Getest: jullie bizarre smaakcombinaties #2 – Broodbeleg

Thanks voor jullie leuke reacties op de eerste aflevering van ‘Jullie bizarre smaakcombinaties’. Naar aanleiding van de eerste aflevering kreeg ik weer behoorlijk wat aparte combinaties toegestuurd en wat me vooral op viel is dat jullie, voor mij, bizarre smaakcombinaties op brood maken. Voor de tweede aflevering leek het me dan ook leuk om smaakcombinaties te proeven die jullie allemaal op brood eten. Ik proef er in onderstaande video 8 en de smaken gaan echt alle kanten op. Brood met instant noedels, tonijnsalade met jam, pindakaas met augurk? Er zitten een aantal verrassend lekkere smaakcombinaties tussen maar ook zeker een aantal die ik met moeite weg kreeg. Nieuwsgierig geworden? Check dan gauw onderstaande video!

Heb jij zelf nou ook bizarre smaakcombinaties die jij maakt, op brood of bij je avondeten of eet jij bijvoorbeeld chips met chocopasta? Laat me dat dan even weten en wie weet neem ik jouw bizarre smaakcombinatie mee in de volgende video!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Erika says:

  Bruine bonen met stroop. Paprikachips met een plakje jonge kaas.

 2. Leuke video weer! Nu ben ik wel heel benieuwd hoe je zelf dan augurk combineert op brood.
  Wat ik echt super lekker vind is opgtevallen hutspot, of andere stamppot maar dit is de lekkerste, op brood! Dat is zo lekker. En dan de hutspot met een dikke laag mosterd en een stamppot als witte bonen en sperziebonen met curry.

 3. Ester says:

  Wat wel lekker is als combinatie met tonijnsalade: avocado! Wellicht niet echt een verrassende combi.

 4. Leuke video! Alleen heb ik je geluid mono.

 5. Zooo origineel en leuk! Eerste video hierover was ook toppp

 6. Marloes says:

  Wat ik heel lekker vind is een wit bolletje met vissticks,een plak nepcheddarkaas en MadSauce :D
  Beetje McFish-idee.
  Mijn ex at als snack wel eens kaas met chocopasta.. gewoon een plak kaas insmeren met chocopasta.
  Zelf snack ik wel eens Dorito’s (paprika) en die dip ik in Philadelphia (de gewone) waar ik een laag sweet chilisauce op heb gegoten.Jum!

 7. Petra Schuller says:

  Favoriete smaakcombinaties van mijn dochter: eierkoeken met smeerleverworst en krentenbollen met smeerkaas. Opgedaan bij de gastouder..

 8. Daniëlle says:

  Wat een leuke video! Truffelsalami met eiersalade klinkt inderdaad wel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close