Sab’s Eetoverzicht #26-2022

Ons avondeten van afgelopen week voelde meerdere malen als een klein feestje. Ik had twee kookdagen gepland staan en daardoor aten we best wel uitgebreid op enkele dagen. Absoluut geen straf natuurlijk; de variatie was zeer zeker aanwezig en daar hou ik van. Ik sloot de eetweek met de jongens af bij mijn ouders, i-de-aal.

zondag

Zondag

Het was vorige week heerlijk weer en we hadden eerder in het weekend al besloten dat we eten zouden bestellen. Uiteindelijk gingen we in de namiddag nog naar de kinderboerderij/grote speeltuin met de kinderen en we besloten ze op de terugweg te verrassen met de McDrive. Dat was natuurlijk een groot feest en ideale afsluiter van zo’n gezellige middag.

maandag

Maandag

Mijn werkweek startte direct met een productieve kookdag en daardoor een uitgebreid diner. We hadden hotdogs met zoete ui, vers stokbrood met een ongelofelijk lekkere dip en we hadden gewokte rijstcakes met taugé. Een lekker mengelmoesje dus, haha. De recepten komen allemaal deze of volgende maand online.

dinsdag

Dinsdag

Kookdag nummer twee sloten we ook af met een heerlijk diner met op tafel: gegrilde Caesar salad, saté lilit en chickenwings met cherry cola. Erbij nog wat brood en leftover dip. Ik zei toch, feestmaaltjes deze week!

woensdag

Woensdag

Voor woensdag stond deze BLT-salade op de planning al gebruikte ik in plaats van de croutons pasta zodat het echt een maaltijdsalade werd. Erbij wederom brood, het was een glutenvolle week deze week – haha, met nog wat dipjes en kaasjes die we nog in de koelkast hadden liggen. Een vriendin van mij bleef vrij last minute eten dus zo’n mini snackdiner was ideaal.

donderdag

Donderdag

Donderdag had ik samen met mijn collega Wies een strategiedag gepland en omdat het zulk mooi weer was, deden we dit de hele dag op het terras. We zaten uiteindelijk van 10.30 – 17.00u in de buitenlucht te werken, haha! We borrelden ondertussen natuurlijk ook een beetje dus ik had niet heel veel trek meer toen ik thuis kwam. Er stond een taco tray bake met kip op tafel die Tim en mijn schoonzusje met mijn aanwijzingen (via de telefoon) in elkaar hadden geflanst. Top geregeld toch?

vrijdag

Vrijdag

Een heerlijk makkelijke maaltijd kwam er vrijdagavond op tafel, losjes geïnspireerd op mijn Pad See Ew recept. Ik ben altijd dol op noedels, zulke gerechten zijn altijd in no-time klaar.

zaterdag

Zaterdag

Gisteren mocht ik bij mijn ouders aanschuiven voor het avondeten, samen met de kinderen. Er gingen patatjes de Airfryer in en ik at er een (pittige) bamischijf bij, lekkeeerrrr.

Aankomende week ziet er, als het goed is, even een beetje anders uit. Tot en met woensdag is alles nog normaal maar donderdag vlieg ik voor een korte perstrip naar het Noorden van Italië. Fingers crossed dat vluchten niet geannuleerd worden uiteraard, want dat weet je op dit moment maar nooit. Enfin, ik ben benieuwd hoe het eetoverzicht er volgende week uitziet.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close