De week van OMF #48

Hurraaaaaaay! Op het moment dat jullie dit lezen ben ik officieel fulltime Zelfstandig Ondernemer, fulltime blogger en ben ik werknemer af. Afgelopen vrijdag draaide ik mijn allerlaatste dienst in het hotel. Ik lever deze week nog even mijn werkkleding in maar that’s it! Héérlijk. Hoewel de aankomende weken totaal niet rustig zijn in verband met de voorbereidingen op de feestdagen, is het wel een stuk rustiger in mijn hoofd. Fulltime bezig kunnen gaan met hetgeen ik écht leuk vind. Yes! Maar goed, laten we eerst nog even terugkijken op de afgelopen week in deze editie van De week van OMF!

Maandag

Ik maakte maandag helemaal niet zoveel foto’s. ’s Ochtends werkte ik gewoon. Ik schreef wat artikelen, werkte mails weg en schreef een aantal voorstellen.

foto1

Iets voor twaalven fietste ik naar Kevser om te lunchen! Ze had een aantal heerlijk Turkse hapjes gemaakt, zoooo lekker! Kevser ken ik in eerste instantie via internet (social media enzo), maar ze woont hier om te hoek. Veel gekletst en gelachen en heerlijk gegeten <3

foto2

EN! Ze had mijn Chocolade Fudgetaart gemaakt. Zoooo lekker!

foto3

Rond 15.00 uur was ik weer thuis en werkte ik weer wat verder. Na het avondeten gingen we CrossFitten.

Dinsdag

foto4

Poeh, vroeg dag op de dinsdag. Er zat zelfs ijs op de ramen van de auto! Om 06.15 uur reed ik naar Deventer voor mijn allerlaatste ochtenddienst in het hotel. Dat vroege opstaan ga ik niet missen.

foto5

Eenmaal thuis ging ik aan de slag met een leuk experiment voor OMF: eenpanspasta, maar dan letterlijk. Recept volgt over een paar weken, maar het was in ieder geval een succes!

Woensdag

foto6

YES! Woensdag had ik een volle thuiswerkdag voor de boeg, heel fijn. Ik fietste eerst even naar de supermarkt voor wat inkoopjes en ging daarna aan de slag. Ik maakte mijn Chocolade Fudgetaart voor één van Tims collega’s die afgelopen week afscheid nam.

foto7

En daarna ging ik aan de slag met het maken van een chocoladeletter. NAILED IT! Recept komt aankomende donderdag op OMF.

foto8

De vernieuwde Elle Eten werd door de brievenbus gemikt, wat een pareltje.

foto9

Setting voor foodfotografie voorbereiden…

foto10

De eettafel is complete chaos op zo’n thuiswerkdag. MacBook, ondergrondjes voor foto’s, daglichtlamp, fotosetting, notitieboek. Waaah!

foto11

Na het avondeten reden Tim en ik naar Piet Zoomers. Omdat hij nu veel onderweg gaat zijn voor afspraken moest ‘ie nieuwe pakken kopen. Geen probleem hoor, ik vind het niet erg om mijn knappe man in pak te zien. Gelukkig is ‘ie geslaagd!

Donderdag

foto12

Ik stapte donderdag weer eens in de auto richting Amsterdam. Ik had een afspraak bij een PR-bureau voor een mogelijke samenwerking.

foto13

Eenmaal thuis zat deze dame mij op te wachten. Berner Sennen honden staan erom bekend veel met hun poten te maaien. Zoals je ziet is ze een echte rashond.

foto14

’s Avonds trok ik warme hockeysokken over mijn sportlegging aan voordat ik ging CrossFitten, het was zo koud!

foto15

Toen we thuiskwamen om 19.00 uur moesten we nog eten en ik maakte weer een gerechtje voor Kerst!

De rest van de avond hebben we de laatste Harry Potter film gekeken. #fangirl.

Vrijdag

foto16

Voor Tim was het een spannende dag vrijdag, we mochten namelijk zijn nieuwe auto ophalen! Het is een auto van de zaak omdat ‘ie elke week wel een paar keer het land door moet. En net op deze dag ging onze eigen auto weer kapot… Grr.

foto17

’s Avonds werkte ik mijn allerlaatste dienst in het hotel. Eén van mijn allerliefste collega’s had dit op de deur gehangen, aaahw!

foto18

En ze hadden een cadeaupakketje voor samengesteld, heel lief! Het was gek om de laatste dienst te draaien, vooral  heel dubbel! Enerzijds zorgt het voor een heel hoop rust in mijn hoofd en heb ik veel meer tijd voor OMF, anderzijds heb ik het wel altijd heel gezellig gehad in het hotel en ga ik de collega’s wel missen. Gelukkig kan ik altijd nog een keertje langs!

Zaterdag

foto19

Het was een andere zaterdag dan normaal want nadat we ’s ochtends Senna hadden weggebracht reden Tim en ik door naar het nieuwe Van der Valk hotel in Veenendaal om te gaan proefslapen! Om 11.00 uur werden we verwacht voor aanvang van het dagprogramma. Ik was al onder de indruk van de wasbakken in de toiletten, wauw!

foto20

Het hele hotel is modern maar landelijk aangekleed. Veel hout en aardekleuren maar strakke vormen en mooie lampen.

foto21

En die details! Kijk dit prachtige tafelblad <3

foto22

Kijkje in de keuken, altijd leuk!

foto23

En dit was de kamer, deze zal ik later nog beter aan jullie laten zien. We verbleven in een Deluxe kamer en hadden daarom een groot tweepersoonsbad. Zo relaxt!

foto24

’s Middags deden we een Solextour, zo tof!

foto25

En vervolgens streken we neer in de bar bij de haard om nog wat te werken. Ik kan slechtere plekken verzinnen.

’s Avonds mochten we dineren in het restaurant, maar daarover heb je gisteren al kunnen lezen.

Zondag

foto26

Hotelontbijtjes zijn the best! Het ontbijtbuffet bij Van der Valk was zó uitgebreid en vers.

foto27

Na het uitchecken reden we door naar de Primark in Arnhem, ik had namelijk nog wat truien nodig om de aankomende winter door te komen. Ik vond er drie waaronder deze übertoffe sweater van Harry Potter. Ik had al een shirt, nu ook een bordeaux rode sweater. Vind ik leuk!

foto28

De rest van de dag relaxte ik in mijn nieuwe fluffy pyjamabroek die ik ook bij Primark kocht. Heerlijk.

Aankomende week is mijn eerste echte fulltime blogger week, jaaa! Ik heb genoeg te doen. Vandaag shoot ik video’s voor de aankomende weken en morgen heb ik een foodfotografie workshop in Amsterdam. Als alles goed gaat verblijf ik morgennacht in een hotel in Amsterdam want woensdagochtend moet ik al vroeg in de kookstudio van Dille & Kamille zijn voor iets heel leuks. Maar daarover horen (en zien!) jullie later meer. In ieder geval ben ik daar woensdag de hele dag dus ik heb donderdag en vrijdag om recepten uit te werken, wat kerstgerechten te koken en artikelen af te maken die nog liggen. Zaterdag gaan Tim en ik namelijk naar Dusseldorf op uitnodiging van Weekendjeweg.nl om daar de Kerstmarkt te bezoeken!  Genoeg te doen dus.

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. Rosanne says:

  Ahhh wat gaaf. Veel succes met je nieuwe werk als fulltime blogger!

 2. Margot says:

  Die chocoladeletter ziet er goed uit zeg! En geniet van je eerste week fulltime bloggen!

 3. Eline says:

  Geniet van je eerste week als fulltime blogger! Het is je gegund :)

 4. Nicole says:

  Wat een leuke week ga je tegemoet!

 5. Marijke says:

  Die chocoladeletter ziet er echt overheerlijk uit! Wij plannen om kerstavond in Harry Potter-stijl te doen. We willen een buffet maken met oa chocoladekikkers en boterbier etc… maar we moeten de films nog eens herbekijken en de boeken opnieuw lezen voor nieuwe kookinspiratie (ook voor hoofdgerechten). Voor een hardcore die-hard fan als jij misschien ook wel eens een leuk idee ;-)

  1. Sabine Author says:

   Haha wat stoer! En een goed idee, ik schrijf hem op. Dankjewel!

 6. Julie Hapjesprincess says:

  Wat leuk!!!! Proficiat met je ondernemerschap.
  Waar haal je die mooie ondergrondjes voor foto’s?

  1. Sabine Author says:

   Gekocht bij Swanky Prints via Etsy.com! :)

 7. Diana says:

  Gefeliciteerd en succes met het fulltime bloggen!
  Die chocoladeletter ziet er verrukkelijk uit, prachtig!

 8. Kayleigh | Con leche says:

  Ooeee die Zweinstein trui, super tof! Wat heerlijk ook dat je je nu fulltime kunt richten op je grote passie, heel gaaf dat je dit doet! Een hele fijne week gewenst, maar dat gaat wel lukken zo te lezen.

 9. Marja says:

  Gefeliciteerd met het full time blogger zijn en een superleuke eerste week toegewenst! Enneh…..supergaaf die sweater van Zweinstein! Ik ben gewoon jaloers op je!
  Een hele fijne week gewenst en groetjes van Marja. :-)

 10. Ik ben heel benieuwd naar die eenpanspasta! En dat hotel ziet er echt heel mooi uit

 11. Linda Delichef says:

  Het ziet eruit als een fijne week en ook je aankomende week klinkt erg goed. Gefeliciteerd met je start als fulltime blogger! Heel tof dat je die beslissing hebt durven nemen.

 12. Kevser says:

  Jaaa, whoehoeeee! Van harte!!! Je bent een topper, geníet van alle tijd die je nu hebt voor OMF! Het is je gegund! Enneeeh: die taart. Die maak ik dit weekend opnieuw voor de verjaardag van m’n broer denk ik:’D Het viel ontzettend goed in de smaak!! Thanks again=D

  1. Sabine Author says:

   Chocolate Fudgecake… never enough! ;)

 13. Annika says:

  Wat een droom! Gefeliciteerd en veel succes!

 14. wendy says:

  Afscheid nemen is hele vaak een dubbel gevoel maar wel lekker dat je nu alle tijd hebt voor je blog. Ik ben erorm benieuwd wat je van de kerstmarkt vind. Ik ga het wekens van 13/14de met mijn vriend daarheen :)

  1. Sabine Author says:

   Ik ben ook heel benieuwd. Jij alvast veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close