Week van OMF #11-2022

Wat een idiote week hebben we achter de rug. Een hele rommelige vooral! De eerste twee dagen op kantoor verliepen vrij normaal en waren lekker productief. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik moest woensdagmiddag met Senna naar de dierenarts en door uitslagen daar liep mijn complete donderdagochtendplanning in de soep. Vic was donderdag jarig, er kwam onverhoopt een vriendje mee uit school en doordat ik ’s ochtends niet heb kunnen werken, zat ik ’s avonds nog tot laat te typen. Dit alles omdat aankomende week een HELE leuke week belooft te worden…

IMG 7677

Maandag

Een hele goede maandagmorgen! Na het doen van de boodschappen dook ik direct de keuken in. Er stonden vier recepten op de planning om te koken +1 recept voor een campagne. Die laatste moest ook direct uitgewerkt worden, dus mijn dag zat lekker vol.

IMG 7678

Instant vrolijk werd ik van dit gebouwde setje; zo leuk die kleuren zo bij elkaar vind ik.

IMG 7692

Deze foto appte ik naar Tim om te laten zien wat voor bommetje ik nou weer had gemaakt. Het recept komt binnenkort online uiteraard.

IMG 7695

Na een weekje afwezigheid dook ik maandagavond mijn studieboeken weer in. Door mijn keelontsteking ging het leren echt te moeizaam vorige week, maar deze week zat ik er weer lekker in.

IMG 7694

Aan de buitenkant van de koekjespot lijkt het nog steeds alsof er niets uit is, maar niets is minder waar ;-)

IMG 7707

Dinsdag

De dinsdagochtend spendeerde ik ook in de keuken op kantoor en daarnaast was ik vooral aan het bellen, meeten en afspraken maken. ’s Middags maakte ik pas de eerste foto toen ik samen met Vic lekker een paar stukken Weydeland kaas ging halen bij de kaasboer.

IMG 7710

Ik ben het komende jaar trotse ambassadeur van deze heerlijke Hollandse kaas en mag aan de slag met een paar lekkere recepten. Stay tuned dus!

IMG 7714

Woensdag

Na het wegbrengen van Vic besloot ik met Cody even naar Arnhem te rijden voor een bezoekje aan de Primark. We hadden wat kleine dingetjes nodig (rompers, een pyjama etc.) die ik daar hoopte te vinden.

IMG 7717

Het was heel gezellig met deze pretletter die iedereen een lach op zijn/haar gezicht toverde.

IMG 7724

’s Middags laadde ik Senna in de auto en reed met haar naar de dierenpraktijk in Zwolle voor gedetailleerde onderzoeken. Het was een lange zit, bijna twee uur zijn we er geweest. Het is een te lang verhaal om met jullie te delen, maar vooralsnog lijkt het erop dat ze nog wel even bij ons is.

IMG 7726

’s Avonds versierden we vast de woonkamer voor Vic, hij werd donderdag namelijk 5! Daarna dook ik gauw mijn studieboeken weer in.

IMG 7728

Donderdag

Mijn donderdagochtend was hectisch. Ik bracht Vic naar school en reed daarna direct door naar de Turkse supermarkt. Senna is op een strikt eliminatiedieet gezet en dat betekent dat we maaltijden met rijst, groenten en vlees voor haar moeten kopen. Even naar de Turkse supermarkt dus, die is namelijk een stúk goedkoper met dat soort ingrediënten.

IMG 7730

1,5 uur stond ik de keuken, precies goed voor 5 dagen voeding voor haar. Wat een ellende. Maar goed, ik hoop dat ze zich er beter door gaat voelen.

IMG 7737

Vic nam spontaan een vriendje mee naar huis uit school en aangezien donderdag alleen mijn ouders zouden komen, vond ik dat helemaal prima. Gezellig!

IMG 7748

Er werd een ENORM, maar dan echt ENORM (de grote stukken zijn 1,5-2kg/stuk) pakket met Zwitserse kazen geleverd waar ik iets heel tofs mee mag doen binnenkort.

IMG 7751

Ook heel lekker: van The Blueberry in Amersfoort kreeg ik hun nieuwste Cookiebox thuisgestuurd. Heerlijke Amerikaanse koeken. Tim was alleen iets te snel met opruimen, ik had liever een foto gemaakt van de koeken in doos. Maar ach, je kunt niet alles hebben.

IMG 7752

Omdat ik donderdagochtend alleen maar bezig was voor Senna, kwam ik niet meer aan werken toe. Dat haalde ik ’s avonds dus in; tot 22.30u zat ik de typen – ugh.

IMG 7755

Vrijdag

Vrijdag studiedag! Alle mannen waren het huis uit en de hond was naar de trimmer, dus ik had het heeeeerlijk stil om me heen. Zalig.

IMG 7760

Senna was net weer een puppy toen ze terug kwam. Een halve hond minder en heerlijk zacht. Zo schattig.

IMG 7764

Zaterdag

De zaterdag begon al lekker op tijd met leuke foodpost: de nieuwe plantaardige salades van Johma. Wij vonden ze zéér geslaagd!

IMG 7767

We vierden zaterdag het staartje van Vics verjaardag en Baking by Aimee (uit Apeldoorn) verzorgde de taart. Vic vond ‘m te gek en wij vonden hem allemaal heerlijk.

Zaterdagavond keken Tim en ik de nieuwe Spiderman film via Pathé Thuis (ZO TOF!) en gisteren was een behoorlijk volle dag, ondanks dat we gepland hadden niets te doen. Ik ging wandelen met mijn moeder, kookte voor Senna, leerde tussendoor, bestelde boodschappen etc.

Deze week wordt een makkie, ik werk namelijk maar twee dagen. Na drie mislukte pogingen door C hoop ik donderdag dan eindelijk in het vliegtuig te zitten naar New York, samen met vriendinnetje Nanda. Fingers crossed dat we niet overvallen worden door een plotseling positieve coronatest, maar laten we van het positieve uitgaan. ZOVEEL ZIN om weer naar ‘mijn’ stad te gaan. Volgend weekoverzicht bestaat dus hopelijk uit een paar fijne citytrip-kiekjes.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close