Week van OMF #30-2018

Wat een héérlijke week heb ik achter de rug. Mag ook wel even gezegd worden toch? Onze gastouder is afgelopen week op vakantie gegaan en dat betekent dat zowel Vic zijn vakantie als mijn ‘semi-vakantie’ ook zijn ingegaan. Vic is wat meer thuis en ik had voorafgaand aan deze weken met mezelf afgesproken dat de momenten dat hij thuis is echt voor ons samen zijn. Alleen werken als hij op bed ligt dus of als hij bij de oppas is en verder alleen maar leuke dingen doen. Heerlijk vind ik het. Ik maakte me van tevoren best wel een beetje ‘zorgen’ over dit hele schema. Je bent na een jaar toch echt wel gewend en gehecht aan werkdagen en ik heb ze simpelweg ook gewoon nodig. Gelukkig is het zomer en betekent dit ook dat het qua werk een stuk rustiger is. Ik kom dan ook prima rond met minder werkuren en heb alle tijd om met Vic door te brengen. Ik word dan ook weer instant vrolijk bij het kijken naar deze Week van OMF.

foto1 4

Maandag

Ik begon de week met een flinke workout. Ik bracht Vic met de fiets naar de gastouder voor de laatste dag (15 min fietsen), fietste door naar de Barbell Club (30 min fietsen), deed daar een workout van een uur en fietste vervolgens weer naar huis (35 min fietsen). Lekker sportief dus, heerlijk.

foto2 4

In de middag had ik twee afspraken met twee hele leuke meiden: Charlotte en Wendy. Ik praatte met hen over het laten groeien van je blog, de zakelijke kant etc. Heel gezellig en fijn om hen een beetje op weg te kunnen helpen.

foto5 3

Ik haalde Vic iets eerder op bij de gastouder en zette hem nog even in het badje buiten om te spelen. Hij is zo’n waterrat!

foto6 4

De boodschappen werden bezorgd en daar zaten ook deze grúwelijk lekkere sprinkles bij voor op brood. Marije liet dit voorbij komen in haar InstaStories en het blijken dus mini pindarotsjes te zijn voor op brood. Zo lekker, niet normaal. Te koop bij Albert Heijn en iedereen móet dit ook bestellen.

foto3 4

Iedere avond bracht ik afgelopen week wel buiten door. Daar was het ’s avonds (m.u.v. donderdag- en vrijdagavond) een stuk aangenamer dan binnen.

foto4 4

Dinsdag

Senna werd de afgelopen week ook al steeds vroeg in de ochtend uitgelaten zodat het voor haar niet te warm zou zijn. Arme hondje had het best een beetje zwaar afgelopen week met die hitte.

foto12 4

Al vroeg stapte ik met Vic op de fiets naar de Stadsakkers. Op de Stadsakkers worden groenten en fruit gekweekt met behulp van vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen uit zorginstellingen. Ze leveren gratis groenten en fruit aan de Voedselbank en als particulier kun je iedere werkdag tussen 08.30 en 15.00u groenten en fruit kopen. Het is voor ons nog geen 5 minuten fietsen en ik wilde er altijd al eens langs. Mooi moment om dat eens met Vic te doen.

foto7 4

Op de terugweg fietste ik door het park en daar staan schommels. Vic is dól op schommelen dus ik moest daar uiteraard even tijd voor vrijmaken.

foto11 4

Onze buit van de Stadsakkers: verse bramen en aardappelen.

foto10 4

’s Middags moesten we even langs het Medisch Centrum waar ik weer een afspraak had met de MLD arts. Ik praat jullie in augustus bij over de resultaten van onderzoeken, hoe het nu gaat en het behandelplan dat wordt opgesteld!

foto9 4

Op de terugweg pikte ik Tobias op bij de Barbell Club en samen met Vic deden we even gauw een rondje door de Apenheul. Vic vindt de apen gewéldig dus lang leve de seizoenskaart.

foto8 4

’s Avonds was het weer tijd om te trainen. Ik was on a roll deze week, ondanks het warme weer.

foto13 4

Woensdag

Nu de gastouder op vakantie is passen mijn ouders op woensdag op Vic. Nadat ik hem had weggebracht deed ik boodschappen. Ik sloeg onder andere in voor een tweetal proefvideo’s. Wat een narigheid hè!

foto18 4

Daarna dook ik de keuken in om ook nog even twee kookvideo’s te filmen.

foto14 4

Voordat ik Vic weer moest ophalen ging ik nog even ‘gewoon’ aan het werk. Met gewoon bedoel ik dan achter de laptop zitten haha. Wel met mijn voeten in het badje want man, video’s filmen in de keuken is geen pretje als het zo warm is.

foto15 4

Donderdag

In de zomermaanden is er in Apeldoorn op donderdagochtend altijd aan antiekmarkt. Ik ben niet zo van het antiek maar het is wel dé plek om oud bestek en andere props te scoren voor (food)fotografie. Samen met papa en Vic liep ik om 09.00u een rondje over de markt.

foto16 4

Daarna gauw naar huis, er kwam een hovenier langs om de tuin te bekijken. We willen onze tuin aanpakken en daarvoor hadden we een offerteaanvraag uitstaan. Toen de hovenier weg was ging ik met Vic in het badje zitten. Lekker afkoelen samen!

foto17 4

Vrijdag

We waren al vroeg op pad vrijdag. Om 08.15u moest ik bij de fysio zijn waar mijn knie weer even onder handen werd genomen. Vic vermaakte zich van tevoren even met speelgoed uit de kinderhoek. Daarna moest ik langs het Gemeentehuis om mijn nieuwe rijbewijs op te halen en daarna dropte ik Vic bij tante Lotte, zij past op de vrijdagen op tijdens de vakantie.

foto19 4

Daarna ging ik aan het werk, ik heb praktisch de hele dag achter de laptop gezeten met als lifesaver een flinke kan met water. Ik moest video’s editen, dingen regelen voor de CHEESECAKE-lancering, mails beantwoorden… Ik sloot me dus op in huis met alle ramen, deuren en gordijnen dicht. Was best goed vol te houden gelukkig.

foto24 4

Al vond ik het ’s middags wel echt warm. En ik merkte dat ik best sloom was.

foto20 4

Gelukkig had ik iets leuks te doen! De proefdruk voor CHEESECAKE was binnen. Woooohooo!

foto21 4

Aan het eind van de middag was het tijd om nog even te sporten. Toen ik de auto instapte was het 42(!!) graden, mijn hemel.

foto22 4

Zwéten. Broek is van Reebok trouwens.

Na het trainen hebben we gezellig met de buren geborreld de rest van de avond.

foto23 3

Zaterdag

Best wel even lekker, van die verkoelende buitjes zaterdag. Vond Vic ook, die rende door de regen – haha.

foto25 4

Er werd veel ijs gegeten afgelopen week. Lekker hoor, deze nieuwe B&J’s.

foto26 4

We deden vrij weinig zaterdag, ook wel eens lekker. Tim en ik keken ’s avonds een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Luke Cage.

foto28

Zondag

Als je dreumes Siri aanzet… HAHA.

foto29 1

Samen met mijn ouders gingen we naar Wildlands in Emmen, daar was het gelukkig echt perfect weer voor! We zijn er de hele ochtend en een deel van de middag geweest.

foto31 1

foto27 4

foto32 1

Vic keek zijn ogen uit, en wij ook hoor.

Het mooie weer belooft door te zetten aankomende week dus ik ga maar weer eens nadenken over de dingen die we kunnen gaan doen samen. Morgen is in ieder geval mijn moeder jarig, ik ga richting het einde van de middag met Vic daarheen en later sluit Tim ook aan om daar te barbecuen. Donderdag ga ik op kraamvisite bij Marije, babyknuffelen – YAS!, en verder moet ik de proefdruk voor CHEESECAKE nog helemaal nalopen. Zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Vivian says:

    Wat een leuk, knap kereltje is Vic!! Dat moest ik even kwijt ;-). Altijd leuk om het weekoverzicht te lezen, en daarbij ook wat foto’s van hem te zien, en te lezen wat andere moeders voor activiteiten ondernemen met hun kleintje (mijn zoontje is een paar maanden ouder dan Vic).

  2. Nadia says:

    Ziet er weer uit als een heerlijke week en wat voor Vic toch groot. Gaat zo snel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close