Viv’s Eetoverzicht #11-2022

Wij hebben weer een lekkere eetweek achter de rug, met een Italiaanse vibe kan ik wel zeggen. Want er stond ravioli op het menu, gnocchi en pizza. Misschien niet helemaal hoe de Italianen het zelf zouden bereiden maar hé, dat maakt ons niet zoveel uit. Lekker was het! Verder liep onze eetweek weer aardig volgens planning, al dook ik vrijdag nog even de supermarkt in om wat pizza’s in te slaan voor het weekend. We zouden drukke dagen en avonden hebben dus het was vooral handig om niet ook nog te hoeven koken. En die pizza’s, die vliegen er de laatste tijd nogal doorheen bij ons. Waar veel mensen regelmatig een frietje eten (ik deed dat vroeger wekelijks!), zijn het bij ons momenteel pizza’s. Oké, dit is wat we aten!

Vivian Eetoverzicht week11 1

Zondag & Maandag

Zondag was het tijd voor een curry. Eentje die ik maakte op basis van kokosmelk en met flink wat kruiden. Beetje pittig was ‘ie wel. Gevuld met doperwten en boontjes. Erbij wat zilvervliesrijst.

Vivian Eetoverzicht week11 2

Dinsdag

Wanneer Tobias kliekjes eet dan grijp ik mijn kans en maak ik een pokébowl. Mits alles in huis is. Maandag was dit het geval dus ik toverde binnen een kwartiertje deze bowl op tafel. Gevuld met gerookte kipreepjes, mango, komkommer, avocado, gebakken ui en sesam. En de dressing bestaat uit chilisaus, sesamolie en sojasaus.

Vivian Eetoverzicht week11 3

Woensdag

Ik maakte dinsdag een makkelijke maaltijd, die ook nog eens héél lekker was. Dit is ravioli gevuld met ham en kaas. Ik maakte er een sausje bij van rode pesto, verdeelde er wat cherrytomaatjes en ricotta over en bestrooide de boel met Pecorino. Een machtige hap maar zó lekker.

Vivian Eetoverzicht week11 4

Donderdag

Ik vond het wel weer eens tijd voor een pizza uit de pan. Deze keer met gegrilde groenten dus ik grilde plakken courgette en aubergine in de oven, samen met wat reepjes rode paprika. Ondertussen verhitte ik al een wrap in de pan met wat tomatenblokjes en mozzarella. Alles op elkaar, beetje kaas erover en het staat op tafel.

Vivian Eetoverzicht week11 5

Vrijdag

Gnocchi! Ik ben er gek op. Ik bakte het vrijdag op in de pan en voegde toen dat bijna klaar was (lekker bruin bakken), blokjes aubergine toe en bakte dit even mee. Vervolgens voegde ik een beetje tomatensaus toe en dit bracht ik op smaak met wat verschillende Italiaanse kruiden en peper en zout. Lekker door elkaar roeren en erna een dot ricotta erop. Erover ook nog wat Pecorino. En lekker eenpansgerecht dit!

Vivian Eetoverzicht week11 6

Zaterdag

Gisteravond hadden we een heel gezellig feestje en voordat de boel losbarstte, aten we met vrienden wat pizza’s bij ons. Ik schoof vier verschillende in de oven maar maakte 1 foto. Deze is belegd met ham, mozzarella en ui. Lekkere!

Voor vanavond heb ik werkelijk nog geen idee wat we doen met eten. We zitten as we speak in de auto, onderweg naar mijn ouders. Misschien eten we daar nog een hapje mee, misschien eten we thuis. We zien het wel even. En voor de rest van de week heb ik deels een planning, deels nog niet. En de boodschappen moeten ook nog in huis gehaald worden. Ik geloof dat het even een rommelige bedoening gaat worden – haha.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close