf vlak voor Moederdag. Wordt anders een beetje teveel vind ik, maar de kindjes hadden uiteraard iets geknutseld en ik maakte op verzoek een Engels ontbijt klaar.

IMG 5947

Zonder de witte bonen weliswaar, maar het was wel lekker!

Na het ontbijt ging ik zoals elke zondag met mama wandelen. Ik fietste naar de Kroondomeinen, liep daar 10 km, fietste met mama mee naar huis om mijn vaderdagcadeautje aan mijn vader te geven en stapte daarna weer op de fiets terug voor een ritje van 30 min. Beweging ZAT dit weekend. De rest van de middag deed ik dan ook niets meer. Ik zou eigenlijk naar de babyshower van vriendinnetje Kevser gaan, maar ik werd vrijdag snotverkouden en tja, da’s dan niet heel handig in deze tijd in de buurt van een hoogzwangere… Zo zonde.

Aankomende week wordt een leuke week! Ik werk 3 dagen, heb een mamadag en vrijdag gaan we lekker een lang weekend weg met het gezin. Het belooft op en top zomer te worden dus hopelijk kan ik lekker met de kindjes gaan zwemmen woensdag – dat zou toch wel heerlijk zijn. De werkdagen die ik heb ingepland zijn in ieder geval bommetjevol, dus vervelen ga ik me vast niet.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close