Sab’s Eetoverzicht week 16-2023

Ik kan alleen maar denken aan het eten van afgelopen vrijdag, haha. Samen met een vriendin ging ik eten bij een van mijn favoriete restaurants in Apeldoorn: Huisje James.

Dat was a. waanzinnig lekker, b. héél gezellig en c. het was al ZO LANG GELEDEN dat ik uit eten ben geweest… Ik kon me de laatste keer even niet meer herinneren. Dus ja, van genoten dus!

De rest van de week was qua eten lekker gevarieerd. Ik hoefde er niet heel veel aan te doen want ik stond toch wat meer uur voor werk in de keuken dan ik van tevoren had gedacht.

IMG 6596

Zondag

We begonnen de eetweek met een restje pasta. Ik maakte vorige week zaterdag een veel te grote pan, dus we aten daar zondag gewoon nog een keer van. Scheelde weer ruimte in de koelkast.

IMG 6622

Maandag

Maandag was een kookdag voor OMF en een van de dingen die ik maakte waren lekkere gegrilde wraps. Die warmde ik ’s avonds gewoon nog een keertje op, maar dan als avondeten.

Het recept hiervan komt over een paar weekjes online. Hele fijne lentelunch/lichte maaltijd in ieder geval!

IMG 6632

Dinsdag

Ik stond dinsdag voor een externe opdracht in de keuken. Voor mijn partner Russell Hobbs deed ik afgelopen week namelijk ook een fotografie opdracht en daarvoor moesten een aantal recepten gemaakt worden met hun Satisfry Multicooker. Ik heb flink wat functies getest en ben echt LAAIEND enthousiast over dat apparaat. Over een paar weken deel ik een uitgebreide review maar mocht je niet meer kunnen wachten, je bestelt de multicooker alleen vandaag nog met 15% korting! Gebruik de code Ohmyfoodness15 bij het afrekenen en vul deze in onder ‘cadeaukaart code’.

Enfin, een van de dingen die ik maakte was krokante kip met kruidenboter en gegrilde groenten. Dat warmde ik ’s avonds weer even op voor het avondeten.

IMG 6656

Woensdag

De woensdag is onze wisseldag en ik schoof voor het avondeten aan. Er werd pokébowl met gekruide kip gemaakt. Lekker!

IMG 6675

Donderdag

Ik bracht donderdag de hele dag door op kantoor en was blij dat ik alleen het eten nog even hoefde op te warmen toen ik om 18.00u thuis kwam. In de koelkast stond curry met kikkererwten en spinazie. De rijst was ook nog over en hoefde ook alleen te worden opgewarmd.

Vrijdag

Vrijdag stond dan eindelijk Huisje James op de planning! Dit had ik een paar maanden geleden al gereserveerd en ik nam een vriendin mee nog voor haar verjaardag. En aangezien ik zelf over een kleine twee weken jarig ben, was dit een mooie gelegenheid zo.

We hebben zo WAANZINNIG gegeten weer. Een 6-gangen diner met daarbij nog verschillende amuses, koffie met lekkernijen na. Oh man.

Ik heb niet meegeschreven met de uitleg van de gerechten hoor, maar we hadden o.a. macarons met biet, rode mul, forel tartaar, lamsvlees, ganzenlever. Stuk voor stuk heerlijk. Echt ontzéttend van genoten.

IMG 6717

Zaterdag

Ik heb heel lang getwijfeld waar ik gisteren zin in had voor het avondeten. Enerzijds had ik enorm zin in comfort food (want ik was behoorlijk brak – hahaha) en anderzijds had ik weinig zin in heel zwaar eten.

Uiteindelijk toverde ik een bakje zoetzure kip in de vriezer en kookte daar noedels bij. Lekker simpel.

Aankomende week is een gekke week, zo met Koningsdag middenin. Bovendien zijn het ook mijn laatste werkdagen voordat ik een weekje vakantie heb; dit soort weken verlopen dan ook altijd een beetje rommelig.

Ik sta alleen morgen in de keuken en dat is maar voor drie recepten. Ik zal dus zelf even aan de bak moeten met een eetplanning, maar ik gok dat die niet heel bijzonder gaat zijn.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close