Viv’s Eetoverzicht week 30/2018

Ik geloof dat als het zomer is, dat dat automatisch betekent dat je minimaal eens per week uit eten gaat. Die zon nodigt nou eenmaal uit. En daar moeten we toch gewoon aan toegeven? Wij vinden van wel dus het resulteerde afgelopen week in 3 etentjes buiten de deur. Twee keer pizza en gisteravond Indisch bij een kleine, gezellige toko in Arnhem. Tobias was er gisteravond niet bij, maar ik neem hem zeker nog eens mee naar deze plek, want HEERLIJK gegeten.

De rest van de week stond ik gewoon zelf in de keuken en produceerde ik voornamelijk gerechten met veel groenten. Iets waar ik me toch altijd wel aan vast probeer te houden als ik doordeweekse gerechten klaarmaak. En het is weer gelukt hoor! Een weekje vol ‘balans’.

Eetoverzicht Viv wk30 1

Zondag

Pizza! We spraken afgelopen zondag eindelijk weer eens af met Tim en Sabine en zoals gewoonlijk worden er dan biertjes gedronken, bitterballen en nacho’s gegeten (altijd nacho’s voor Sab en mij, met VEEL kaas) en we verorberden ergens anders nog een serieuze maaltijd. Als in; even naar een ander plekje, daar de keuken proeven. Onze magen zitten immers niet zo snel vol (kwestie van oefenen, en nu refereer ik een klein beetje naar de foodtours die Sab en ik in verschillende steden hebben gedaan ;-))

Ik bestelde een klassieker. Sab ook. Met mozzarella, tomaat en basilicum. Eetoverzicht Viv wk30 2 1

Maandag

Zondagnacht heb ik de slowcooker aangezet. Normaal doe ik dit overdag maar ’s nachts vond ik ook een prima optie en omdat Tobias gewoonlijk eerder eet dan ik, kwam het wel goed uit dat dit al klaar zou zijn. Pulled chicken maakte ik, met een paprika/tomatensalsa en een pita.

Eetoverzicht Viv wk30 3 1

Dinsdag

Ik sprak dinsdagavond met 2 vriendinnen af in Utrecht. Wederom pizza, deze keer met champignons, ham en salami.

 

Eetoverzicht Viv wk30 4 1

Woensdag

Ja hier een halve maaltijd op de foto, foutje! Moest nog bacon bij en die vergat ik helemaal te bakken. Het werd dus zoete aardappel met een dressing en een eitje. At ik overigens op the Barbell Club want ik ging al vroeg trainen.

Eetoverzicht Viv wk30 5 1

Donderdag

Zondag maakten we gezonde burrito’s. Met gekruid gehakt, tomaat, avocado en oude kaas. Erbij wat ijsbergsla, tomaatjes en avocado en een dot kwark.

Eetoverzicht Viv wk30 6 1

Vrijdag

Ik had wat haast vrijdagavond dus Tobias kookte. Het werd bloemkoolcouscous met gegrilde aubergine en feta. Heeft mijn man goed gedaan, was lekker! En licht, fijn vooraf aan een training.

Eetoverzicht Viv wk30 7 1

Zaterdag

Ja, dit aten we dus allemaal gisteren. Twee gigantisch gevulde borden die we samen deelden. Met gado gado, bami, rendang, kip semoor en zoals je ziet nog een heleboel meer. Na trouwens nog een stukje spekkoek. Lekker dit!

Voor vandaag heb ik al wat bedacht. Of eigenlijk heb ik dat gewoon nog in huis en was het de bedoeling dat we dat eerder al zouden eten maar het kwam er door al die etentjes niet van. En als ik verstandig ben, dan bedenk ik alvast wat het voor de rest van de week gaat worden. En doe ik óók nog boodschappen..

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Indonesisch denk ik ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close