Week van OMF #9-2018

Goeeeedemorgen vanuit een warm, maar helaas wel regenachtig, Lissabon! Althans, dat is niet helemaal waar (#fakelife) ik maakte deze Week van OMF zaterdag al af namelijk zodat ik mijn laptop niet hoefde mee te zeulen naar Lissabon. Dit is ook direct de reden dat dit weekoverzicht tot en met zaterdag duurt in plaats van zondag, het leek mij namelijk wel leuk om jullie volgende week alle dagen Lissabon te laten zien in plaats van in deze trip te moeten hakken. Volgende week dus fijne Lissabonfoto’s, nu nog even een terugblik op afgelopen week die echt bijzonder fijn was! De week was een beetje gekkig omdat Vic een dag met de gastouder heeft geruild waardoor ik hem op woensdag en donderdag thuis had in plaats van dinsdag en woensdag. Is toch een beetje vreemd als je ineens andere werkdagen hebt maar het is allemaal gelukt! Ik trapte de week af met een hele gezellige draaidag, zocht het ‘krijspaleis’ op met Vic en werkte vooral heel chill een paar dagen achter de computer, dat had ik gemist!

foto1

Maandag

Zoals ik al zei begon de week met een hele leuke draaidag. Eefje kwam namelijk langs en we namen twee video’s op, voor ons beide kanalen een. Ik vind filmen en koken met iemand anders altijd zo leuk en gezellig!

foto14

Voor haar kanaal maakten we een súper lekkere hartige groentetaart. De video staat inmiddels al online en kun je hier bekijken.

foto21

Dit was de aftermath van mijn video… Binnenkort komt hij online en ooohh, het is zo episch geworden.

foto20

Dinsdag

Dinsdag dook ik al vroeg de keuken in om te koken voor een samenwerking. Al enig idee wat dit is? Ik kan al wel vast verklappen dat ook dit gruwelijk lekker was.

foto2

De hond uitlaten was echt een straf afgelopen week, jemig wat was het koud. Als ik ballen had gehad waren ze eraf gevroren.

foto3

De rest van de dag spendeerde ik heerlijk op mijn kantoor. Het is zo’n fijne plek om te werken en ik heb die ‘computerdagen’ echt gemist! Ik heb niet zo vaak tijd meer om hele dagen recepten uit te werken en video’s te editen dus dit soort dagen zijn echt een traktatie.

foto4

De oven werd ook veel geprobeerd afgelopen week. Mijn oven van SMEG heeft diverse voorgeprogrammeerde programma’s en die werken verrassend goed! Zo chill!

foto5

Woensdag

Vic vond het nodig mijn mooie kommetje van Broste Copenhagen kapot te gooien. Nooo :( Eigen schuld, had ik hem maar niet binnen zijn bereik moeten neerzetten, dom dom. En dat vond hij ook, aan zijn blik te zien.

foto19

Ineens had meneer het door hoe hij uit een rietje moest drinken, haaaa – zo leuk! Een tuitbeker gebruikte hij al maar zo’n ding knoeit nogal en vind ik lastig om mee te nemen, gezien er geen afsluitbare dop op zit. Deze beker van HEMA (zelf gekocht) is ideaal.

foto6

Lunch preppings! Vriendinnetje Annemie kwam gezellig met kleine Nick op bezoek en ik maakte een lekkere lunch. Het kleine bakje was niet voor Vic hoor, no worries – die geef ik nog geen rauwe vis. Tim nam het de volgende dag mee naar zijn werk.

foto8

Kijk onze knappies nou eens zitten <3 Nick en Vic schelen precies 6 maanden. Lijkt nu nog zoveel maar is straks niets meer als ze ouder zijn natuurlijk. Lekkere kindjes.

foto18

Vic, sorry – woensdag stond echt compleet in het teken van mijn kind, heeft echt een mega sprong gemaakt en snapt ineens zoveel dingen. Hij speelt nu ook echt heel gericht en weet waar het balletje in moet etc. Heel leuk om te zien.

foto7

Maar het is nog steeds een boef. Oh, ik kreeg trouwens een paar keer de vraag waar zijn trui van is: Zara!

foto13

Donderdag

Wauw wat was de lucht mooi toen ik donderdagochtend de gordijnen open deed!

foto12

Vic was een dagje thuis en had teveel energie dus ik heb hem even laten razen bij Monkeytown. Het was er stikdruk maar hij heeft zicht onwijs vermaakt. En da’s het belangrijkste.

foto11

Foodpost van Leonidas, oh oh oh… Ik ben GEK op bonbons én paaseitjes, echt geef me een zak en in no-time is ‘ie leeg, en Leonidas is wel echt mijn favoriet. Ik heb me weten in te houden maar hoe lang dat nog gaat duren…

foto17

Knuffels met mijn kleintje. Hij is niet zo heel erg (meer) van het knuffelen maar nu hing hij gewoon een half uur op en rond me op de stoel, score!

foto10

Donderdagavond dook ik lekker op de bank met een paar afleveringen van The Blacklist. Ik heb de afgelopen week veel ’s avonds gewerkt dus dit was wel even fijn.

foto9

Vrijdag

Moest lachen om deze post die binnenkwam vrijdag, die was gericht aan de oude bewoners. Tim en ik zijn verre van gelovig dus ik keek wel even gek op toen er een gebedskalender in de bus werd gegooid, haha.

foto16

Ik had het ZO koud vrijdag dat ik maar mijn heel oncharmante maar warme crossfitsokken aan trok tijdens het werk. Ah well, was toch niemand thuis haha.

foto15

Ook vrijdag was weer een fijne werk dag. Ik werkt mijn to do lijst helemaal af en zette alles klaar zodat OMF voorzien is als ik een paar dagen weg ben.

foto23

Lunch bij de brasserie hier om de hoek. Was er al nieuwsgierig naar sinds we hier wonen, haha. Ik koos voor de wildsalade (met kip, kalkoen en eend). Was ok, niet fantastisch maar prima en vooral veel voor weinig.

foto22

Tim was ’s avonds de deur uit en ik vond het tijd om weer heerlijk te relaxen in bad. Met een aflevering van The Blacklist erbij deze keer. Ik ben helemaal bij met Amerika, booo. Nu moet ik iedere week wachten op een nieuwe aflevering.

foto24

Zaterdag

Zaterdag was echt zo’n regeldagje. Omdat ik gisteren naar Lissabon vertrok deden we vast het hele huishouden op zaterdagochtend. Daarna deden we de boodschappen en mede op aanraden van jullie kochten we het begin van ons Sonos systeem, ZO fijn! <3 Beneden hebben we nu de Sonos Play:5 en op mijn kantoor staat een Play:1.

foto27

Eind van de middag reden we naar Deventer voor een borrel met Tobi en Viv.

foto26

Daarna aten we een hapje bij Roasted. Vic ook, zoals je kan zien aan zijn megadikke volle buik hahaha. Mijn Michelinpoppetje.

foto25

Tegen 20.45u kroop ik nog even achter de computer om Sab’s Eetoverzicht, Week van OMF en de weekvlog af te maken. Ik neem de komende dagen mijn laptop namelijk een keer niet mee (is me nog nooit gebeurd dus ik ben benieuwd) en tja, dan moet je dus even doorwerken. Verder pakte ik ook de laatste spullen in. Altijd een gedoe met die kleine rot zakjes.

Sinds gisteren zit ik met vriendinnetje Nanda in Lissabon en hier zijn we nog tot en met woensdag. Donderdag ben ik weer de hele dag thuis en dan is Vic ook thuis omdat hij morgen naar de gastouder gaat, gezellig! Vrijdag is een normale werkdag en dan heb ik ongetwijfeld veel in te halen, dat is namelijk altijd het geval als ik een paar dagen weg ben geweest en zaterdag hebben Tim en ik datenight @ home, hij gaat voor me koken namelijk – zoveel zin in! Zondag gaan we uit eten met mijn ouders als bedankje voor het vele helpen bij onze verhuizing, dus ik ga vooral een hele gezellige week tegemoet. Jij hopelijk ook?

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Grappig dat je iets hebt gemaakt met oreo’s. Op de een of andere manier heb ik ook altijd het idee dat als je samenwerkt met een blogger, je vaak een quiality pleasure maakt. Geen idee of het klopt, maar dat beeld heb ik altijd. Enne maakt mij niet uit natuurlijk, kom maar op met al die lekkernijen.

  Over heel iets anders heb ik nog een vraag. Welk merk agenda heb jij? Want je kunt zo te zien mooie to do list maken. Ik heb zelf ook een busniss agenda met op de linkerpagina voor de helft een to do list en dat is echt ideaal.

  1. Sabine Author says:

   Ik ben sowieso van de guilty pleasures, dat ligt niet aan de samenwerking met een andere blogger haha! Vind het stiekem het allerleukst om slechte dingen te maken.

   Ik gebruik voor mijn to-dolists de Passion Planner. Deze gebruik ik echter niet als agenda, daar gebruik ik Google Agenda voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close