De week van OMF #35

*Veegt voorhoofd af* Ik had de hele week het idee dat ik een beetje achter de feiten aan liep. In het begin van de week was de planning nog wel ok, ik moest veel schrijven voor OMF en nog een aantal afspraken doen, maar naar mate de week vorderde kwamen er steeds meer last-minute dingen bij. Tel daarbij op dat het weekend ook al volgepropt zat met activiteiten en tijd werd ineens wel heel schaars. Voor het eerst in weken werkte ik dan ook weer avonden door en waren de werkdagen echt weer heel erg lang. Maar ja, je moet wat met een paar trips voor de boeg! Deze editie van De week van OMF bevat dan ook vooral werkgerelateerde foto’s.

Maandag

foto1

Rise and shine! Ik begon de week lekker met een workout CrossFit. Mijn box geeft vier keer in de week ook ’s ochtends les en stiekem vind ik dat nog veel fijner dan ’s avonds sporten. Zeker wanneer je met een nieuwe week begint.

foto2

Ontbijten deed ik lekker licht met een eiwitshake van Body & Fitshop. Ik bestelde laatst een proefbox met daarin twaalf verschillende sachets, ik vind het namelijk wel lekker om niet altijd dezelfde smaak te drinken. Dit was Nutella-hazelnoot.

foto3

Oh yes, dat ging heel goed!

Om 14.00 uur vertrok ik naar het hotel om een paar uurtjes te gaan werken. Voor die tijd besteedde ik vrijwel iedere minuut voor mijn MacBook. Doel van deze week: zo ver mogelijk vooruit schrijven zodat ik na mijn perstrip van deze week niet direct weer keihard hoef te buffelen.

foto4

Kusje? Senna en Dino kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Soms zien we de een de ander gewoon wassen, lol! Charlie moet nog niet zoveel van Senna hebben.

Dinsdag

foto5

Omdat ik een drukke weekplanning had aten we vrij makkelijk de afgelopen week. Dinsdagochtend zette ik de slowcooker vast aan om sinds lange tijd weer eens hachee te maken. Het huis rook helemaal herfstig, ideaal op zo’n druilerige dag.

foto6

Ik moest nog wat boodschapjes doen ’s ochtends en hopte ook even langs de Action om wat dingen te halen. Op YouTube kom ik wel eens hele Action shoplogs tegen, hilarisch. Zoveel koop ik er eigenlijk nooit, ik ga er alleen heen als ik iets nodig heb.

foto7

En voor de rest van de dag was dit mijn uitzicht weer. Tikkerdetik.

foto8

Deze portemonnee scoorde ik trouwens voor een prikkie bij Action. Ik vond hem te leuk om te laten liggen. Kostte me niet meer dan twee euro geloof ik.

foto9

Ook zette ik de iPad helemaal vol met boeken, series en films zodat ik tijdens de vlucht naar Bangkok genoeg te doen zou hebben. Ik zit zo’n 12 uur in het vliegtuig dus ik moet mezelf wel kunnen vermaken. Stiekem hoop ik dat er wifi in het vliegtuig aanwezig is, kan ik gewoon aan het werk.

foto10

’s Avonds werkte ik nog even verder maar wel op de bank. Overdag ben ik productiever wanneer ik boven op mijn kantoor of aan de eettafel zit, ’s avonds mag het wel iets meer ontspannen vind ik. Het boek dat je op de foto ziet is trouwens het nieuwste kookboek van Matt Preston. Aankomende week volgt de review!

Woensdag

Na een ochtenddienst in het hotel (of nouja, ik werkte van 06.45 uur tot 11.30 uur) wachtte ik tevergeefs op het telefonische spreekuur van de huisarts. Belachelijk, dan plan je een afspraak in maar word je gewoon niet gebeld. Snap ik niet. Ik ging dus maar boodschappen doen, aangezien die ook nog gedaan moesten worden.

foto11

En vervolgens nam ik een video op! Deze zien jullie morgenmiddag.

foto12

En ik ging direct maar aan de slag met het editten. Ik editte voor het eerst een video met Final Cut Pro X. Normaliter deed ik dit altijd met iMovie maar ik merkte dat ik daar zo langzaamaan toch teveel werd beperkt. Final Cut Pro is een professioneel programma en dus verdiepte ik me daarin. Ik ben benieuwd of jullie verschil merken morgen.

foto13

Na het avondeten was het weer tijd om te CrossFitten en naderhand dronk ik uiteraard een eiwitshake om het spierherstel wat te bevorderen. Coconut Icecream was de smaak, lekker fris!

foto14

Ik moes er toch echt nog even aan geloven dus om 21.00 uur kroop ik nog achter mijn laptop om de afspraken van donderdag voor te bereiden.

foto15

Senna had haar vorige bot alweer opgekauwd en we hadden alleen dit GIGANTISCHE apparaat nog likken. Hoe ze kijkt ook ‘wat moet ik hier nou weer mee?’.

Donderdag

Donderdagochtend hielp ik een uurtje in het hotel om de ergste drukte een beetje weg te werken. Om 09.00 uur was ik alweer thuis en ging ik aan het werk.

foto16

Hallo treinstation, dat is lang geleden! De laatste tijd ging ik vooral met de auto naar Amsterdam, maar nu pakte ik weer een keer de trein. Sinds we zijn verhuisd wonen we heel dicht bij één van de treinstations van Apeldoorn, dus ik kon er lopend heen. Wat een luxe!

Ik had ’s middags eerst een afspraak met mijn mediabureau Adfactor bij The Oyster Club in Amsterdam. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt.

foto17

Vervolgens met de bus naar de volgende bestemming: restaurant Hosokawa voor een sushiworkshop met Lassie! Binnenkort meer hierover.

Na het event streek ik met foodiefriends Brenda, Francesca en Pauline nog even neer op een terras om bij te kletsen. Touristtrap alert: we gingen zitten bij het Hardrock Café en betaalden ons natuurlijk scheel aan de drankjes.

foto18

Rond 19.00 uur zat ik weer in de trein, op naar huis!

foto19

Stoeieeeeen!

Vrijdag

foto20

Ik stond tegelijk met Tim op om 07.00 uur vrijdag zodat ik al vroeg aan het werk kon. First thing: gemaakte afspraken van donderdag uitwerken en op de mail zetten.

foto21

En daarna: CROSSFIT! Yes, de drie keer heb ik weer gehaald deze week. Bevalt me prima trouwens, drie keer in de week CrossFitten en na iedere workout een dag rust. Van een collegaatje kreeg ik overigens de tip om Yoga te gaan doen om de spieren die je tijdens de krachttraining stram makt weer op te rekken. Wat een goed idee! Als ik terugkom uit Thailand ga ik dat denk ik eens proberen.

foto22

De rest van de dag besteedde ik, hoe verrassend, weer achter mijn laptop om te werken. De pakketbezorger kwam dit toffe pakketje bezorgen met toffe retro koffieblikken.

foto23

Kopje verse groentesoep bij de lunch. Hmm!

foto27Het leek er niet echt weer voor maar als het droog is kun je prima buitenzitten! Openhaardje, kussens, kleedjes. Zo fijn!

foto26Kijk hoe goed ‘ie het doet!

foto25Ken en Annemie kwamen langs en de hele avond hebben we gezellig buiten het vuur geborreld. Ik hou van zulke avonden!

Zaterdag

foto24Zaterdag moest ik van 11.00 – 15.00 uur werken in het hotel maar voor die tijd pakte ik al wat spulletjes bij elkaar voor Thailand.

foto28Eenmaal thuis van het werk lag het boek van de chicks Nina en Elise op me te wachten, wat een geweldig mooi kookboek is het geworden! Aankomende woensdag wordt het boek officieel gelanceerd, zeker kopen dan hoor!

foto29Zaterdagavond was het datenight met mijn meneer. Sinds tijden dronk ik weer eens een cocktail, mijn favoriet: Sex on the Beach. Jumm.

foto30En daarna gingen we naar de premiere van Chef bij het Openlucht Festival in Apeldoorn. Ge-wel-di-ge film, ik heb van begin tot eind genoten. Een must see voor iedere foodie.

Om 01.00 uur waren we uiteindelijk weer thuis.

Zondag

foto32

Gisteren ging de wekker op tijd, de clubkampioenschappen bij onze CrossFit box vonden plaats en Tim en ik hadden beloofd om te filmen en fotograferen.

foto33Helaas moesten we op tijd weg want we hadden nog zóveel te doen. Onder andere deze super oude iPod voorzien van wat liedjes. Ik neem hem mee in het vliegtuig om de batterij van mijn telefoon te sparen. Deze iPod is een iPod Nano eerste generatie met een opslag van 1GB haha! Hij werkt nog prima.

foto34Om half vier gauw in de auto naar mijn ouders, we brachten ze weg naar Schiphol en aten in hun hotel met zijn vieren ter ere van mijn vaders verjaardag. Mijn ouders zijn vandaag voor een maand naar Bali vertrokken en pappa is morgen jarig. Omdat zowel zij als ik dan in het vliegtuig zitten, vierden we het gisteren. Erg lekker gegeten en het was gezellig.

Morgen vertrek ik naar Thailand voor een perstrip van een week! Op jullie verzoek en omdat ik het zelf heel leuk vind heb ik besloten om vanaf daar weer te bloggen. In verband met het tijdsverschil en de reistijden komen de Snapshot Diary’s wel wat later online. Aankomende vrijdag om 14.00 uur verschijnt de eerste Snapshot Diary vanuit Thailand op OMF – mits het allemaal lukt met de Wifi – en dit is dan het verslag van woensdag 3 september. Er zit dus twee dagen ‘vertraging’ in. Snappen jullie hem nog?

Ik ben de komende week wel gewoon online. Ik lees jullie comments, ben actief op social media en de blog blijft gewoon lekker doorgaan uiteraard, het kan alleen zijn dat ik wat later reageer op alles. In Thailand is het immers zes uur later dan hier.

Tot snel en een fijne week!

Join the Conversation

 1. Nadia says:

  Oh wat fijn, zo in de tuin! Morgen al naar Thailand, cool! Veel plezier!

 2. Marije says:

  Wat heerlijk dat je morgen al naar Thailand gaat! Even lekker opwarmen na die belachelijk koude week vorige week! Geniet ervan. Ik kijk uit naar je verslagen.

 3. De Beautykoffer says:

  Heel veel plezier in Thailand! X

 4. MySimplySpecial says:

  Wat leuk zo’n openlucht bioscoopje! En Chef is inderdaad erg leuk.

 5. Mirjam says:

  Heel veel plezier daar en geniet ervan! Leuk om met jou mee te “reizen” :-)

 6. Roxanne says:

  Oh lekker, naar Thailand! Ik ben trouwens wel benieuwd naar het kookboek

 7. Petra says:

  Ik ben benieuwd naar die eiwitshakes! Welke vind jij t lekkerst? Of zijn ze stiekem allemaal vies en is de een net wat beter dan de ander?
  Ik ben hier eigenlijk wel heel benieuwd naar, gezien ik 3 keer per week zware krachttraining doe (HIIT/Bodypump) en ook denk dat eiwitshakes me zouden kunnen helpen met spieropbouw maar er gewoon een algemene aversie voor heb.

 8. CurlsCulinair says:

  Geniet ervan in Thailand! Ik volg je blog al een hele tijd, werd wel eens tijd voor een reactie;-). Chef lijkt me idd een topfilm. Dit weekend maar eens heen. Ben benieuwd naar je blogs vanuit Thailand.
  Groetjes, Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close