Viv’s Eetoverzicht week 09/2018

Ik had het niet in de gaten maar de afgelopen week heb ik drie keer buiten de deur gegeten en dat vind ik een luxe. Het begon vorige week zondag al goed in Nijmegen; met een vriendin at ik bij Stoom op het terrein van de voormalige Honig fabriek. Ik was voor de tweede keer op deze plek en vond het weer héél tof. De rest van de week kookte ik lekker zelf, met aardig wat groen op ons bordje en afgelopen vrijdag en zaterdag at ik weer buiten de deur. Gisteren met Tim en Sab, want het was weer eens hoog tijd voor een ouderwets avondje borrelen, speciaalbieren (lees dit maar als een werkwoord) voor de mannen en lekker eten. Goed, in ieder geval veel lekker gegeten de afgelopen week!

Foto 25 02 18 19 24 57

Foto 25 02 18 19 43 29

Zondag

Ik zocht vriendinnetje Anita op in haar woonplaats Nijmegen. We gingen naar het filmhuis en daarna reden we door naar het terrein van de voormalige Honig fabriek. Nu gevuld met conceptstores en toffe horeca plekken. Wij aten bij Stoom. Een halve kip met gegrilde groenten, patat en nacho’s met pulled pork.

Foto 26 02 18 19 06 51

Maandag

Ik deed maandag boodschappen en nam deze kiprollade mee. Schoof ik thuis direct in de oven en daarbij maakte ik broccoli couscous met o.a. champignons. Zo’n rollade ga ik vaker meenemen.

Foto 27 02 18 18 22 00

Dinsdag

Dinsdag maakte ik tomatencouscous met gegrilde aubergine, spinazie en parmezaan. Erbij een wit visje uit de pan.

Foto 28 02 18 18 22 07

Woensdag

Ik had ’s morgens geen tijd meer om de slowcooker nog aan te zetten dus dat regelde Tobias later die ochtend. Ik gaf aan wat er allemaal aan smaakmakers bij in kon en zo fabriceerde hij zijn eigen marinade. Heel lekker. Ik stond wel redelijk in de fik. Tobias houdt van sambal :-) Erbij maakte ik een frittata die niet héél fotogeniek is gebleken. Foto 01 03 18 17 42 14

Donderdag

We hadden een boel restjes in de koelkast staan dus die moesten op. Samen met een tomatensoep aten we de tomatencouscous met gegrilde aubergine en nog een stuk frittata.

Foto 02 03 18 18 33 36 Foto 02 03 18 19 09 10

Vrijdag

Vrijdag waren we vanwege de crematie van mijn opa in Roosendaal en besloten we met de familie te gaan eten bij een Chinees. Even lekker simpel aanschuiven. Ik weet niet precies wat er allemaal op mijn bord ligt maar het was lekker.

Foto 03 03 18 18 02 50

Zaterdag

Sab, Tim en Vic kwamen gistermiddag bij ons borrelen en dat sloten we heel gezellig af bij Roasted in Deventer. Een nieuwe tent waar voornamelijk burgers worden geserveerd. Sab en ik kozen dezelfde: een kipburger met avocado en tomaat. Daarbij at ik appelcompote en zoete aardappelfriet. Heel lekker!

Gistermiddag heb ik een eetplanning gemaakt en direct daarna onze boodschappen voor de hele komende week al in huis gehaald. Heerlijk, daar hoef ik dus niet meer over na te denken. Vanavond wordt het waarschijnlijk een pasta, of een pastasalade.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close