Viv’s Eetoverzicht #26-2022

Vorige week heb je kunnen zien wat wij allemaal op de camping in Frankrijk hebben gegeten. En deze week kan dat nog een keer! We waren namelijk twee weken op vakantie en op het moment dat dit artikel online komt, zijn wij zo ongeveer alweer thuis. We deden de afgelopen week wederom lekker makkelijk, absoluut weer campingmaaltijden want het meeste maakte ik gewoon in 1 pan. Daar heb je de minste ‘attributen’ voor nodig (Hoera! Minder afwas!) en het is vaak ook lekker snel klaar. Mijn favoriet van deze week aten we gisteravond. Lees snel verder om te zien wat dat was :-)

 

Zondag

Nee. Zondag kookte ik niet. We hadden nog veel pasta pesto over en een bak met couscous die zo uit de winkel kwam. Het was best veel bij elkaar en dat zie je ook wel aan de hoeveelheid op mijn bord. Tobias schepte op en moet gedacht hebben; dan is het maar op. Nou, de helft hoor. Verder kwam ik niet. Overigens wordt in de regio waar wij zaten ‘Comte’ kaas gemaakt en dat is ook de kaas die over mijn pasta zit. Vond hem persoonlijk wat licht van smaak, ik hou wel van stevige kaassoorten.

Maandag

Ik vond dit een perfect campinggerecht. Het is in 1 pan te maken en je kan er mee variëren dus plan hem vooral in als je gaat kamperen. Het is risotto en die maakte ik met doperwtjes. Erdoor ging nog wat kaas en erover wat Parmezaan (dat is toch een favoriet van me, als het om kazen gaat).

Dinsdag

Ik deed hier vrij weinig voor. Dit is denk ik iets wat iedereen eet wanneer je gaat kamperen en ook bij ons stond het op het menu. Macaroni met tomatensaus (niet zelf gemaakt) en geruld gehakt. Erover wat Parmezaan. Lekker omdat het zo lekker camping is!

Woensdag & Donderdag

Ik maakte woensdagavond een pastasalade. Louie lag al lekker te slapen en ik zat buiten aan tafel alles te snijden. Veel kommen en schalen waren er niet aanwezig in onze gehuurde tent, dus ik pakte de grootste pan om alles in te doen. En die vulde ik dus behoorlijk waardoor we er twee dagen van aten (en Tobias lunchte er ook nog een keer van). Lekker fris en daarom fijn voor na een warme dag: pastasalade met komkommer, cherrytomaatjes, witte kaas, verschillende soorten sla, chorizo (!) en wat olijfolie.

Vrijdag

Onze vakantie hebben we net voor het hoogseizoen gepland waardoor het rustig was op de camping. In het weekend bakken ze pizza’s in het restaurant (in het hoogseizoen iedere dag) en vlakbij de camping zit een leuke buitenbar waar burgers gebakken worden. En die burgers wilden we wel proberen. Alleen ging de keuken pas laat open en dat wisten we niet. Niet handig voor ons dus het werd weer een keer pizza. Wederom die met vier kazen, mijn favoriet.

Zaterdag

Dit was mijn favoriete makkelijke gerecht van de afgelopen week. Tomatenorzo (met ui, knoflook, bouillonblokje, Italiaanse kruiden en cherrytomaatjes uit blik). Erbij bakte ik kip op en ik maakte een knoflookyoghurt.

Vandaag eten we bij mijn ouders. We maken er een tussenstop en rijden daarna naar huis. Ik gok dat er een lekkere Hollandse pot op ons wacht. Voor de rest van de week ga ik even lekker de tijd nemen om alles te bedenken, in te plannen en de boodschappen ervoor te doen. Ben nog even vrij namelijk :-)

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close