Week van OMF #47-2022

Week 47 is voorbij, jongens… nog een paar weken en het jaar is om. Hoe snel is dat gegaan! Voor mijn gevoel vlóóg het jaar echt voorbij.

Zoals gebruikelijk bevind ik me momenteel lekker in de feestdagendrukte. Gelukkig had ik hier rekening mee gehouden en kom ik dus niet al teveel in de knoei met mijn planning, maar het vergt hier en daar wel wat aanpassingen.

Zo moest ik op mijn mamadag toch echt even de keuken in voor een recept, maar had ik wél hele goede hulp met foto’s maken. Ook vrijdag zat ik de hele dag op kantoor in plaats van in de studieboeken. Die studieboeken toverde ik iedere avond naar voren in verband met het leren voor een examen.

Maandag

Mijn week begon in de keuken met het maken van onder nadere het exclusieve nieuwsbrief recept.

Van de gastouder kreeg ik ondertussen deze leuke foto. Cody vermaakte zich op en top bij Intratuin met al die kerstversiering.

Ik had een méga productieve maandag. Voor mijn gevoel kreeg ik zo veel gedaan en dat voelt echt FIJN.

Zoals ik al zei dook in maandagavond mijn studieboeken in. Ik ben aan het leren voor een examen, die is aankomende zaterdag, dus dan hou ik altijd een ‘leermarathon’: 2 weken lang iedere avond leren.

Dinsdag

Kookdag nummer 2, de eerste gerechten voor januari stonden op de planning.

Mijn oude vertrouwde camera die al 8 jaar meeging begon het écht te begeven, dus ik ging ’s middags op zoek naar een nieuwe.

We zijn achter de schermen enorm druk met het optimaliseren van de website, dus ik breng vooral ook heel veel uur achter de laptop/pc door. Jij merkt als lezer niet bijzonder veel van de optimalisatie, maar ik wel.

GRUWELIJK lekkere foodpost van Werther’s: popcorn met karamel. We hebben de variant met pretzel al even eigen gemaakt en bohh… misselijkmakend lekke rhoor.

Dinsdagavond ging ik padellen met mijn moeder; daarna las ik in bed nog even de leerstof door die ik de avond ervoor had geleerd.

Woensdag

Mamadag! Ik was de hele dag alleen met Cody, Vic had ’s middags een kinderfeestje. En hoi poes.

Voor een campagne moest ik woensdagmiddag de keuken in, maar gelukkig had ik hulp van Cody die heel graag foto’s wilde maken. Ideaal.

Van BATU Kombucha kreeg ik een wel heel speciale fles kombucha binnen. met bladgoud! Wauw.

En YES, mijn nieuwe camera werd bezorgd. Ik had alleen geen tijd meer om die te testen afgelopen week, dus dat moet ik deze week maar doen.

Just keep studying, just keep studying…

Donderdag

Donderdag werkte ik de hele dag bij Hashtag Workmode op kantoor. Levensgevaarlijk met kerstkransjes op tafel.

Ik heb alleen maar achter de computer gezeten en ontzettend veel bergen werk gezet. Op zulke dagen ligt mijn telefoon vooral naast me en ben ik weinig bezig met het maken van foto’s.

Vrijdag

Alsof ik niet ben weggeweest he? Haha! Ik besloot vrijdag ook de hele dag naar kantoor te gaan. Normaal gesproken werk ik op vrijdag een paar uur thuis en ga ik daarna studeren, maar met de huidige drukte vond ik het qua ruimte in mijn hoofd wel fijn om nog wat werk te verzetten.

Mijn eerste oogst sinaasappel van Llaurat kwam binnen. Afkomstig van mijn geadopteerde sinaasappelboom; hoe leuk is dat!

Helemaal blij met dit knusse plekje.

Weekend

Zaterdag was schilderdag. Ik was alleen met de jongens en ‘moest’ de slaapkamer nog af verven. Dat heb ik gedaan – zó blij mee het eindresultaat.

Zaterdagavond was het schoenzet moment, de laatste keer dit jaar. Tijd om de kinderen te foppen.

Gisteren startte de dag met een wandeling met mijn moeder; daarna hadden we afgesproken met vrienden om te gaan bowlen bij Zero055. Daar zijn meer dingen te doen trouwens, leuke tip als je wat grotere kinderen hebt ook. Heel gezellig was het.

Aankomende week heb ik vooral heel veel afspraken, eigenlijk ben ik iedere dag wel onder de pannen. Dat komt niet vaak voor, zeker niet in deze tijd van het jaar.

Alleen donderdag lijkt vooralsnog een normale werkdag te worden waarop ik ook de keuken in kan duiken.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close