Week van OMF #18 – 2017

Hi! Ik zei het gisteren al even in Sab’s Eetoverzicht maar mijn zwangerschapsverlof is nu dus officieel voorbij. Aankomende week gaan we weer (flink) aan de bak en ik gok dat deze Week van OMF dan ook één van de laatsten is met een overkill aan babyfoto’s. Ik heb nog even optimaal genoten van mijn ukkie en hoewel ik dit de komende jaren natuurlijk ook gewoon ga doen, voelde het wel fijn om nog niet per se iets te moeten afgelopen week. We hebben flink wat afgeknuffeld en tijd samen doorgebracht dus sorry voor de niet-geïnteresseerden, deze Week van OMF bevat vooral veel foto’s van Vic. Overigens bevat dit weekoverzicht sowieso weer veel foto’s, na de eerste week inkomen ben ik inmiddels weer gewend om overal foto’s van te maken. Here we go! En oja P.S. thanks voor alle leuke reacties n.a.v. de ’terugkeer’ van de Week van OMF. Blijkbaar is het artikel gemist.

foto1 1

De boodschappen werden maandagochtend al vroeg bezorgd. Heerlijk dat je zelf een tijdvak kunt kiezen. Ik probeer het dan altijd zo vroeg mogelijk te doen, dan heb ik alles maar vast in huis!

foto2 1

Aan het eind van de ochtend kwam vriendinnetje Kevser op kraamvisite. Dit stond al twee keer eerder op de planning maar door omstandigheden konden beide keren niet doorgaan. Eindelijk kon ze nu met Vic knuffelen en ze bracht een lief cadeautje voor hem mee!

foto3 1

Mijn bestelling van Bol.com kwam binnen, ik bestelde van het weekend extra hydrofiele doeken. Je gelooft het niet maar zelfs met een volle lade vól hydrofiele doeken kwamen we nog tekort en grepen we wel eens mis. Nu niet meer dus.

foto4 1

Het was ongelofelijk kakweer en in plaats van met de wagen naar buiten te gaan om Senna uit te laten, hees ik Vic maar in draagzak. Ik lijk net weer zwanger zo, haha.

foto5 1

Maandagavond was het tijd voor de allereerste CrossFit training sinds de bevalling. Ik vond het best spannend en was redelijk zenuwachtig. Stom eigenlijk he? Ik doe het al zolang maar ik had natuurlijk geen idee hoe mijn lichaam zich zou houden. Ik moet zeggen: het viel me alles mee! Ik vertel er binnenkort meer over in een nieuwe #fitfoodmom update.

foto6 1

Dinsdagochtend: aan de arbeid terwijl Vic in z’n wipperd naast me zat.

foto7 1

Ik lunchte met wraps. Eentje met kipsaté, dat had ik nog over van het weekend, en eentje met omelet.

foto8 1

Zo schattig dit, zo ligt Vic het allerliefst: op zijn buik op mijn buik, armpjes ‘om mee heen’ en pamperkont de lucht in.

foto9 1

Ik sta met mijn aspergequiche in het magazine van COOP. Leuk!

Dinsdagavond gingen we op bezoek bij de mogelijke gastouder voor Vic. We twijfelden nog een beetje tussen gastouderopvang of de kinderopvang maar uiteindelijk zijn we voor de gastouder gegaan. We hadden zo’n goed en leuk gevoel bij haar, we kenden haar al én ze woont letterlijk twee straten verder – ideaal dus. Vanaf begin juni gaat Vic op donderdag en vrijdag naar de gastouder. Dit zijn dan mijn vaste video- en afsprakendagen voor OMF.

foto10 1

Favoriete bezigheid in de ochtend: nog even knuffelen in bed en met een beetje mazzel slaapt ukkie dan door als ik hem van me af laat glijden en kan ik me even gauw klaarmaken. 4 van de 5 doordeweekse dagen gaat dat vlekkeloos.

foto11 1

Hi knappie! <3

foto12 1

Ook fijn dat meneertje ’s ochtends redelijk goed gehumeurd is waardoor ik ongestoord mijn ontbijt kan eten terwijl ik hem in z’n wipperd heen en weer wip.

foto13 1

Ik dook de keuken in om een gezonde cake te bakken en vond het einderesultaat verrassend lekker! Ik film het recept binnenkort voor jullie.

foto14 1

Nog veel te vroeg want hij is nog lang niet jarig, maar ik kreeg ook alvast het verjaardagscadeau voor mijn pap binnen. We gaan samen naar Queen en Adam Lambert in november. WAAAAH zóveel zin in – niet normaal.

foto15 1

Woensdagmiddag was ik een poos op pad met de kinderwagen. Eerst naar het pleintje om pampers (die waren in de aanbieding bij Albert Heijn) en voeding te halen voor Vic. Daarna liet ik Senna uit…

foto16 1

…en vervolgens liep ik nog naar de aspergesteker voor verse witte asperges. JUM! In het winkeltje hadden ze nog veel meer lekkere dingen trouwens. Note to self: vaker heen lopen.

foto17 1

Voor een uitgebreide lunch heb ik tegenwoordig helaas niet zoveel tijd meer dus ik zit er nog wel eens zo bij. Crackers, pot pindakaas, smeerkaas of filet americain en dippen/smeren maar.

foto18 1

Terwijl Vic op bed lag (unicum, daar zijn we overdag namelijk nog niet zo goed in – lees: hij heeft daar nooit zin in) filmde ik gauw een nieuw recept voor OMF.

foto19 1

En ’s avonds was het weer tijd voor een CrossFit workout. Héftig maar ik vind het fijn dat mijn lichaam het zo goed doet. Had ik niet verwacht!

foto20 1

Outfit of the day. Een modeblogger zal ik nooit worden.

foto21

De donderdag en vrijdag had ik volledig gereserveerd voor Vic. Die laatste verlofdagen wilde ik nog extra veel knuffelen en genieten van het niet per se iets moeten doen. Ik deed hem uitgebreid in bad…

foto22

… en dook daarna op de bank voor Masterchef Australia. Ik had even gemist dat het weer was begonnen dus ik heb flink gebingewatched de afgelopen dagen.

foto23

Foodpost! Nieuwe fruitijsjes van N’ICE in de smaak Appel- Citroen. Heb nog niet geproefd maar zal ongetwijfeld lekker zijn.

foto24

Knuffels all day, every day.

foto25

Vrijdag was ik jarig, 27 ben ik geworden. Van Tim kreeg ik dit prachtige kettinkje met de letter ‘V’ van het merk Heart to get. Zo blij mee.

foto26

Mijn ouders, schoonmoeder en oma kwamen op visite overdag maar verder was het rustig. Ik vier mijn verjaardag eind deze maand en Tim moest ook gewoon werken vrijdag. Het was dus niet zo’n bijzondere dag. Tussen de bedrijven door keek ik gewoon weer Masterchef. Heerlijk hoor, iedere dag weer een nieuwe (lange!) aflevering.

foto27

Vic kan inmiddels lachen en dat wordt ook steeds uitgebreider. Geluid erbij af en toe en vrijdag spartelde hij van zelfs het lachen. Zó schattig en ik lig zelf ook altijd in een deuk dan. Heerlijk tandloos bekkie.

foto28

Toen Tim thuis kwam uit zijn werk zijn we naar Lepeltje Lepeltje gegaan en daarna dook ik nog even op de bank met Belle & het Beest. De echte tekenfilm, in het Nederlands. Ik hoop binnenkort de nieuwe film te zien dus dit was een beetje ter voorbereiding.

foto29

De dag begon zaterdag niet al te best. Huilerige baby, rommelige nacht – pfoe. Gelukkig kreeg ik van mijn ouders een kleurrijk bosje bloemen de dag ervoor…

foto30

… en haalden we op de markt verse croissantjes om mee te brunchen. Jum!

foto31

Eén van de Libbey glazen die ik cadeau kreeg op mijn verjaardag had een grote barst. Bleh, die moeten we dus even ruilen.

foto32

Eindelijk weer even Lente! <3

foto33

Terwijl ik het huis schoonmaakte kwam er foodpost binnen, een kookboek met alleen maar pindakaasrecepten. Woah! Review volgt.

foto34

De rest van de middag ging ik aan het werk. Dit is voor mij momenteel het makkelijkste als Tim thuis is om op Vic te letten.

foto35

Gisteren (zondag) was zo’n hectische dag. Vanaf het moment dat we ’s ochtends opstonden tot ik ’s avonds naar bed ging ben ik bezig geweest. Niet bepaald een weekend om in bij te komen nee. Eén van de dingen die we deden waren al deze plankjes in de keuken leeghalen. We krijgen deze week een héle toffe wijnkast en die komt hiervoor in de plek te staan. Van de hele restyling heb ik foto’s gemaakt en maak ik foto’s, dat volgt dus nog in een artikel.

foto36

Aangezien we toch bezig waren met het gereedschap hingen we direct één van de plankjes op Vic zijn kamer en hingen we ook de twee schilderijtjes op. De ‘mobiel’ in het midden hing al maar die haal ik denk ik nog weg. Vind het anders best druk zo.

foto37

Gauw nog even boodschappen doen..

foto38

… want om half drie had ik afgesproken met vriendinnetje Nanda op Lepeltje Lepeltje. Traditie.

foto39

Na het eten dook ik nog even de keuken in om alles voor te bereiden voor vandaag. Het is de bedoeling dat ik 6 video’s film, dus een goede voorbereiding is het halve werk.

foto40

Klaaaar! Lang leve een mega voorraad aan tupperware bakjes, haha. Ik was uiteindelijk om half 10 klaar met preppen en daarna ging ik nog even achter de computer zitten om dit weekoverzicht af te maken. Wat een dag, pff.

Aankomende week wordt een leuke en drukke week, er staat eigenlijk iedere dag wel iets op de planning. Op het moment dat jullie dit lezen is Vic bij oma zodat ik vandaag even een zooi video’s kan filmen. Mijn voorraadje was op dus dat werd de hoogste tijd. Morgen moet ik met Vic naar het gemeentehuis om een paspoort voor hem aan te vragen en woensdag zitten Tim en ik bij de tattooshop voor nieuwe inkt. Donderdag mag ik mijn nieuwe auto ophalen, jaaaaaa!!! en vrijdag ben ik bij IKEA in Delft voor weer een eerste opdracht buiten de deur sinds mijn bevalling. Zin in deze week! Hopelijk wordt het weer net zo mooi als dit weekend, dat zou het allemaal nog leuker maken.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Oeh wat een leuke hydrofiele doeken heb je besteld! Ik heb er echt nog maar een paar, dus die komen op mijn lijstje!

 2. Joyce - LemonyLifeNL says:

  Ah een weekoverzicht met veel foto’s van Vic is helemaal niet erg hoor haha, wat een schatje is het! Die foto waar hij zo aan het lachen is, is echt heerlijk! Wat een leuke hydrofiel doeken trouwens!

 3. Nicole says:

  Haha wat grappig om mijn eigen foto dan bij de laatste reacties te zien in een foto in jou overzicht ;) Ik heb de week van OMF echt gemist. Vind al die babyspam helemaal niet erg, het is zo’n schatje ;) Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe tatoeages, iets met Vic misschien?

  1. Sabine Author says:

   Haha, dat is altijd gek om te zien he! En klopt ja, onze tatoeages hebben te maken met Vic ;) Ik deel een fotootje volgende week.

 4. Bertine says:

  oh wat heerlijk he, als ze kunnen lachen! goed bezig hoor, met het maken van zoveel video’s op 1 dag! Oh en Veerle wilde tot 2 weken geleden ook niet in haar eigen bed slapen overdag… tot ik de puckababy aan heb geschaft! nu wil ze opeens wel!

 5. Henrike says:

  Altijd leuk die weekoverzichten, blij dat het terug is….maar Masterchef australia nieuwe afleveringen??? WAAR??? ik neem wel de herhaling op sbs6 op van seizoen 6…maar andere kan ik niet vinden :'( …. Tell me…. (L) Masterchef

  1. Sabine Author says:

   Ik volg het met Australië samen! Dus ik download de afleveringen.

 6. Kevser says:

  Moooooh, echt doodgaan hoor dat lachje van Vic

 7. Daniëlle says:

  Zo lief als ze gaan lachen! Heerlijk!
  Verder leuk om weer je weekoverzichten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close