Week van OMF #14-2019 | Waardeloze planning

Zoals jullie weten leef ik echt voor planningen. Iedere vrijdag maak ik voor de week erop alvast een planning zodat ik weet waar ik aan toe ben en in één oogopslag kan zien wat ik moet doen en moet afronden op een werkdag. Ik ben er ook best goed in, al zeg ik het zelf, zelden krijg ik een planning niet af of wijk ik er vanaf. Maar afgelopen week ging het toch een beetje anders. Ik voelde me niet op en top fit waardoor ik bijvoorbeeld totaal geen zin had om video’s te filmen. Die werden dus uiteindelijk uit mijn planning geschrapt. Verder ging een geplande workshop niet door en ging ik vrij lastminute nog langs op de beurs die Tim organiseerde afgelopen week en ik moest onverhoopt een stuk langer wachten op bepaalde informatie waardoor ook dáárdoor een aantal taken niet afgestreept konden worden. In mijn planner staan dus bijzonder veel doorgestreept vorige week. Hopelijk gaat het aankomende week een stuk beter, haha!

foto1 1

Maandag

Ik ging weer even terug in de (virtuele) schoolbanken en startte de week met een lesje Nederlandse taal uit de mini #grammarcourse van Milou Smit op Instagram. Beetje bijspijkeren kan geen kwaad.

foto7 1

Daarna ging ik aan de slag met een social campagne voor Hertog IJs. Dit verrukkelijke receptje komt in de week voor Pasen online.

foto6 1

Aan het begin van de middag had ik een afspraak bij Mr. Greens, een toffe nieuwe werk-, lunch-, en borrelplek in Apeldoorn.

foto5 1

Op kantoor lag foodpost van Starbucks, de koffie van Starbucks is tegenwoordig namelijk ook in de supermarkt te koop – hoe chill! En hoe gaaf zijn mijn eigen Starbucks mokken? Blij meisje hier.

foto4 1

foto4 1

WW heeft een foto van mij meegenomen in hun Amerikaanse mailing. Sta je dan, met je hoofd in een mailing naar duizenden mensen.

foto3 1

Dinsdag

Normaal gesproken zorg ik ervoor dat ik op dinsdag niet heel veel hoef te doen want dat is altijd wat lastig met Vic in huis. Nu kwam ik er niet onderuit en moest ik toch echt even aan het werk ’s ochtends. Vic mocht even tv kijken terwijl ik wat werk wegwerkte.

foto2 1

Maar we waren ook regelmatig buiten te vinden. Achter ons huis staat een speelhuisje met glijbaan (‘gomma’) waar Vic helemaal weg van is. Hier zijn we momenteel iedere dag wel even, haha.

foto14 1

We hebben het tafeltje en het stoeltje van de Stokke afgehaald waardoor Vic nu gewoon op het bovenste plankje zit. En dat gaat dus hartstikke goed. Mijn moederhart was heel trots en deed tegelijkertijd ook een beetje zeer, hij wordt zo groot!

foto13 1

Woensdag

Hoera voor mamadag! Terwijl Vic aan het spelen was, dook ik de keuken in. Tim vroeg of ik voor de beurs die zij organiseerden wat lekkers wilde bakken. Ik maakte kokosbollen met witte chocolade en fudgy brownies.

foto11 1

Een bak vol geluk!

foto12 1

Uiteraard weer naar de glijbaan, deze keer in het park. Lekker naartoe gefietst samen.

foto10 1

Donderdag

Op kantoor lag foodpost van Haribo op mij te wachten. Ik kreeg een mega doos met super leuke goodies. Een voorraadpot met hun bekende perziksnoepjes, maar ook perziksnoep-sokken, -t-shirt, -sjaaltje en -posters. Hoe leuk!

foto9 1

De komende maanden wil ik voor Ohmyfoodness geheel op eigen kosten een aantal foodservices testen. KoopeenKoe.nl is er daar een van en het pakket dat ik had besteld werd donderdagavond bezorgd. Tim blij zoals je kunt voorstellen, haha.

foto8 1

Voor het naar bed gaan werd ik nog even getrakteerd op een prachtige lucht. Werd met de minuut ook mooier.

foto15 1

Vrijdag

Vrijdagochtend werkte ik op kantoor en kreeg ik van de gastouder door dat ze lekker aan het picknicken waren met croissantjes van de bakker. Wat een luxe!

foto19 1

Tim was afgelopen week de hele week bezig met de Franchisebeurs en ik wipte vrijdagmiddag even langs om te kijken hoe het eruit zag. Echt een hele leuke beurs is het! Vindt ieder jaar plaats in april en is ideaal voor franchisers, toekomstige ondernemers etc. Trots op mijn meneer!

foto18 1

En ik ging naar huis met cadeautjes van Leonidas, da’s helemaal luxe – haha!

foto17 1

Nieuwe afleveringen van Vic zijn favoriete serie Spirit stonden op Netflix en die moesten even gekeken worden natuurlijk. Compleet gebiologeerd.

foto16 1

Weekend

Dit weekend maakte ik weinig foto’s, we hebben lekker rustig aan gedaan en genoten van het mooie weer. Gisterochtend gingen we even bij de hockeywedstrijd van mijn schoonzusje kijken, maar verder speelden we buiten met Vic, nam Tim de tuin onderhanden en maakten we het huis schoon.

Als je mijn eetoverzicht gisteren hebt gelezen dan weet je al dat het deze week druk wordt voor mij. Vandaag is de CuliPerslunch en heb ik een fotoshoot in de middag op kantoor. Morgen is Vic een extra dagje bij de gastouder en heb ik een lunch met mijn foodie-vriendinnetjes. Woensdag is gewoon mamadag maar donderdag ben ik de hele dag in Krommenie voor wederom een shoot. Vrijdagochtend hebben Viv en ik nog een Pinteresttraining op ons kantoor en ’s middags gaan Tim, Vic, Ken, Annemie, Nick en ik richting Landal Esonstad voor een weekendje weg. Tussendoor heb ik nog wat losse taken en deadlines staan dus ik kom eerder tijd tekort dan dat ik teveel heb aankomende week. Zoveel strepen als er afgelopen week in mijn planning stonden, zullen er aankomende week dus niet staan.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Nicolet says:

    Hoi Sabine, ik vind het leuk om te lezen dat je je Nederlands op wat aan het opfrissen bent. Ik ben docent (talen) en al lezend kom ik heel veel fouten tegen op blogs. Dat is op zich niet erg, want het gaat tenslotte om de lekkere recepten en achtergrondverhalen, maar soms erger ik me wel eens. Ik hou het wel voor me, want negatieve reacties op blogs vind in ongepast. Iedere blogger doet zijn of haar best om een leuk stuk te schrijven en het is aan mij om te volgen of niet. Als het me te gortig wordt dan stop ik gewoon met volgen! Desalniettemin heb ik er veel respect voor dat je dit doet! Keep up the good work (en de leuke verhalen!) Groet Nicolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close